Kategori: Diverse brugbare apps

 • DBA Android app (Den Blå Avis)

  Med den gratis DBA-app til Android smartphones kan du købe, sælge, og bytte brugte og nye ting direkte fra din mobil.  

  Diverse brugbare apps 22. april, 2013
 • BrowserTexting SMS fra PC

  Gratis app der lader dig sende, modtage, og skrive SMS`er fra din PC eller Mac via din Android mobil.

  Diverse brugbare apps 29. januar, 2012
 • Amino

  Dansk gratis app til dig der bruger Amino, iværksætter-websitet.

  Diverse brugbare apps 2. januar, 2012
 • Click A Taxi

  Click A Taxi er en dansk gratis app der hjælper dig med at få fat på………jeps, en taxi.

  Diverse brugbare apps 28. oktober, 2011
 • Folder organizer

  Folder Organizer til Android giver dig mulighed for at oprette mapper med ikoner eller billeder efter eget valg. Det er en app med mange muligheder, f.eks kan du også oprette widgets og smide genveje op i statusbaren.

  Diverse brugbare apps 23. maj, 2011
 • Norton Mobile Utilities

  Norton Mobile Utilities til Android er en “flere i èn” app der giver dig mange funktioner til din din mobile enhed. Du kan f.eks se hvor mange SMS`er du har sendt, eller installere apps fra SD-kortet med et enkelt klik.

  Diverse brugbare apps 15. marts, 2011
 • ES File explorer

   ES File explorer til Android er en gratis app med mange funktioner. Først og fremmest fungerer ES File explorer som SD-kort læser. Jeg har lavet en anmeldelse af app`en, og jeg er tilfreds.

  Diverse brugbare apps 26. februar, 2011
 • Handcent SMS

   Handcent SMS til Android er nok en af de apps man bare er nødt til at have. Handcent SMS er utroligt populært til Iphone, og det er uden tvivl en af de bedste gratis apps der eksisterer til smartphones i dag

  Diverse brugbare apps 20. januar, 2011
 • Scandinavian Keyboard

   Scandinavian keyboard til Android er en gratis app, der blandt andet kan give dig dansk tastatur. Der er også mulighed for at hente dansk ordbog, som også er gratis. Hent det til din  Android smartphone nu.

  Diverse brugbare apps 16. januar, 2011
 • eTilbudsavis

  eTilbudsavis er en af de danske Android apps, som er blevet rost til skyerne af andre nyhedsmedier. Jeg tager eTilbudsavis med i Føtex, kører en test, og ser om denne app fortjener en plads på min HTC telefon.

  Diverse brugbare apps 5. januar, 2011
 • DroidStats

  Droidstats til Android kan bruges hvis du mangler en app, der kan måle dit data og opkalds-forbrug. Droidstats har mange lækre funktioner, widgets, og et fedt interface, i forhold til andre forbrugsmåler-apps.

  Diverse brugbare apps 16. december, 2010
 • App Launcher

   App launcher til Android, er en let lille app, der giver dig en hurtig genvej til alle dine foretrukne apps. Det gør den ved at lægge sig oppe i status-barren, hvorefter du kan åbne den som enhver anden mappe.

  Diverse brugbare apps 10. december, 2010
 • Bookmark tree

    Bookmark tree manager til Android er gratis og helt klart en af de apps til Android der er værd at kigge lidt nærmere på. Med Bookmark tree kan du holde styr på dine bogmærker, og ordne dem i navngivne mapper.

  Diverse brugbare apps 16. november, 2010
 • Quick app manager

    Quick app clean cache til Android er en rigtig smart app som fungerer som genvej til at rense cachen på dine andre Android apps. 

  Diverse brugbare apps 11. november, 2010
 • JEFIT

  JEFIT til Android er den ultimative app hvis du er bodybuilder eller fitness freak. Nu har du 300 øvelser lige ved hånden på din Android mobiltelefon, når du næste gang tager hen for at pumpe dig stor. Du kan også holde øje med vægt og fremskridt.

  Diverse brugbare apps 31. oktober, 2010
 • OI file manager

  OI file manager til Android er en udmærket app, hvis du leder efter en SD kort læser til din Android mobiltelefon. OI file manager har desuden den fordel at den kan integrere med andre Android apps.

  Diverse brugbare apps 30. oktober, 2010
 • HistoryEraser

  HistoryEraser til Android er en simpel men nyttig lille app, hvis funktion er at slette opkald og søgeresultater på din Android mobiltelefon. Den er gratis og kan hentes via QR koden længere nede på siden.

  Diverse brugbare apps 17. oktober, 2010
 • Instant Heart rate

   Instant Heart rate til Android er en simpel Android app, som jeg mener kan bruges til f.eks, når du løber en tur og lige vil tjekke din puls. Instant Heart rate bruger din mobiltelefonens kamera.

  Diverse brugbare apps 12. oktober, 2010
 • Dropbox

  Dropbox til Android er en af de bedste gratis Android apps du kan hente ned til din mobiltelefon, hvis du som mig har en hjemmeside e.lign. Når Dropbox er installeret kan du lægge filer fra din hjemmecomputer direkte over på din Android mobiltelefon uden brug af USB e.lign. Det kræver kun at du opretter en konto.

  Diverse brugbare apps 2. oktober, 2010
 • System Panel app lite task manager

    System panel app lite task manager  til Android er en kombineret overvågnings/taskkiller Android app. I den betalte version kan du tage backup af dine apps. Jeg tester den gratis app.

  Diverse brugbare apps 27. september, 2010
 • SD move

    SDmove er en helt uundværlig app hvis man gerne vil installere sine downloadede Android apps  til Micro SD kortet i mobiltelefonen.

  Diverse brugbare apps 12. september, 2010
 • Quick settings

  Quick settings er en af mange gratis Android apps der giver nogle genveje til indstillinger som lysstyrke, Wifi osv. Jeg synes dog at Quick settings er en af de bedre. Jeg har kørt den igennem vridemaskinen og kommet frem til en konklusion.

  Diverse brugbare apps 8. september, 2010