Dropbox

Dropbox til Android er en af de bedste gratis Android apps du kan hente ned til din mobiltelefon, hvis du som mig har en hjemmeside e.lign. Når Dropbox er installeret kan du lægge filer fra din hjemmecomputer direkte over på din Android mobiltelefon uden brug af USB e.lign. Det kræver kun at du opretter en konto.

Når du opretter din Dropbox-konto får du 2 gb plads forærende, og mulighed for at tjene mere ved at henvise dine venner. Du kan tjene 250 mb ved at henvise en ven, og du kan købe næsten alt den plads du har brug for. Du starter med at downloade Dropbox herunder, opretter en konto, og går derefter ind i din e-mail på din hjemmecomputer. Der følger du de instruktioner der er i den mail der er sendt til dig, og snart har du en Dropbox mappe både på din computer og på din mobiltelefon.

Funktioner og indstillinger:

Du flytter simpelthen bare det du vil synke med din Android mobiltelefon over i din Dropbox mappe, som du ville have flyttet enhver anden fil eller video på din computer. Når du har lagt den over i mappen kan du se den på din mobiltelefon næsten med det samme. Du kan afspille musik, film og videoer, og du kan redigere vigtige dokumenter direkte i din Dropbox. Jeg bruger det tit hvis der er en film jeg gerne vil se mens jeg sidder i toget. Du skal tænke på at din Dropbox konto er beskyttet med et kodeord, så du kan også bruge den til backup af vigtige dokumenter.

Når du holder fingeren på en mappe får du disse muligheder:

 • Open(åben)
 • Share this link(del linket)

Hvis du vælger at dele linket til filen eller mappen i din Dropbox, til venner eller familie, får du følgende muligheder for at dele:

 • Bluetooth
 • Color note
 • Dropbox
 • E-mail
 • Facebook
 • Gmail
 • Sms

På denne måde kan dine venner se den film du har uploaded eller din familie i U.S.A kan se billeder af dine børn.

Du må tænke på at du kan redigere dokumenter direkte i Dropbox, så hvis du installerer Dropbox på flere computere(f.eks arbejde og privat), kan du redigere de vigtige dokumenter du skal bruge mandag morgen uden bøvl.

Hvis du er ved at browse dit micro SD kort, og holder fingeren på en fil, får du muligheden for at sende filen til din Dropbox.

Når du åbner din Dropbox og trykker på menu-knappen er der følgende muligheder:

 • Søg
 • New(ny mappe)
 • Upload
 • Opdater
 • Help
 • Settings(indstillinger)

Når du holder fingeren på en fil er der følgende muligheder:

 • Open
 • Download(download filen til telefon eller PCèr)
 • Share(del)
 • Delete(slet)

På din bærbar flytter du som sagt bare mappen eller filen som du normalt ville gøre og du har synkroniseret filen med din Android mobiltelefon efter 5 sekunder. Det er meget nemt at have med at gøre.

Praksis:

Jeg startede med at åbne min Dropbox mappe på min computers skrivebord, og kopierede “W.A.S.P-greatest hits” over i den. Da jeg var i samme mappe på mobilen, trykkede jeg på “opdater” og efter et par sekunder var der synkroniseret. Nu var det bare at trykke på de sange jeg ville høre og det virkede.

Nu skulle der en PDF fil over, og resultatet var det samme.

Støt siden: I kan støtte mig og siden ved at skrive min email i reference (mortenhy(@)gmail.com), så får jeg 250 mb mere plads til apps osv. Det samme skal jeres venner gøre, bare med jeres email-adresser. Så får i 250 MB mere plads.

Konklusion:

Konklusionen må være at Dropbox til Android bare virker og du skulle tage og hente den nu. Hvis ikke du har brug for at synkronisere indhold mellem dine bærbare enheder, så se det som 2 gb gratis backup til forskellige ting. Hvis du har brug for mere plads kan det tilkøbes. Der er ikke så meget mere at skrive, for det hele er meget simpelt og nemt.

Min vurderin: 4/5

Testet version: 1.0.0.1


AndroidMarket_ikon_50  Dropbox Android market
Android_market_PC  Dropbox Android market 
appbrain_ikon_48  Dropbox Appbrain.com  

Eller scan koden med din mobiltelefon:                                                               

Dropbox_QR_Android_app

 


 

    Dropbox1      Dropbox2


Brugervurdering:

(15) kommentarer
 1. Jeg har brug for plads på min iPad så den kan opdatere, og vil derfor slette app’en ‘dropbox’ og så opdatere og så geninstallere dropbox. Kan jeg det uden at miste data ?? Den skriver jo at alt tilhørende dokumenter og data bliver slettet !! Men mine dropbox mapper ligger da ‘out there’ ikke ?? Undre mig og tør ikke risikere noget.

