Hvilke Android apps til SD kort?

Jeg vil have en liste over alle de Android apps der kan installeres på mobiltelefonens micro SD kort, og derved spare plads på telefonens hukommelse. Det kræver at du har en Android mobiltelefon der kører Android 2,2(Froyo), Android 2,3 (Gingerbread), eller root. Hvis i kender til nogle Android apps der ikke er på listen, tilføj nederst på siden.

 

Android apps der kan installeres på dit SD kort:

Tilføj flere nedenunder. Det er nemmere at skrive kommentarer eller bruge forum hvis du er registreret.

(16) kommentarer
 1. er nu også i samme situation med min samsung galaxy s3 mini. hvordan flytter jeg billeder fra intern mhukommelse til micro memory kortet?

 2. RE: Hvilke Android apps til SD kort?
  heeeeey! VIL så gerne ha en politi scanner så jeg ka sidde og lytte på imens de render rundt og hygger PT har jeg kun politi scanner apps til USA og europa og resten af verden bare ik DK :S nogen?

  1. Hej FILI
   Velkommen til siden. Nej, jeg har heller ikke kunne finde nogen som virkede herhjemme, men siden du spørger, så tjekker jeg en ekstra gang. Hvis du falder over èn før mig, så smid lige en kommentar ikke 😉

 3. RE: Hvilke Android apps til SD kort?
  Jeg har også prøvet at installerer, tjekke, fjerne, tjekke osv.. og umiddelbart kan jeg ikke se forskel!!
  Så jeg har fjernet den og venter på move2sd, da pladsen sagtens kan bruges på noget andet 🙂

  1. Flash player 10.1
   Jeg har også en Desire(skulle have haft Desire HD om et par uger, indtil jeg fandt ud af at skærmopløsningen er den samme som på den nuværende). jeg mener godt du kan afinstallere og bruge de 12 mb på noget andet.Adobe nævner HTC Desire som en af de telefoner der har den “preinstalled”, og husk at det er en opdatering, ikke programmet du har installeret fra Android market. Jeg har hentet det 2 gange og tjekket kvaliteten, og jeg synes ærlig talt ikke at der var nogen forskel. Så indtil vi kan parkere den bagi, venter jeg. Kunne du se forskel på før og efter?

 4. RE: Hvilke Android apps til SD kort?
  Lige et par stykker mere til samlingen…
  Google Earth
  NavDroyd
  En jeg godt kunne tænke mig er, Flash 10.1.. For den fylder ca 12 Mb!

 5. Problemer med SD kort
  Det ser ud til, at en del telefoner p.t. har problemer med at opdatere programmer, som er flyttet til SD-kortet. Hvis man har det problem, så skal man flytte programmet tilbage til telefonen, opgradere, og så kan man evt. bagefter flytte programmet tilbage til SD-kortet. Ikke særligt smart, men det er nok noget de får rettet på et tidspunkt.

  1. Hej Lars
   Velkommen til siden og tak for info. Man kan også gøre det at man bruger Appbrain market sync(kan hentes andetsteds på siden), og når du så synkroniserer dine apps kan du se hvilke der er installeret på SD kortet(det kan man ikke i Android market). Der har været et par af mine apps som ikke fik opdateringer på Market. Du skal gå ind i indstillinger – programmer . administrer programmer – Android market – afinstallèr opdateringerne…så virker det igen. Men jeg tror også,som du skriver, at den “bug” får de vel løst. Tak for tippet,det er der garanteret flere der får nytte af.
   Hey,hvis du har flere små guldkorn i lommen,er de velkomne.

 6. RE: Hvilke apps til SD kort?
  [quote name=”musa”]Undskyld men hvorfor er det et problem for Legend og Desire ?[/quote]
  Hej Musa. På den Desire du har er der 147 mb ROM tilovers hvis du køber den fra ny. Det vil sige at du har 147 mb til at installere applikationer hvilket jo absolut ikke er særlig meget. Den nye Desire HD kommer med 1,5 gb intern hukommelse(til sammenligning) som kan bruges til programmer(apps). Selvom vi har opdateret til Froyo, og kan installere apps på SD kortet, er det op til udvikleren om de kàn det. Det er derfor jeg laver den her liste, så man kan kigge her hvis man er ved at løbe tør for intern hukommelse. hvis ikke du kender den, så læs [url]https://www.appsandroid.dk/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=67:hoy&catid=42:admin&Itemid=63[/url]. Håber det besvarer dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at skrive igen.

Skriv kommentar
account_circle
email