Fatbooth

Fatbooth til Android er en underholdende app, og især hvis du har børn er det en tidsrøver. Det hele går ud på at se hvordan du ville se ud hvis du var kraftig. Har du brug fåe en hurtig griner, så er det den.

Der er ikke så meget at skrive om Fatbooth. Du tager et billede med din Android mobils kamera, eller et fra dit billedgalleri…og så laver du personen tyk og kraftig. Det bedste resultat opnås ved at tage et billede som er taget tæt på. Når du ryster mobilen laver app`en ansigtet henholdsvis normalt og tykt.

Du kan gemme de billeder der er så sjove at du bare skal se dem igen, og du kan dele billederne via Facebook, Twitter, Bluetooth og mail.

Fatbooth er en gratis app og den understøtter APP2SD. Uanset skulle du tage at hente den…du får ihvertfald en sjov halv time ud af det.


Her kan du hente den gratis app:

AndroidMarket_ikon_50  Fatbooth 
Android_market_PC  Fatbooth 
Fatbooth_app_QR

Tryk på et billede for at forstørre

               Mor før               Mor efter
fatbooth app 2 fatbooth app 1
           Farmor før            Farmor efter
fatbooth app 5 fatbooth app 6
           Mor igen før            Mor igen efter
fatbooth app 7 fatbooth app 8

Brugervurdering af Fatbooth:

(13) kommentarer
 1. Ej Høy altså, du er fuld af gak og løjer. *ggg*

  Det kunne være endnu mere gak gak med en anmeldelse af Big Fart Button. Det ville være hyle morsomt sammen med Fatbooth.

  Jeg ser frem til din anmeldelse.

   1. Jeg synes ikke jeg kan se en anmeldelse endnu. Jeg sidder på på kanten af stolen og venter. Jeg vil jo nødigt hente en app der ikke lever op til mine forventninger. Håber snart der kommer en fyldestgørende anmeldelse.

    1. Hehe…det tager noget tid endnu før jeg overhovedet tester nogen som helzt app. Jeg har mucho grande at se til, men jeg sletter den ikke så den kommer. Når det nye website er færdig håber jeg at der kommer flere skribenter end mig og så kan processen forkortes.

     1. Det lyder godt. Jeg venter spændt. Synes forresten at denne app ville egne sig godt til en video anmeldelse.

     2. Rigtig god ide. Jeg går også lidt mere over til video anmeldelser i fremtiden da det er meget hurtigere og nemmere.

     3. Bendt her. Jeg ligger pt. på mit nylakerede trægulv da jeg er faldet ned fra kanten af stolen. *ggg* Jeg håber at en anmeldelse er på trapperne. Men det er jo godt at du tager dig tid så du ikke laver nogle [b]dårlige anmeldelser[/b]. Håber snart at se en anmeldelse.

     4. Hej Bendt. Håber at du ikke er kommet alvorligt til skade…jeg har ikke glemt den, jeg har bare så meget ørerne. Som du kan se er jeg ved at bl.a ved at lave nyt website, og jeg tror at der går en uge eller to før jeg er helt klar igen til overhovedet at påbegynde nogen apps-tests. Måske man ikke lige skulle tro det, men der er faktisk meget arbejde i at lave en enkelt app-anmeldelse. Ud over det er siden blevet så stor at der er en masse andet der også skal passes. Og det er jo godt 😆 Jeg håber at jeg med tiden kan lave de apps-anmeldelser i foreslår via mail eller her noget hurtigere, men lige nu er det desværre ikke muligt….bare så du ved at det ikke er dovenskab eller uvilje der gør at jeg ikke har nået den endnu…men JEG LOVER DIG at den kommer 😛

 2. Hourface… mener bare den var gratis, dengang jeg havde den!! Ellers er der også Funmirror 😀

 3. hehe, god humor 😀

  Jeg kan ikke huske navnet på den, men havde en App på et tidspunkt, hvor man blev gammel!!! lidt i samme stil og god underholdning 😆

  1. Ja, vi har også brugt lidt tid på at omdanne hele familien herhjemme. tror jeg vil kigge efter den der hvor man bliver gammel….mindes den også synes jeg.

Skriv kommentar
account_circle
email