SD move

  SDmove er en helt uundværlig app hvis man gerne vil installere sine downloadede Android apps  til Micro SD kortet i mobiltelefonen.

 Hvis du har opraderet din Android mobiltelefon fra Android 2,1(Eclair) til Android 2,2(Froyo) kunne det garanteret have din interesse at installere nogen af de mange apps du ikke har plads til på telefonen på dit microSD kort. Det kan dog kun lade sig gøre hvis udvikleren vælger det. SDmove gør at du ikke behøver at bladre igennem samtlige programmer, for at finde ud af hvilke apps der kan installeres på SD kortet. Der findes flere lignende apps som har samme funktion, det var bare lige den her jeg faldt over.

Ved et enkelt tryk på applikationen gennemlæser den alle apps på din mobiltelefon og der dukker så en liste op med de apps der kan flyttes til SD kortet. Appsène er delt op i fem farver:

 • Grøn: Indikerer at appèn er flyttet til SD kortet.
 • Gul: Indikerer at appèn ikke er installeret på SD kortet, men kan blive det.
 • Blå: Indikerer at appèn helst vil være installeret på SD kortet, og er det.
 • Cyanid: Indikerer at appèn helst vil installeres på SD kortet men er installeret på telefonen i stedet.
 • Rød: Indikerer at udvikleren har bedt om at appèn ikke installeres på SD kortet.

Når du så trykker på en app, kommer du ind i “administrèr programmer”, og du kan flytte den valgte app til SD kortet , eller til telefonens hukommelse(se billede). Det er virkeligt hurtigt og nemt i stedet for at gå samtlige programmer igennem manuelt. Jeg har 52 downloadede apps og 202 programmer som SDmove tjekker i skrivende stund, og det tager ca. 4 sekunder. SDmove kan selvfølgelig også installeres på dit SD kort. Den er også på listen over de 100 gode gratis Android apps.

Min vurdering: 4,5/5

Testet version: 0.10 


Android_market_nyt  SDmove Android market
appbrain_ikon_48  SDmove Appbrain. com  

Eller du kan scanne koden med din mobiltelefon:                                    

SDmove_app_QR_Android


SDmove1 SDmove2

Brugernes vurdering :

(8) kommentarer
 1. Nu har jeg ikke prøvet SDmove her, men jeg kan personligt også anbefale App2SD Free.
  Det har jeg været glad for længe, og jeg kan især godt lide at det selv kommer op og meddeler, når jeg installerer et nyt program og dette kan flyttes til SD kortet.
  Jeg kan se at APP2SD står under tags, så det er nok ikke helt ukendt, men derfor ville jeg gerne lige slå et slag for det. 😆

  1. det skal du have lov til da 😆 Når tiden er til det, så kommer der også en test af den..hvis du har flere gode apps i ærmet så smid en kommentar inde under “100 bedste..”, så bliver den også testet på et tidspunkt.

 2. Undskyld
  Jeg havde læste forkert, jeg havde læst at man bare skulle have 2.1. undskyld brugen af din tid, og så her i julen. 🙁
  syntes desværre tit at det er fordi jeg ikke kan opgrader til 2.2. (ved godt at det har noget at gøre med hvad telefonen kan trække)

  1. Helt okay.
   Hehe,det kan ske,og intet at undskylde over. Vi andre tager også fejl (jeg gør selvfølgelig ikke), en gang imellem
   😆 Gid jul til dig også.

  1. Hej Suskahl
   Du er den tredje som henvender sig til mig om præcis det samme problem. Jeg har lige afprøvet både link til Android market og scannet koden, og det virker fint, både på HTC Desire og HTC desire HD.
   De to andre der har mailet mig, fik heller ikke noget da de søgte efter applikationen på Android market. Jeg har lagt en apk-fil her [url]https://www.appsandroid.dk/joomla/android-forum/de-bedste-gratis-android-apps/52-sdmove-til-android-apk.html[/url] i mit forum som du kan hente. Har du fået opgraderet til Android 2,2?? Du kan nemlig kun bruge SDmove på Android 2,2 og derover.
   Det er mærkeligt, og jeg prøver at finde ud af problemet 😥

Skriv kommentar
account_circle
email