Handcent SMS

 Handcent SMS til Android er nok en af de apps man bare er nødt til at have. Handcent SMS er utroligt populært til Iphone, og det er uden tvivl en af de bedste gratis apps der eksisterer til smartphones i dag

Da jeg fik min første Android mobiltelefon, synes jeg at sms delen var genial. Jeg vidste ikke bedre. Det var så en gang i sommeren 2010, at jeg mødte Handcent sms, og så kunne det ikke blive bedre. Jeg må hellere lægge ud med at tilstå at jer er fan af Handcent sms, så det bliver svært at lave en neutral anmeldelse af dette fantastiske stykke software (igen nu, undskyld). Jeg mener at der findes tre store spillere, når det kommer til SMS-apps til Android: Handcent SMS, Chomp SMS, samt Go SMS. Vi lægger ud med en anmeldelse af Handcent SMS.

Funktioner og indstillinger:

Handcent SMS er noget anderledes end default Android. Når du trykker på en person, for at komme til samtaletråden, kan du selv bestemme hvordan den skal se ud. Fra fødslen er jeres samtale stilt op med talebobler (se billede der kan forstørres), med et billede af dig i den ene side, og et billede af den anden person i den anden side. I samtaletrådene kan du selv ændre dette: 

 • Datofarve
 • Slå smileys fra
 • Linkfarve på indkommen sms
 • Linkfarve på udgående sms
 • Temaer
 • Vis kontaktbillede
 • Baggrund (farve eller foto) 
 • Indgående baggrundsfarve
 • Indgående skrifttype
 • Udgående skrifttype
 • Udgående baggrundsfarve
 • Samtalelayout         

Udover de nævnte er de vigtigste funktioner disse (der er mange flere end dem jeg her nævner):

 • Personlig signatur.
 • Du kan give forskellige personer forskellige sms ringetoner.
 • Du kan oprette din egne sms toner ved hjælp af mp3 filer (musik fra SD kortet osv).
 • Popup sms ( når du modtager en sms, popper den op på skærmen. Kan slås fra).
 • Widget ( en nem widget).
 • Indstil vibrator frekvensen og LED lyset.
 • Tale oversættelse af sms (f.eks fra engelsk til spansk).
 • Vælg selv imellem Android smileys, og almindelige smileys.

Når du trykker på menu får du følgende muligheder:

 • Handcent sevices     (få ekstra funktioner). 
 • Program indstillinger.
 • Valgfri stil.
 • Notifikations indstillinger.
 • Sendte beskeder indstillinger.
 • Modtagne beskeder indstillinger.
 • Sikkerhed og privat indstillinger.
 • Sociale netværks indstillinger.                    

 Brugervenlighed:

Handcent SMS er nem at bruge. Hvis du har prøvet den default Android SMS-app, så kan du også bruge Handcent SMS. Det eneste du skal tage dig tid til, er alle indstillingsmuligheder (dette er ikke nødvendigt). At indsætte smileys er sågar et tryk nemmere. Det er forholdsvis nemt at få overblik over dine samtaler med de forskellige personer, og i hver taleboble står der tidspunkt og dato. Når man skal sende en SMS, vil jeg råde dig til at hente en contact widget på Android market, der understøtter “quick dialer”. Hvis man har mange personer i sin adressebog, kan det godt være lidt irriterende at skulle scrolle dem igennem hele tiden.

Praksis:

Det bedste ved Handcent SMS er næsten at når der kommer en indgående SMS, kan du få en popup. Dette gør det nemt at svare igen, da popuppèn kommer ligemeget hvor du befinder dig. Du har mulighed for at smide en widget ud på skrivebordet, og den er nem at have med at gøre, og giver en hurtig genvej til din indbakke.

I de 3 måneder jeg har brugt app`en, har der ikke været et eneste forceclose, eller andet der gjorde at Handcent SMS ikke kørte optimalt. Handcent SMS ligger og kører i baggrunden, og påvirker ikke ydelsen på din Android mobiltelefon.

Nu er jeg så heldig at min mor har kastet min stedfar for løverne, til fordel for en spansk-talende yngre orgelbygger, med fødderne godt plantet i 70`erne. Det gav jo mig en mulighed for at teste funktionen “tekst til tale”, enda oversat. Vores første danske sætning:” Har du giftet dig med min mor for pengene”, mente han ikke blev oversat korrekt. Der skal lige tilføjes at der er to typer spansk dialekt understøttet, og orgelbyggeren  mestrede den ene.

Vores næste sætning tog vi på engelsk:” Mor, du har så mange penge. Må vi ikke få nogle af dem”. I første omgang kunne orgelbyggeren ikke rigtig forstå hvad der blev sagt, men efter vi skruede ned for hastigheden på talen, så mente han at det var så godt oversat, at det kunne bruges.

