Smart tools

Smart Tools til Android

Smart tools til Android er en app der giver dig forskellige værktøjer som godt kan være nyttige i dagligdagen. App`en har f.eks watterpas, længde og højde måler, samt en lineal.

Har du en lille håndværker gemt i maven, eller er det bare dig der hænger billeder op hjemme i stuen? Uanset svaret kan du få brug for den Android app vi her skal kigge lidt på.

Funktioner og indstillinger:

Smart tools kommer med 4 hovedpunkter:

 1. Længder og vinkler.
 2. Distancer og højder.
 3. Kompass.
 4. Lyd og vibration.

Med nogle apps er det nemmere for jer at forstå hvad den indeholder hvis i ser det på video. Denne app er en af dem. Derfor skriver jeg ikke så meget i denne test som jeg plejer, men har derimod lavet to små videoer som viser nogle af funktionerne. Jeg vil lige påpege at funktionerne i de rette hænder, nok har en mere meningsfyldt funktion end i mine.

Det er muligt at sende sine GPS koordinater til en ven med SMS eller email. Inde under hvert værktøj er der en masse indstillingsmuligheder for det enkelte værktøj. 

Videoen er optaget med Sony Xperia Z 

 

Praksis:

Der har ikke været et eneste forceclose i den måned jeg har haft Smart tools på min Android. Jeg har lært min søn at måle diameteren på en tyvekrone, samt fundet ud af hvor højt vi har til loftet i stuen. Især watterpasset er en nyttig funktion hvis man har en kone, da koner generelt tager lang tid om at hænge billeder op (Android-blinkende).

Jeg tænker at hvis du er på ferie kunne det være sjovt at måle højden på nogle bygninger eller turistattraktioner.

Hvis ikke du er meget præcis, så måler den forkert. Derfor kan det godt være en god idè at du måler nogenlunde hvor højt oppe over gulvet du holder din mobil når du skal bruge app`en. Default er den indstillet til 150 cm.

Vi målte med en tommestok, og bagefter med Smart tools, højden inde i stuen og der viste Smart tools kun 5 cm forskel. Det synes jeg er ret godt.

Jeg mener ikke at du skal erstatte din tommestok med denne app når du skal bygge nyt toilet. Jeg mener dog at den er så præcis i nogle af værktøjerne at du godt kan regne med den. Længde-måleren fungerer også inden for rimelighedens grænser.

Konklusion:

Dette er ikke en app du får brug hver dag, men den er god at have i lommen ved visse lejligheder. De 11 kroner den koster mener jeg at den er værd. Der findes mange værktøjs-apps, men det her er den eneste med så mange brugbare værktøjer til de penge (ellers smid et link). Den understøtter APP2SD.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 1.2.11

Android-penge  Cirka 15. kr 

Google-Play-Download-ikon-A

 

Smart tools 1

 

Smart tools 2

(10) kommentarer
 1. Hey Høy, er det sgs4 du har der 🙂 syntes i er lige lidt sent ude med den anmeldelse. Vil gerne have jeres vurdering inden jeg køber, selvom jeg er ret sikker på at det skal være den. Er det her ikke en gammel anmeldelse? Er sikker på at jeg har læst den før?

  1. prøv at læs øverst i artiklen. Der kan du se at den er 2 år gammel 🙂
   Og med hensyn til SGS4 så må i gerne oppe jer lidt 🙂 Jeg går også bare og venter på at høre jeres dom og det skal gerne være inden den 1. juni (lønningsdag) %: %:

 2. Rigtig fed applikationer der er i den her app. Har tit brugt den når jeg har lavet noget i huset og den kan kun anbefales 🙂

 3. Smart tool ser rigtig lovende ud men hvordan calibrerer jeg “afstanden” på min HTC Legend ?
  Når det er en reel afstand på ca. 1 m. angiver Smart Tool en afstand på ca. 31 m. !!
  Kan ikke umiddelbart finde hjælp på deres hjemmeside.

  1. Tryk menu når du er inde i den appliaktion du vil kalibrere, så dukker der nogle indtsillingsmuligheder op.

Skriv kommentar
account_circle
email