Ringdroid

Ringdroid til Android er en gratis app med mulighed for at lave dine egne private ringe, alarm, sms og notifikations-toner.

Ringdroid er en af de mest hentede gratis apps på Android market, og det er ikke uden grund. Den er gratis og så er den virkelig simpel at bruge. Den er faktisk så simpel at bruge at jeg ikke kan lave en anmeldelse på den, da der ikke rigtig er så meget at skrive.

Funktioner og indstillinger:

Når du åbner Ringdroid får du en liste over de sange/lydoptagelser du har på din mobil. Du kan nu vælge en af de sange til at lave en ringetone af. nu kommer du ind til skærmbilledet øverst i artiklen, og her kan du bestemme hvornår din nye ringetone skal starte og slutte. Det gør du ved at flytte de to “slidere” med din finger. Når du har gjort det skal du trykke på gem (ikonet nederst til højre), og du kan nu bestemme hvad du skal bruge din nye tone til (se billede herunder):

Ringdroid Android 2

 Brugervenlighed og praksis:

Virkelig nemt at bruge. Interfacet er der ikke gjort noget ud af efter min mening, men det er som sådan heller ikke nødvendigt. Hvis ikke du kan finde den sang du søger kan du søge i søgefeltet (se billede nederst i artiklen), og du kan også optage din egen ringetone hvis du vil.

Ringdroid har en meget fiks funktion. Når du har oprettet f.eks en SMS-tone, så kan du tilknytte den en kontakt. Jeg har haft et hav af brugere der har mailet angående præcis det, og med Ringdroid er det egentlig meget nemt.

Android-penge  Gratis 

google-play  Ringdroid Android market 
appbrain_ikon_48  Ringdroid Appbrain

Eller scan koden med din Android:

Ringdroid QR ny


Ringdroid Android 3 

Konklusion:

Ringdroid er en nem og overskuelig app. Du kan som sagt oprette specielle ringe/sms toner til bestemte kontakter og processen er hurtig. Ringdroid kan ikke flyttes til SD kortet, så den kommer desværre ikke på listen over gode Android apps til SD kort. Derimod kommer den på det løbende projekt, de 100 bedste gratis Android apps.

Hvis du som mig bruger Handcent SMS, så har du også muligheden for at lave dine egne sms toner, her har du et par ekstra.

Min vurdering: 4/5

Testet version:


Din vurdering af Ringdroid:

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email