Konklusion:

Handcent SMS er en gatis app, og noget mere funktionel end den der kommer med din Android mobil. Der findes andre der kan det samme, men den her er ihvertfald blandt toppen af poppen. Jeg får mange mails angående udskiftning/oprettelse af nye SMS toner, og Handcent SMS har indbygget “lydprogram” til netop det formål. Udover det bruger app`en ikke noget synderligt batteri (målt med System panel app). Det eneste man kunne mangle (Tak Suburi), er at man ikke kan indstille personlige SMS toner uden at have en SMS fra vedkommende liggende i sin indbakke. App`en fortjener ihvertfald en plads på listen over 100 gode gratis Android apps. Hvis man opretter en bruger kan man få nogle ekstra services som nytårskort og lignende…ganske gratis. At du kan oprette personlige ringetoner til bestemte personer som med en anden gratis Android app, er kun også ok.

Min vurdering: 4/5 

Testet version: 3.6.1  

Android-penge  Gratis 

Android_market_nyt  Handcent SMS Android market 
appbrain_ikon_48  Handcent SMS Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon/Tablet:

Handcent_SMS-Android_apps_QR


Handcent_sms_1 Handcent_sms_2
Handcent_sms_3 Handcent_sms_4

Brugervurdering af Handcent SMS:  

(119) kommentarer
 1. Hvordan slår man reklamerne fra inde i inbox … det er pisse irriterende at den øverste er en reklame for spil …

 2. hej har en sony z3 compact og har hentet handcent.. som er super cool…
  men kan ik få den til at lave sms toner for forskellige personer… kan sonyen bare ik det eller er vi bare dumme her hjemme?? har kigget under personen men kan ik se indstillinger nogen steder…når jeg er inde i personens sms..
  marli

 3. Hej jeg har skiftet fra samsung 3 til 4 og ville have handcent på min nye mobil. jeg havde en privat boks på den gamle uden problemer. men nu kan jeg ikke få sms flyttet over i privat boks uden at skulle logge ind .oprette en online konto ???? hvad gør jeg forkert. kh anette

 4. Hej. Jeg tror jeg bliver glad for Handcent. Men jeg vil dog gerne vide, hvordan man får et ikon frem på skærmen som er i dvale, så man kan se, om der er en sms eller et ubesvaret opkald. Jeg har en Samsung Galaxy SII som jeg er meget glad for.

 5. Hej jeg har osse installeret handcent, og mener osse det er et genialt program. Det undrer mig dog, at der ikke er en direkte genvejstast til indsættelse af emoji smileys? hvis man er ved at skrive en besked og vil indsætte en emoji smiley, trykker man først på lynet ved siden af tekst boksen, her kommer så “hurtig tekst”(hmm) genvejs menuen op, så skal man trykke på smileys, vælge smiley og når man så gør dette så springer den tilbage til tekst boksen dog uden tasttatur, dette skal man så trykke frem igen?? endnu værre er det hvis man bruger vender skærmen og skriver med vandret tastatur. Er der ikke en nemmere måde end dette???
  Mvh. Bjørnen.

 6. [quote name=”trads”]Nogen der ved hvordan jeg får det originale Tema tilbage ??

  Har prøvet at bruge et jule tema, som jeg har fortrudt – Og nu kan jeg sgutte hitte u a at finde det originale igen :cry:[/quote]
  Gå ind i Handcent og tryk menu – indstillinger – valgfri stil – skin eller program tema.

 7. Nogen der ved hvordan jeg får det originale Tema tilbage ??

  Har prøvet at bruge et jule tema, som jeg har fortrudt – Og nu kan jeg sgutte hitte u a at finde det originale igen 😥

 8. Men jeg vil anbefale at slukke mobilen helt og hive batterier ud i et minut… Og starte den op igen… Ligesom man genstarter en pc, fordi den driller 😀

 9. Hej Anne
  Forskellen på de 2 måder er fordi, det er enten når mobilen er tændt (den grønne knap) og når hun skal trække en bjælke ned, er når mobilen er slukket… Og det kan man ikke lave om på, desværre…

 10. Nu er jeg i tvivl om jeg kan stille dette spørgsmål her på siden, men har pralet til en veninde over de gode svar der er at finde herinde.

  hun har en HTC Wildefigher, men har bøvl med at besvare opkald på den, da den nogle gande ikke reagerer når hun kører fingeren ned over skærmen ved okald. Nogle gange er skærmen så sådan at hun bare kan trykke på en lille grøn “tast” så er der ingen problem med at besvare, kan hun hente et program så den altid besvares på denne måde eller kan hun sætte telefonen op til det??
  Mvh
  Anne Marie

