Bliv sponsor-partner

Vi tilbyder forskellige partnerskabs-pakker til virksomheder, der arbejder med Android produkter eller andre emner, som ligger inden for vores målgruppes interessefelt.

Content Partner

Content partnere får mulighed for at skrive nyhedsindlæg på vores side, der har over 50.000 månedlige besøgende. For fortsat at fremstå relevant og troværdig over for vores målgruppe skal virksomheder, der bliver Content Partnere skrive indhold, der er relevant for vores målgruppe.

  • Få dine nyheder ud til en meget specifik og relevant målgruppe på en side med over 50.000 månedlige besøgende
  • Sponsoreret indhold er altid gennemsigtigt på AppsAndroid.dk, så når din virksomhed laver et indlæg på vores side, vil der stå, at det er et sponsoreret indlæg. På den måde ved vores trofaste læsere, at teksten ikke kommer direkte fra os.
  • Kom med i vores nyhedsbrev og få bannere relevante steder på hjemmesiden.

Brug kontaktformularen og skriv til os for at høre mere om dine muligheder for at blive Content Partner

Annoncering

Vi har flere forskellige typer annonceringspakker, som din virksomhed kan købe. Vores krav er, at din virksomhed er relevant for vores læsere, da vi ikke ønsker at plastre siden til med annoncer, der ingen relevans har for vores trofaste læsere.

Brug kontaktformularen og skriv til os for at høre mere om dine annonceringsmuligheder.

Produkttests

Vores produkttests bliver læst af tusindvis hver måned og har været brugt flere gange i både TV-reklamer på mange kanaler og i internet-reklamer rundt om på internettet fra de forskellige teleudbydere og producenter. De er også blevet brugt i flere tilbudsavser fra f.eks EL-Giganten, samt i landets største aviser.

En god anmeldelse af dit produkt fra vores chefanmeldeler vil altså som oftest resultere i stor opmærksomhed og mange relevante besøgende.

Ligesom med annoncering og Content Partnerskaber, så kræves det, at det produkt vi skal teste, er relevant for vores målgruppe. Det kunne fx være en ny Android app eller spil, eller andet software der kan bruges i forbindelse med Android smartphones, tablets, smartwatches mm.

Bemærk venligst, at selvom i skal betale for produkt-testen, så er vi 100% objektive. Vi tilbyder altså på ingen måde en positiv anmeldelse, men derimod en grundig og uvildig gennemgang af dit produkt og publicering af denne anmeldelse overfor vores mange tusinde læsere.

Du kan se nærmere på vores anmeldelser her.

Brug kontaktformularen og skriv til os for at høre mere om produkttests.