AudioManager pro

 AudioManager Pro til Android er uden tvivl en af de bedste apps, når det gælder om at holde styr på lyden. Der findes flere apps til Android der har samme funktion, og her tester vi èn af dem.

Audiomanager pro er ikke en equlaizer, så hvis du mangler bass på din HTC Desire, så er det ikke denne app du skal have fat i. Mangler du derimod en app der hvori du kan oprette forskellige lydprofiler, så er Audiomanager pro til Android nok èn du kan bruge.  Den er blevet opdateret til Android tablets også.

Funktioner og indstillinger: 

Der er mulighed for at indstille følgende lyde:

 • Alarm volume (til ur og apps der bruger alarm istedet for notifikation).
 • Media volume (musik og video lyd styrke).
 • Alerts volume (sms, emails osv).
 • Ringer volume (ringe lydstyrken).
 • System volume (system lyde ).
 • Voice call volume (hvor højt vil du høre personen i den anden ende).

AudioManager pro kan også stilles i de tre gængse “Mode`s”:

 • Silent (lydløs).
 • Vibrate (vibrèr).
 • Normal.

Der er også mulighed for at bestemme om sms lyden skal køre sammen ringe lyden, eller om kun èn af dem skal vibrère. Inde under settings (indstillinger), har du disse muligheder:

 • Volumizer (beeplyd eller ej)
 • Status bar (Status bar genvej)
 • Ringer/alert linking (skal ringe/sms ha samme lydstyrke)
 • My profiles(få en genvej på skrivebordet til lydprofilerne)
 • Refresh rate(hvor tit skal app`en opdateres)
 • Widget skins (vælg skind/hud/udseende til din app)
 • Download skins (hent nye “skins” til appèn)
 • About Audiomanager (lær noget om app`en)

 

Èn af de fede ting ved AudioManager pro er at man kan hente helt vildt mange “skins”, altså en ny hud eller udseende(hvis èn af jer har en bedre oversættelse er jeg åben for forslag). Nogle af dem koster et par kroner, mens andre er gratis.

Brugervenlighed: 

Når du smider den medfølgende widget (se billede), ud på skrivebordet, er det nemt at se hvad dine lydindstillinger er sat til. Du kan også smide en genvej derud, så du kommer direkte ind til dine lydprofiler. Muligheden for at kaste den op i rullegardinet(statusbar) giver mulighed for hurtigt at kunne tilgå lyden, uden at skulle lukke Dropbox, når man skal til at fjerne de videoer fra den Irske, som konen bare ikke må se.

At indstille en ny lydprofil er ret nemt. Du stiller bare bare lyden til de forskellige funktioner som du vil have det, og gemmer lydprofilen i et navn efter dit valg. Der kunne godt have været en widget til silent/vibrate/normal, som der er til flere af de andre Android apps, der hjælper os med at komme lidt nemmere igennem Android`s muligheder.

Praksis:

AudioManager pro fungerer fint i hverdagen. Man kan undre sig over at Google ikke har lavet disse genveje som default i Android OS. Lydindstillingerne er vel ret så væsentligt når vi snakker mobiltelefoner.

Jeg bruger rigtig meget genvejen til lydprofilerne. Den ligger på min lockscreen eller låseskærmen (Widgetlocker), og det er nemt lige at tænde for telefonen og vælge en anden profil. Jeg har aldrig oplevet et forceclose, hverken på Èclair(Android 2,0/2,1) eller Froyo(Android 2,2).

Konklusion:

Jeg synes det er en af de bedste Audio managers man kan få til Android. Især alle de forskellige “skins”(stadigvæk ingen forslag??), giver dig mulighed for at kunne personalisere din Android mobiltelefon mere end du kan i forvejen. Du skal huske, at hvis du bruger task-killer, at eksludere den fra at blive slukket, da den ellers ikke opdaterer sig selv. Den kommer på listen over de 100 bedste Android betalings apps.

Min vurdering: 4/5 

Testet version: 2.0.9  

Android-penge  Cirka 12 kr.

AndroidMarket_ikon_50  AudioManager pro Android market
Android_market_PC  AudioManager pro Android market
appbrain_ikon_48  AudioManager pro Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Audio_manager_QR_ny


Forside Audiomanager_pro1
Audiomanager_pro2 Audiomanager_pro3

Brugervurdering af app`en: 

(2) kommentarer
 1. RE: AudioManager pro
  Hej Høy

  Du skriver at hvis man mangler bas på sin HTC så er det ikke denne app man skal hente.

  Jeg står og mangler bas på min HD, synes ikke den lyder ret godt – ikke i forhold til min tidligere telefon en I…..

  Hvad for en app mener du der er god og hent for og få mere bas.

  1. Hej ven.
   Du skal hente den eneste ene: PowerAMP. Du finder den gratis version på Android market, men det er pengene værd at betale de 28(mener jeg) for den. Der er en udmærket equlaizer, men forvent ikke mirakler. Lyden bliver bedre ud over en lille højlaler. Der kommer en test af den af den i januar, når jeg igen genoptager arbejdet. Har du prøvet at slå Dolby mobile til på din Desire HD? Det hjælper nemlig lidt.
   Hvis du sætter den til et par højtalere så for du mulighed for at indstille lyden lidt også (på Desire HD).
   Du kan også søge efter “Winamp”, men efter min mening er “PowerAMP” federe.
   Jeg har svaret i forum, jeg overså dig derinde 😳

Skriv kommentar
account_circle
email