 11. Ja, den er ikke tilgængelig på Android market længere af en eller anden grund..det var da mærkeligt..tak for info.

 12. Hejsa Jeg installerede handcent sms men blev lídt irriteret over det med at få to notifiktioner at jeg slettede den igen. Nu har jeg så lige læst hvordan jeg stopper det og ville geninstallere handcent sms appen. MEN nu er den ikke at find epå Android market ej hller ved brug af barkoden her på siden?. Ved du hvad der er sket?
  Mvh
  Inge

 13. @charmesille: joda. gå ind i Handcent og tryk menu – indstillinger – notifikationsindstillinger – fjern hakket ved “aktiver popup”…dadaa

 14. jeg kan ikke helt forstå at når jeg i handcen har sat den op til at kræve en mønsterkode, så kommer hele sms`en stadig frem på skærmen ved modtagelse af sms. kan jeg ikke få den til kun at komme med det lille ikon i toppen af skærmen??

 15. Hold da op, tak for det hurtige svar, lige hvad jeg manglede, om med så mange nye muligheder med mob…

  super 😀

 16. Er lige faldet over denne hjemmeside idag, har netop instaleret handcent sms på min S2, og vil så høre om det er muligt ikke at slette men skjule det optindelige ikon fra bundlinjen??

  det var muligt på min gamle wildfire.

  Har ikke lige kunnet finde netop dette.. håber det er en mulighed, da jeg jo gerne vil have habdcetikonet ind som standard.
  Skal lige nævne at alt det med notifikationer er i orden, der får jeg kun en.

 17. Beklager jeg først vender tilbage nu, men har simpelthen ikke haft tid før nu.
  Handcent virker helt efter hensigten nu. Kunne ikke have klaret det uden din hjælp!!
  TUSIND TAK FOR DIN HJÆLP OG TÅLMODIGHED!! 🙂
  Fortsat god dag 🙂

 18. Jeps, det gør jeg da. Tryk menu – indstillinger – notifikationsindstillinger – notifikationsindstillinger (ja, igen 🙂 ) – fjern nu hakket ved “privatlivsindstillinger”, og den viser ikke beskeden mere.

 19. Kan ikke sige det ofte nok…hjælpen her er guld værd!!! 🙂 Så lang så godt. Nu er det hele indstillet som beskrevet, men der står stadig i statuslinien foroven på telefonen indholdet af beskeden. ved du hvordan jeg gør så det ikke popper op der?
  Har skrevet til gemalen at han indtil videre skal nøjes med at sende helt stuerene beskeder 😉 men at hjælpen er på vej fra en utroligt tålmodig sjæl 🙂
  Igen TUSIND TAK FOR HJÆLPEN!!! 🙂 Håber vi i fællesskab kan finde ud af den sidste del også. 🙂
  Fortsat god aften.

 20. Det med ikonet da følger du den beskrivelse jeg har lavet i det tidligere indlæg. Du skal bare trykke på det jeg har skrevet præcis som jeg der står. Måske du ikke er klar over det, men når jeg f.eks skriver: menu – indstillinger – osv…så betyder det at du skal trykke på det der står i den rækkeføge det står skrevet i. Det kunne jeg også bare have sagt 🙂
  Følg det der står i de tidligere indlæg…så tager vi den med privat her: tryk menu – indstillinger – sikkerhed og privatliv – sikkerhedslåsningstype (her vælger du hvilken metode du vil låse på) – nu kan du så afhængig om du har valgt, gå længere ned på siden og ændre lås op mønster eller kodeord….HUSK DIT MØNSTER ELLER KODEORD…hvis det er helt umuligt for dig at finde ud af, så tryk på kontakt øverst oppe på den her side, skriv mit nummer ned og ring engang du har tid….vi kan sagtens tage den her hvis du foretrækker det, men du skal være velkommen til at ringe også. prøv at gør som jeg har beskrevet og lad mig høre hvad der sker….

 21. hehe..jamen det gider jeg da 🙂 Jeg har desværre ikke mulighed for det før i aften, så sig til manden at han lige skal holde lidt tilbage med SMS`er indtil da 😉

 22. Godmorgen 🙂
  Tror jeg har fundet ud af at slå den alm. sms fra.
  Det jeg gerne vil have er at der kommer lyd og at jeg kan se på ikonet eller i statuslinien at der er besked i tilfælde af at jeg ikke lige hører den. Sagen er den at børnenes far arbejder i udlandet, så det er ikke altid helt stuerene beskeder der kommer 😉 og eftersom børnene spiller på telefonen vil jeg gerne have at beskederne er private så de ikke kan gå ind og læse/se sms’er og mms’er. På den gamle desire HD fik jeg en venindes kæreste til at indstille det for mig, men han er desværre ikke istand til at hjælpe denne gang 🙁 Så jeg sætter virkelig STOR pris på din hjælp og siden her!! 🙂 Problemet for mig er at jeg virkelig ikke forstår noget som helst af det hele. Er virkelig et fjols når det drejer sig om telefoner og computere 😳 Så hvis du stadig har tid og lyst til at hjælpe er du nok desværre nødt til at sætte ind punkt for punkt hvad jeg skal gøre. Forstår godt hvis du ikke gider bruge tid på det 🙂
  Men tak for den hjælp jeg har fået indtil nu og på forhånd tak for evt. fremtidig hjælp 🙂
  Håber du får en fantastisk dag 🙂

