Kategori: Spil og underholdning

 • Townsmen

  Townsmen er et sjovt spil til Android der kan ervherves gratis. 

  Spil og underholdning 10. november, 2012
 • Jet car stunt

  Jet car stunt er det bilspil du mangler hvis du elsker når din bil er udstyret med en raketmotor og flyver igennem loops,samt bremser i luften. 

  Spil og underholdning 12. februar, 2012
 • Modern Combat 3

  Modern Combat 3: Fallen Nation, er det seneste skud på stammen af first person shooter spil fra Gameloft.

  Spil og underholdning 4. januar, 2012
 • Fast and furious 5

  Er du til adrenalin-pumpende spil på din Android mobiltelefon? Så tjek lige Fast and Furious 5 HD, der helt sikkert er et spil der vil fange din hunger efter fart og spænding.

  Spil og underholdning 14. juni, 2011
 • Fatbooth

  Fatbooth til Android er en underholdende app, og især hvis du har børn er det en tidsrøver. Det hele går ud på at se hvordan du ville se ud hvis du var kraftig. Har du brug fåe en hurtig griner, så er det den.

  Spil og underholdning 1. maj, 2011
 • Fruit Ninja

   Fruit Ninja til Android er et spil, hvor du skal slice/cutte/skære frugt over med din finger. Fruit Ninja er faktisk lidt sjovt, og er da også blandt de populæreste spil til Android.

  Spil og underholdning 12. december, 2010
 • Paper toss

  Paper toss til Android er et simpelt, og er et et gratis spil til man kan hente ned til sin Android mobiltelefon. En stor fordel er at det kan installeres på micro SD kortet, så hvorfor ikke bare have det parkeret bagi.

  Spil og underholdning 13. oktober, 2010
 • My Paper plane 2 lite

   My Paper plane 2 lite er et Android spil der går ud på at flyve en papirsflyver igennem et landskab for at samle stjerner. My Paper plane 2 lite bruger din mobiltelefons accelerator til at styre med. Lite udgaven er i beta og gratis, og er klart en af de apps til Android du skal prøve.

  Spil og underholdning 1. oktober, 2010
 • Angry birds

  Hvis du leder efter et Android spil der virkelig gør dig afhængig så er det Angry birds. Beta-udgaven af Angry birds er gratis og indeholder 15 baner, og får du først begyndt bliver du ved. Det er uden tvivl et af de bedste og mest populære spil til Android, og prøver du det, så forstår du […]

  Spil og underholdning 30. september, 2010