Quick settings

Quick settings er en af mange gratis Android apps der giver nogle genveje til indstillinger som lysstyrke, Wifi osv. Jeg synes dog at Quick settings er en af de bedre. Jeg har kørt den igennem vridemaskinen og kommet frem til en konklusion.

Quick settings test :

Funktioner:

Dem er der mange af her. I Quick settings kan du vælge om du vil have den som icon på en af dine startskærme, eller du kan vælge om du bare vil trække statuslinjen ned og tilgå den der. Der er muligheder for at slå næsten alt til eller fra, også Wifi hotspot hvis du kører med Android OS 2,2(Froyo) på din Android mobiltelefon. Udover det er der genveje til volume, Wifi, mobil data(apn), skærm timeout, auto rotation, ringeprofiler, flytilstand, 2g/3g, GPS, bluetooth, auto sync, Wifi-hotspot, dataroaming og låsning af skærm. Du kan også, ved at trykke på navnet, komme direkte ind i indstillingings menuen. Du kan selv vælge hvad den skal vise og om det skal være helskærm eller ikke. Der er indbygget lommelygte som bruger kameraets blitzfunktion og den viser batteristatus, SD kort status og hukommelsestatus(ROM) i telefonen.

Brugervenlighed:

Igennem testen af Quick settings  var der ikke et sekund jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre. Når du åbner den kommer det hele frem, og ved et tryk på menuknappen kommer der “indstillinger” frem. Det er utrolig nemt at indstille hvad man vil have vist når man åbner Quick settings. Man trykker bare i højre side og bruger “drag and drop” princippet.

Praksis:

Jeg har opgraderet fra Android 2,1(Eclair) til Android 2,2(Froyo), og der var ingen slinger i valsen overhovedet. Jeg har brugt samtlige muligheder, også Wifi-hotspot, og alt virkede som det skulle. I dagligdagen er det en smart detalje at man kan vælge om man vil have appèn oppe i statusbaren(med eller uden icon). Når man er på nettet eller lignende, og solen feks. skinner, er det rart bare at hive statusbaren ned og skrue op for lysstyrken på skærmen.

Konklusion:

Jeg synes at denne apps er rigtig god at have og er klart en af de bedste “genveje til indstillinger” apps jeg har testet. Før du kan slå dit mobile netværk til og fra, skal du gå ind i menuen og tænde det, og så slå det fra med Quick settings. Derefter virker det fint. Det er også den “settings” app med klart den fedeste interface. Den kommer med på 100 gode gratis Android apps listen.

Min vurdering: 4/5

Jeg har testet version 1.9.7


AndroidMarket_ikon_50  Quick settings Android market
Android_market_PC  Quick settings Android market
appbrain_ikon_48  Quick settings Appbrain. com  

Eller scan koden med din mobiltelefon:                                                                        

Quick_Settings_Android_QR


Quick_settings_1 Quick_settings_2

               


Brugervurdering af Quick settings :

(10) kommentarer
 1. Kan godt huske at når jeg trykkede søg havde 4 muligheder hvoraf den her var den ene. Nu er det et år siden testen er lavet, og den er nok bedre nu….men lidt ærgeligt hvis ikke den funktion er der…jeg skifter også selv ret tit ved hjælp af en widget på skærm…tak for info.

 2. svar
  nej jeg mente ikke at du havde fejl på siden men på siden
  linket pegede på eller blokering på nettet.
  Har fået det ned nu.

  1. Yes
   OK. Husk lige at for at slå dit mobilnet fra og til i Quick settings, skal du først slå det til på tlf, og så slå det fra i Quick settings. Så virker den 😉

  1. Prøv nu
   Har skiftet koden ud med en “frisk”.
   Tjek lige om du har den i forvejen eller om du har plads nok på tlf.
   Ellers gå til Android market og søg efter den. Jeg kan desværre ikke prøve selv da min tlf ligger hos søster(ja, rigtig smart). Ellers skal du fortølle mig hvad den skriver præcist. Fedt at du skriver det så jeg kan få det rettet. Tak for det.

   1. Har prøvet
    Det virker fint nu. Har prøvet med en Desire. Hvad hvis du prøver igen. Nettet kan godt hoppe af en gang imellem. så du mister forbindelsen.

 3. RE: Quick settings
  [quote name=”tanjahy”]Meget uddybende test, og ja, det er en af de fedeste apps![/quote]
  Ja jeg bruger den også selv. Før brugte jeg “my settings”, men den her er meget bedre og meget federe udseende. Tak for kommentaren 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email