 23. jamen først skal du jo slå din default sms fra så du kun får notifikationer fra handcent. den guide finder du midt i artiklen. Lyden bevarer Handcent jo selv, du kan endda give personerne individuelle ringetoner eller oprette nye. med hensyn til at der skal stå hvor mange ulæste sms du har, det burde der gøre indtil du går ind og trykker på ikonet eller læser en sms…gør der ikke det???
  Med hensyn til det private, så har jeg aldrig prøvet det før du spurgte. Vil du have at der skal komme en popup med en sms når den kommer eller vil du have at du bare får en tone? uanset så tryk menu – indstillinger – notifikationsindstillinger. herinde kan du trykke på om du vil have en popup eller ej. Hvis du går lidt længere ned på siden af din skærm er der endnu et punkt som hedder “notifikationsindstillinger”. ved at gå derind kan du bestemme hvordan din statusbar ikon skal opføre sig.
  hvis du vælger at lave handcent privat så vil den jo låse skærmen hver gang du får en sms hvis du har popup aktiveret…sig til hvis jeg er svær at forstå 🙂

 24. [quote name=”butterfly-70″]Det lyder rigtig godt. Tusind tak for hjælpen!! Dejligt der findes mennesker som dig og sider som denne 🙂
  Fortsat god dag :-)[/quote]
  Jeg har fuldstændig glemt at jeg skulle kigge på det…undskyld…jeg kigger på det i morgen formiddag.

 25. Det lyder rigtig godt. Tusind tak for hjælpen!! Dejligt der findes mennesker som dig og sider som denne 🙂
  Fortsat god dag 🙂

 26. Ja lyden fungerer fint.
  Nu er handcent emoji plugin, handcent smileys plugin, handcent sms, handcent sms danish language, handcent groupsmshelper3 og handcent locate afinstalleret. Og jeg har nu geninstaleret handcent sms og handcent sms danish language. Når jeg modtager en besked nu kommer der lyd og i statuslinien kommer der en popup med beskedindhold. Så er spørgsmålet bare hvad jeg skal gøre for at bevare lyden ved indkommen besked, hvordan jeg gør det privat, så man skal indtaste en kode for at kunne læse beskeden og om man kan indstille app’en så der på ikonet står hvor mange beskeder der er ulæste i indbakken. Håber du kan hjælpe 🙂 og forhåbentlig skære det så grundig ud i pap at selv jeg forstår 😉
  På forhånd tak 🙂

 27. Har din HTC Sensation ellers lyd? Kan du ringe osv…..ved ikke lige hvad jeg overser men vi finder bare ud af det på en anden måde så….prøv at installere Handcent og hent det igen og så inden vi piller ved noget så tjek om det virker.

 28. Tusind tak for det hurtige svar 🙂
  Har været inde og deaktivere popup. Men det har ikke ændret noget. der kommer stadig ingen lyd og man kan hverken på ikonet eller statuslinien se at der er kommet besked. Har også prøvet at sætte flueben i notifikationer, så kom der godt nok lyd ved indkommen besked, men problemet er at beskeden kunne læses i statuslinien, så den deaktiverede jeg igen. Er desværre helt på bar bund i denne sms-jungle 😉 Så jeg sætter utrolig meget pris på den hjælp jeg får 🙂

 29. Prøv at åbne Handcent og trykke menu – indstillinger – notifikationsindstillinger. Herinde kan du bestemme hvor dan ikonet i statuslinjen skal se ud. Du kan også bestemme om du vil have en popup på skærmen når du modtager en sms. Hvis du gerne vil det (det er en af de smarte ting ved handcent efter min mening), så hver gang du modtager en sms, så låses din telefon faktisk hvis du har bestemt dig for at have et kodeord. prøv derfor inde under overstående at slå popup fra..kan du følge mig?

 30. Tak for den hurtige respons. 🙂
  Jeg havde tidligere en desire HD hvor det virkede perfekt. Men på den nye sensation kan jeg bare ikke få det til at virke efter hensigten. Så vidt jeg kan se er de begge indstillet på samme måde.
  Tror ikke jeg har ændret noget ved sms lyden… men man ved aldrig 😉 Er ikke den skarpeste kniv i skuffen til det her 😉
  Vil meget gerne have at der kommer lyd, en notifikation i statuslinien og at jeg på selve ikonet kan se hvor mange beskeder der er. Det skal bare ikke kunne læses medmindre man kender koden. Men som sagt er jeg ikke ligefrem ferm til dette, så evt. hjælp skal nok sææres ud i pap 😉
  På forhånd tak for hjælpen og rigtig god dag 🙂

 31. Har lige prøvet og jeg får fint notifikation…har du været inde og ændre noget med sms lyden inde i Handcent ? Når jeg modtager en sms nu så popper der er en skærm frem hvor jeg skal indtaste en kode…..

