Jet car stunt

Jet car stunt er det bilspil du mangler hvis du elsker når din bil er udstyret med en raketmotor og flyver igennem loops,samt bremser i luften. 

 

Jeg har prøvet rigtig mange spil, men det her er klart et af de bedste jeg nogensinde har prøvet til Android. Man starter inde i en menu hvor man kan vælge mellem “tutorials”, “Platforming” og “time trail”.

I “tutorials” kategorien, bliver du guidet igennem bilens funktioner, samt hvordan man styrer bilen. “Platforming” og “time trail” er der hvor spillet begynder. 

Platforming og Time Trail: I Platforming, kan du vælge imellem “normal” og “casual”. Du får medaljer i forhold til, hvor godt du klarer dig, og det er forskelligt hvad du får medaljer for, da det kommer an på, hvilken kategori i spillet du er i.

I Platforming er det vigtigt at nå målet så hurtigt som muligt, på så få forsøg som muligt. Du dør, når din bil falder ud over banen, og så starter du op igen ved næste checkpoint. I Time Trail skal du nå målet så hurtigt som muligt, dette synes jeg er den sværeste kategori. 

 

Selve spillet har en, synes jeg, rigtig nem styring. Du har fire knapper i bunden af skærmen. Fra venstre: Ild, bremsen, bakgear og speederen. Personligt bruger jeg ikke bak knappen, men det er jo op til en selv. Hvis man ikke synes, at den er følsom nok, knapperne sidder forkert, eller de skal se anderledes ud, så kan man ændre det i indstillingerne.

Det er også noget jeg synes er fantastisk, hvis man er vant til en anden form for styring eller bare gerne vil ændre på noget. Spillet har desuden en vildt fed grafik, og banerne er rigtig godt lavet, med massere af udfordringer i form af hop, loops og massere af fart.

Tryk for at forstørre

Jet_car_stunt_spil

 

Spillet er ikke meget svært, men det kræver dog mange forsøg at få guld medalje. Det er endnu ikke lykkedes mig at få guld medalje i nogen af Time Trail banerne, men det er også de sværeste baner. Smid en kommentar, hvis i får guld i nogen af dem.

Jet car stunt er et gratis spil du finder i dit Android market. Det er gratis, men hvis du vil have ekstra baner så koster det ca. 11 kroner, hvor du fx får 25 platforming levels istedet for 10. Jeg kan klart anbefale det her spil, men du kan altid bare downloade gratis udgaven, før du smider de 11 kr. 

Den kommer på listen over gode Android spil.

Hvis der er nogen spørgsmål, så bare smid dem i kommentaren. Jeg vil komme med mange flere spil fremover.

 

(1) kommentar
  1. God anmeldelse! Jeg er også selv glad for Jet Car Stunt. Det minder meget om Track Mania, men gør også brug af accelerometeret hvilket en fin feature.

Skriv kommentar
account_circle
email