 2. Det var da en elendig kvalitet, når man tænker på det er en af de nyeste telefoner på markedet 😮
  Har selv lige købt den nye htc one. Telefonen er fed og alt kører godt. Men kameraet er sgu ik noget at råbe hurra for 🙁
  Se dit næstsidste. Af de mørke skyer. Totalt grynet/dårlig kvalitet.
  Men ellers fin telefon.

  1. Kim, har du sat den til HD visning? hvis du bare starter afspilleren (altså videoen herover) så har vi grundet at folk ofte kommer forbi på mobile enhder sat den til lav opløsning, så når videoen starter kan du via tandhjulet nede til højre sætte den til HD, og det er sådan de rigtige billeder ser ud.
   Når det er sagt, så er jeg enig i at billederne ikke er gode, og især ikke hvis de bliver smidt op på en stor skærm 🙂 Ellers er jeg enig med dig, det er nemlig en fed mobil…

 3. Jeg kan ikke finde hvor jeg skal skrive din mail. Bortset fra der hvor man kan invitere sine venner 🙁

  1. Jeps: mortenhy (snapel@)gmail.com…..du skal kun bruge @ tegnet imellem mortenhy og gmail…det er på grund af spam-robotter at jeg skriver det på den måde.

 4. Vi vil gerne have 2 dropbox’e ind på en fælles pc – til to mobiltelefoner – det kan tilsyneladende ikke lade sig gøre – er det korrekt ???

  1. Ja det er korrekt. Du mener dele computeren hjemme i stuen 😆 det er godt lang tid siden at vi prøvede det, men jeg er ret sikker på at det stadig ikke kan lade sig gøre. I har prøvet eller ….? Velkommen til min hjemmeside.

   1. Høy,

    Var det måske ikke en god ide at lave en side hvor alle os med Dropbox ID kan skrive os ind og så kan folk vælge løs af de referral ID’s der er ?. For får personlig selv 500 Mb pr referral pt 😛 og kunne da godt tænke mig noget mere gratis plads >_>

    1. Helt sikkert en god idè, det er noteret ned. Jeg tilføjede det til artiklen for ca. 3 uger siden, og i den tid har artiklen fået 1000 hits….og ikke en eneste “referal” til mig. Hvis du har en idè til hvordan vi kan gøre mere opmærksom på det så lad mig høre…..måske sammen med en masse Dropbox-tips? jeg har skrevet det ned ihvertfald, og velkommen til.

    2. [quote name=”TNFSDK”]Høy,

     Var det måske ikke en god ide at lave en side hvor alle os med Dropbox ID kan skrive os ind og så kan folk vælge løs af de referral ID’s der er ?. For får personlig selv 500 Mb pr referral pt 😛 og kunne da godt tænke mig noget mere gratis plads >_>[/quote]
     Hvorfor får du 500 MB? Jeg har 50 GB nu (abbonnement), men jeg får da kun 250 MB, og så er det noget med at der kun er 20 der kan henvise mig. Du kan ikke bare få 40 GB af Dropbox.

     1. [quote name=”Høy”]
      Hvorfor får du 500 MB? Jeg har 50 GB nu (abbonnement), men jeg får da kun 250 MB, og så er det noget med at der kun er 20 der kan henvise mig. Du kan ikke bare få 40 GB af Dropbox.[/quote]

      Det her står der pt på min Dropbox side:
      So far you’ve earned 512MB of the 16 GB maximum bonus space possible from referrals.

      Og hvis du kigger her:
      https://www.dropbox.com/help/54

      Så kan du se at alle Pro accounts får 500 Mb pr referral

     2. Ja, det har du ret i. Da jeg “købte” de 50 GB for et års tid siden var det kun 250MB, og nu kan man få 16 GB ekstra…så er det da bare at der er nogle der henviser 😉

  2. Det kan ikke lade sig gøre. Dropbox “kan” kun kører som en process og derved kan i ikke have 2 konti åbne. Det i dog kan gøre er at lave en tredje dropbox til jeres computer i stuen.

   Og så lave en dele mappe til hver af jeres telefoner. På den måde kan i kopierer ting frem og tilbage. Evt også oprette delemapper telefonerne i mellem.

Skriv kommentar
account_circle
email