 32. Har lige fået en HTC Sensation og har downloaded handcent sms. Jeg har været inde og gøre det privat så man skal trykke en kode for at læse beskeder. Men nu har jeg det problem at der hverken kommer lyd eller andre notifikationer der viser at jeg har modtaget en besked. Håber det kan afhjælpes med enkelte tryk. På forhånd tak for hjælpen

 33. Tak, det var hurtigt, ja, det med under kontakter kan jeg godt se der skrives, kan du huske hvad den widget nøjagtig hedder??

 34. Hej, er ret ny med sms/email på android Galaxy Tab + galaxy 5

  Jeg har install Handcent syntes det virker fint, men syntes jeg mangler noget 🙂

  findes der ikke et sted man kan se samtlige sms man har sendt eller modtaget – [b]mappe med sendte sms og en med modtaget sms [/b]- kan det passe at man kun kan søge hvis man kan huske hvem man fik den fra??

  1. Jeps, i Handcent er der ikke sendte mapper. Det undrede mig også lidt i starten. Det du kan gøre er at hente en widget der kan vise de seneste sms, eller inde under dine kontakter kan du jo se en oversigt over dine samtaler med de enkelte personer.

 35. Ved ikke om dette står beskrevet nogen steder her, gad ikke læse det hele igennemsorry, men here goes.

  Der findes forskellige addons til Handcent, feks. dansk sprog, smileys og emoji’s osv…

  Handcent tilbyder faktisk også Hilsner i form af E-kort, premade sms’er med hilsner feks. hilsner til morsdag osv. dette er godt nok på Engelsk men who cares, syntes det er kanon fedt det er der, og hvad bedere er, de er GRATIS 😀

  Syntes handsent er et must til sms folket 🙂

  Disse addons, ved jeg ikke om kan fås her på siden, men mon ikke vores kære Admin kan finde dem, og smide dem op, hvis de ikke allerede er her. ellers må i kontakte mig, så finder jeg et link og sender den til Admin! enjoy!!

  1. Det er nævnt i artiklen, men tak for tippet. jeg benyttede mig selv af nytårskortet som sendte sig selv nytårsaften. Hvis folk har handcent installeret er det faktisk nemmere bare vat trykke menu – indstillinger. Før man kan benytte de services er man nødt til at oprette en bruger. Hvis du har nogle links skal du være velkommen til at sende dem, så smider jeg dem ud på artiklen..

 36. Det virker.. slet det endelig, så hun ik får en masse sms’er fra skøre nørder;)

  1. Gider i lige at skrive når i har afprøvet det, så vil jeg slette nummeret fra siden. tak for din hjælp Jonasbjerre 😆

 37. Med fare for at lyde helt dum nu….vil det så sige at den app som Jonas skrev jeg kunne bruge hellere ikke vil virke i forhold til LED belysningen?

  1. Den app jeg foreslog virker helt kanon til LG og kun til Optimus 2x.. Skriv dit nummer, så skal jeg da skrive dig en sms så vi kan få opklaret om det virker;)

 38. Nu kan jeg ikke lige finde noget tidligere med LED belysning.. Men hvis du mangler en app til at få lys i telefonen ved indkomne sms’er, opkald eller mails kan du hente denne:

  Optimus 2X touch LED notification..

  http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=38703

  Det fungerer rigtig godt og virker ikke til at sluge en hel masse batteri..

  Mvh Jonas

  1. Tak for det, har lige fået det ned men synes ikke helt jeg kan få det til at virke…men måske jeg gør noget helt forkert her….skal telefonen evt. slukkes og tændes igen før det virker? :kys: og er der evt. mere jeg kan optimere min telefon med når nu jeg er i gang med at få den personaliseret…

   1. Alle de apps jeg har testet her på siden kan du bare hente. Det er apps som er blevet foreslået mig at teste. Nu har LG jo alligevel et par pæne widgets, i forhold til Samsung mobiler ihvertfald, men hvis du kigger til venstre i menuen “hvad leder du efter”, så er de delt op i kategorier. Du kan sende en sms til 1220 med ordet “scan”, og installere Scanlife scanneren, så kan du scanne koderne med din mobil.

