Fruit Ninja

 Fruit Ninja til Android er et spil, hvor du skal slice/cutte/skære frugt over med din finger. Fruit Ninja er faktisk lidt sjovt, og er da også blandt de populæreste spil til Android.

Dette spil skulle bare have eksisteret da jeg var dreng. Jeg var besat af diverse former for kampsport, Nunchaku træning, og ikke mindst Ninjutsu “kunsten at holde sig skjult”.  Da jeg så opdagede Fruit Ninja, var det som om at ungdommens ivèr kom over mig igen. Jeg hentede spillet, og jeg cuttede og slicede, og det gjorde konen forresten også. Her må jeg desværre indrømme at hun fører over mig. Heldigvis har jeg lige fået ny Android telefon, så efter en ny installation i dag, starter vi forfra.

I Fruit Ninja kan du vælge mellem flere forskellige sværd (med lidt god vilje er der både Ninjato og Katana), som alle føres af din finger, der glider hen over skærmen. Der er to forskellige spil:

  • Normal-mode.
  • Zen-mode.

Normal-mode:

  • Det gælder her om at slice så meget frugt som muligt. Frugten bliver “kastet op i luften”, og jo flere stykker frugt du får slicet, i et hug med dit sværd, jo mere point giver det dig. Ind imellem kommer der en bombe eller to, og blander sig i din blod(appelsin)lyst. Disse bomber skal du undgå, da det er dem der afgør hvor mange liv du har. Du starter med at have 3 liv, så hvis bomberne har ramt dig 3 gange, ja så er du død. Hver gang du når 100 point (100,200,300 osv), så får du et nyt liv. Du får dog kun et nyt liv, hvis du har mistet et, forstået således at du ikke kan have mere end 3 liv. Jeg synes det er nemmest hvis jeg vender mobilen på hovedet, sådan at frugten falder, istedet for at blive kastet op.

Zen-mode:

  • Her er det ikke bomber, men tiden der er din fjende. Du har halvandet minut til at hugge så meget frugt midt over som mulig. Min næsten fireårige Marcus, spiller med glæde Fruit Ninja i Zen-mode, så jeg mener også at andre børn på hans alder kunne få glæde af det. Samtidig siger han jo hvad de forskellige frugter hedder.

Der er mulighed for at registrere sit resultat online, og du bliver overrasket over, hvor mange point folk verden over har formået at få. Alt i alt et simpelt, men sjovt spil til din Android mobiltelefon eller Tablet. En bonus er at det kan parkeres bagi (mit selvopfundne fjogede udtryk), altså på SD kortet.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 1.3.1  

Android-penge  Cirka 5,50 kr.

AndroidMarket_ikon_50  Fruit Ninja Android market
Android_market_PC  Fruit Ninja Android market 
appbrain_ikon_48  Fruit Ninja Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Fruitninja_QR_ny


Fruit_ninja_1
Fruit_ninja_2
Fruit_ninja_3
Fruit_ninja_4

Brugervurdering:   

Skriv kommentar
account_circle
email