App Launcher

 App launcher til Android, er en let lille app, der giver dig en hurtig genvej til alle dine foretrukne apps. Det gør den ved at lægge sig oppe i status-barren, hvorefter du kan åbne den som enhver anden mappe.

Der er ikke så meget at sige om denne her app. App Launcher fungerer som en mappe, hvor du har dine mest brugte Android apps liggende. Du kan selv vælge hvilke apps du vil smide deri. Derefter kan du vælge om du vil have App Launcher liggende oppe i rullegardinet (status-barren), eller om du vil have den liggende på dit skrivebord.

Hvis du vil have den på skrivebordet kan du ligeså godt bruge en mappe i stedet, både med hensyn til hukommelse og batteri-levetid (ja ja, ved godt det er minimalt hvad en enkelt lille app sluger af strøm, men mange bække små…..). 

Du kan selv bestemme om du vil se logoet eller ej, når den er i status-barren. Når du så hiver den ned, så ligger den som vist på billede nr 2.

Den er meget simpel, men alligevel ret smart, hvis du er typen der ikke kan få nok af widgets. Nu kan du smide alle dine mest brugte apps op i status-barren, og måske få plads til en widget extra.

Du åbner bare app`en, og det første der sker, er at du bliver præsenteret med de apps du har i din App Launcher mappe. Men hov, du har jo ingen endnu. Et hurtig tryk på selected apps, giver dig adgang til alle de apps du har installeret på din Android mobiltelefon, og så er det bare at krydse af, hvilke du er mest glad for.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 2.3 

Android-penge  Cirka 12 kr.

AndroidMarket_ikon_50  App Launcher Android market
Android_market_PC  App Launcher Android market 
appbrain_ikon_48  App Launcher Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Applauncher_QR_Android_app


App_launcher_1 App_launcher_2
App_launcher_3 App_launcher_4

Brugervurdering 

Skriv kommentar
account_circle
email