    1. Jeg er faktisk ved at blive ret glad for min lg og når jeg nu har fået det meste til at virke som jeg kan li det…ja så er den efterhånden på fuldt højde med htc måske endda mere i forhold til hastigheden….jeg vil kigge på appsne :kys:

     1. Jeg havde den i hånden her sidste dag, og jeg må nok sige at den kører smooth. Det er helt sikkert også en af mine top 5 Android mobiler lige nu 😆 Du kan også via topmenuen gå ind i “guider og tips”. Der kan du sikkert også finde noget du kan bruge.

     2. Nu du er ved hånden….andre iconer end dem der følger med hvad kan du evt. anbefale jeg gør der hvis jeg vil have nogle andre, har prøvet nogen stykker men synes altid at så skal man downloader noget mere ??? 😀

     3. Kan jeg bruge lite versionen så jeg ikke skal betale? Har faktisk allerede kigget på den men vidste ikke om det var det jeg søgte….

     4. Du kan bruge lite versionen til at tjekke om det er noget for dig. Hvis det er det så kan du købe den 😆 Med den kan du bruge et billede som ikon for en app eller mappe, og du kan dele dine apps op i mapper med ikoner.

 39. Vi er mange andre LG optimus brugere, som har samme problem og der ikke nogle indstillinger man kan ændre for at fjerne det medmindre man rooter sin telefon og fjerner default sms fuldstændig…

  Men ja, det var da en ide at ringe til LG og få dem til at lave det om i næste softwareopdatering..

  Mvh Jonas

  1. Så var der jo et svar som bare lyder helt vanvittig besværligt, så ideen med at ringe til LG er nok endnu bedre nu, det ville jo være fantastisk hvis det kunne komme med i en softwareopdatering….hvad så med LED belysningen, har jeg ret i at det hellere ikke virker på LG? Er ellers smadre glad for lg optimus men men det trækker jo lidt ned i brugervenligheden når ovenstående ikke virker optimalt… 🙂

  2. Tak for det Jonas. Hvor har du været henne 😆 Jeg kontakter LG alligevel og påpeger problemet.

 40. Tak det ville da være fantastisk hvis du har tid og lyst, så vil jeg bukke og neje 🙂

 41. Jeg har en HTC Desire, og har nu brugt Handcent i et par uger.
  Layoutet er fedt, og appen virker rigtig godt, men jeg har problemer med ordbogen.
  Kan man ikke få den til at bruge den samme ordbog som standard sms programmet og email programmet bruger?

  1. Synes der er mange med problemer med den ordbog. Jeg har ikke selv det problemer med den ordbog. Jeg kan prøve at hente Handcent ned på konens Desire i aften for at tjekke det. Tak for input iøvrigt.

 42. Det må vi nemlig 😆 Christina, jeg prøver lige i løbet af weekenden og finde ud af det med nyhedsbrev. God weekend til jer begge.

 43. Tak Myrton og Høy for hjælpen.

  Det ville være skønt hvis nogen vidste om Go SMS Pro kan lave mapper 🙂 Det er virkelig en funktion jeg savner fra min gode gamle Nokia E71 (kan ikke helt få mig selv til at slippe den, men det er virkelig upraktisk med 2 telefoner).

  Nyhedsbrev får jeg ikke. Men vil da hjertens gerne have det.

 44. Hej Høy, tak for god info på denne side 🙂 Har nu hentet Handcent og er allerede nu gladere for designet på dette end på standard sms programmet. Handcent er – for mig – mere overskueligt. Dog er der en helt elementær ting jeg ikke kan finde ud af. Pinligt, men nu har jeg bøvlet et stykke tid. Jeg kan ikke slette en sms besked, undtagen ved at slette hele tråden.

  En anden ting jeg manglede i standard sms programmet var muligheden for at lave mapper og gemme sms beskeder. Kan jeg det? Det kræver vel Handcent konto og måske betaling for denne service?

  Gode råd modtages med kyshånd. Tak.

  1. Hej Christina.
   Nu må vi se om jeg er hurtigere end Høy 😛

   Men det med at slette det gør du simpelthen bare ved at langt tryk på den enkelte SMS som du vil slette og scroller så ned i den dialogbox der kommer op, der skulle gerne være en “Slet Besked”, eller hvad den hedder på Dansk, da jeg bruger den engelske version.

   Det med at lave mapper ved jeg faktisk ikke om Handcent kan da jeg ikke selv bruger det, men jeg så nogle snakke om appen [url=https://market.android.com/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result]Go SMS Pro [/url] (Android Market PC Link) et sted her på siden, og den kan nogenlunde det samme som Handcent så vidt jeg ved og kan også lave mapper.

   1. Hehe. Tak Myrton 😆 Jeg tjekker det lige en ekstra gang når jeg kommer hjem i aften, men jeg er ret sikker på at du ikke kan oprette mapper i Handcent. Du kan dog bruge et filter så Handcent selv sorterer dem. @christina….har du fået nyhedsbrev? Det var dig der modtog en blank side ikke?

    1. Det var da så lidt. Man skal hjælpe hvor man kan. Der er jo ikke nogen grund til at du sidder og svarer på alt som der er andre der ved noget om 😉

     Og med hensyn til nyhedsbrev. Ja jeg har fået det, og nej det var ikke mig der modtog en blank side. 😆

     1. Altid rart at bliver anerkendt. 😀

      Men man får lavet utrolig meget når man sidder og laver bachelor projekt. Lidt ærgeligt at man bare ikke får lavet noget på sin bachelor. Halleluja for overspringshandlinger 😆

     2. Civilingeniør indenfor It og Kommunikationsteknologi

      Handler om programmering, signallering og alt der har med telefoner at gøre næsten 😀

     3. OK. Lyder som en spændende men også lang uddannelse. Jeg begyndte faktisk på datamatiker uddannelsen, men jeg har lidt svært ved at sidde stille såååå……jeg åbnede denne side istedet 😆 God læselyst så 😉

 45. Joo, det har du da ret i.. Man skal markere ordet og hele fingeren på 2 sek, dernæst trykke tilføjet til ordborg og accepterer.. Det gør det da lidt nemmere, selvom det er ikke er vildt smooth og hurtigt.
  Tusind tak for hjælpen..

 46. Jo, jeg bruger den normale ordbog.. Jeg bare, at den husker min ord..
  Jeg er nødt til at gå i indstillinger – tastatur – brugerordborg – opret ord, før den husker dem…
  Hvis Handcent bare lavede en “stav”knap, var hele problemet løst…

  Det lyder smart med det swiftkey tastatur, men det kører kun med qwerty, gør det ikke?
  Jeg kan klart bedste lide den anden tastaturform.. Synes det er meget lettere at ramme tastterne..

  1. Nu kan jeg ikke huske hvordan det er med LG, men når du har skrevet et ord du vil gemme, så prøv at trykke på ordet eller hold fingeren på ordet i to sekunder….du skal kunne gemme ord på den måde.
   Jeg har ihvertfald kun prøvet Swiftkey med qwerty, men jeg bruger det ikke mere…du kan hente den gratis version og prøve det i 30 dage og se om det er noget for dig.

 47. Du installerer bare Swiftkey tastaturet som er det absolut bedste tastatur og et must på alle Android telefoner… Det lærer af den måde du skriver på, og når man har brugt det i et stykke tid så kan man skrive sætninger ved kun at trykke 1 gang pr. ord… Mega lækkert

 48. Er der ikke andre end mig, der ikke synes at ordbøgerne har så stort et oordforråd..??

  den kan ik stave til lasagne, tandbørste, udklædning, oplader og alle bandeord fx.. Er det kun på LG, at ordforrådet ikke er vildt stort?

  Som det er nu har jeg tilføjet mange ord til min brugerordbog for ikke at skulle slå ordbogen fra hver gang og stave ordene..

  Handcent mangler helt klart en knap, der hedder “stav”, som gemmer det anvendte ord i hukommelsen, så den selv foreslår det næste gang.. Er vi enige om, at den ikke har det?

  1. Jo, vi er enige om at Handcent ikke har det…men når du bruger Handcent, bruger du så ikke din “normale” ordbog? På min DHD, når jeg skriver en sms, har jeg de samme muligheder som når jeg skriver en mail. Hvad bruger du lige nu af tastatur?
   Udover det så skal jeg også tilføje 100 ord før ordbogen staver til de ord jeg bruger til daglig.

 49. Ja, det har jeg.. ! det er temmelig mærkeligt, at det ikke vil fungere.. Man kan desværre ikke bare deaktivere eller afinstalle det almindelige SMS program..
  PT er man nødt til at gå ind i programmet og åbne dem en gang imellem for at der ikke længere står, at man har en masse ulæste beskeder, når mobilen er tastaturlåst..

 50. Tak for info. Du har selvfølgelig inde i default sms trykket menu – indstillinger,fjernet hak osv? Skide irriterende vi ikke kan finde en løsning på det.

 51. @ Høy og Nanse71.

  Jeg har en LG optimus med handscent installeret.
  Jeg tror, jeg oplever det samme som Nanse71. Det er dog ikke notifikationer, jeg får fra de præinstallerede sms program (altså notifikationer i statusbjælken). Det er i stedet, at der når mobilen er tastaturlåst, står at jeg har fx 14 ulæste beskeder, selvom jeg har læst alle i handscent.
  Hvis jeg så går ind i det almindelige SMS program og åbner beskederne, fremgår der derefter ikke flere som ulæst.
  Der må bare næsten være en måde at få det gamle sms program helt deaktiveret på..

  Er det ikke det samme du oplever Nanse?

  I øvrigt, beskeder som jeg sletter i handscent er også slettet i det andre SMS program..

  Mvh Jonas

  1. Jonas
   Har du også husket at fjerne fluebenet i “automatisk hentning” og “modtaget meddelse” inde i SMS indstillinger? For det burde virke 🙂

 52. Det hører jeg tit. Jeg synes dog at Handcent har mere muligheder/indstillinger end GOsms. Jeg laver også en test af GOSMS på et tidspunkt. Det jeg godt kan lide ved GO er at den er mere let end Handcent der til tider er lidt tung at flytte rundt med.

 53. Der er inegn forskel på om du bruger Handcent eller default sms programmet så sms du bare løs 😆 det koster selvfølgelig hvad du nu end betaler via din teleudbyder 😉

 54. Gå ind i default sms og tryk menu – indstillinger – fjern alle hak såleds at du ikke får notifikationer fra den almindelige sms app. Nu bruger du kun Handcent og det bliver du glad for. Især popup der kommer når der indgående sms. Spørg hvis der er noget og congrats med den nye lille 😆

 55. Har netop fået min første smartphine, en HTC Wildfire. Fandt hurtigt ud af at jeg ikke er for gode venner med sms programmet på den, og skal da helt sikkert have Handcent. Men hvad skal jeg gøre, udover at downloade det? Er det noget der skal slås til, eller fra?
  Vh. en ikke så øvet bruger 😉

 56. Ja, jeg tror at vi har misforstået hinanden lidt. Jeg kunne heller ikke forstå at du blev ved med at sige at du fik to notifikationer 😆
  Ja, altså når du nu har valgt Handcent sms til standard, så kommer du jo aldrig til at røre default sms. Den pakker du langt væk. De SMS`er du får kan du hente både i default og i Handcent sms.
  Det jeg troede du mente var at du fik en notifikation fra dem begge, får det skal du ikke have.
  Når du får en sms skal du få en notifikation fra Handcent sms, og kun fra Handcent, men begge sms programmer mogtager smsèrne.
  Skriv lige om vi er enige her og om det kører 😉

 57. Skal jeg forstå det sådan at der fremover kommer besked begge steder men kun 1 lyd? Det er i hvertfald sådan min Samsung Galaxy S gør.

 58. Det SKAL også komme I begge programmer. Det kan vi ikke gøre noget ved, men du skal kun have notifikationer fra Handcent sms, og det får du også kun ikke?
  Vi kan ikke disable default sms. Har du sat hak i boksen der popper op?
  Så bruger du bare Handcent fremover.

 59. ???????? så gør du et eller andet forkert.
  Når du siger to notifikationer så mener du vel at der både kommer fra Handcent og default sms?
  Hvis du har gjort som jeg har skrevet, så kommer der ikke to notifikationer.
  Gå ind i din appdrawer, og find det sms-program der fulgte med din mobil. Åben det, og tryk på MENU – INDSTILLINGER. Her FJERNER du at du vil have notifikationer. Hvis du har fjernet dem, så får du dem ikke. Giv det lige et forsøg til, og vend tilbage til mig.
  Bagefter gå til >ALLE PERSONER. Find en ligegyldig person, og tryk på billedet. Nu trykker du på sms ikonet. Nu popper der en skærm op, og du sætter et hak, og trykker bagefter på Handcent.

 60. Gå ind i default sms app`en. Tryk MENU – INDSTILLINGER – og fjern alle de hak der er under MODTAGNE OG SENDTE MEDDELSER. Nu skulle du ikke få 2 notifikationer, men kun den fra Handcent SMS 😆

 61. Hvordan deaktiverer jeg den indbyggede smstjeneste i tlf (Galaxy S) så der ikke kommer beskeder begge steder?

 62. Velkommen til siden.
  Tak for rosen 😳 ,men der er nu et par gode rene Android sider på dansk. De tilbyder måske ikke det samme, men så tilbyder de noget andet godt. Med hensyn til emnet:
  I løbet af de fire måneder jeg har bygget websiden op, har jeg (utroligt nok at folk ikke selv kan finde på kategorier olign.), set en så tro efterligning/omskrevethed at jeg har måtte handle på det. I begge tilfælde er teksterne/idèerne blevet fjernet inden jeg ville have anmeldt det. Hvis de havde sendt mig en mail, og smidt et link til min side, kunne de have haft det/dem på deres website endnu.
  Svaret er ja. Send en mail til mig med hvad du skal bruge, og vi finder ud af det 😆

 63. Du er et geni
  Hold da k… mand. Det er den fedeste side jeg kender. Den kan måle sig med de store udenlandske Android websider. Godt gået Høy. Der findes ingen andre sider herhjemme der tilbyder det du gør, så må jeg kopiere noget fra din side hvis jeg smider et link til din side.

Skriv kommentar
account_circle
email