Modern Combat 3

Modern Combat 3: Fallen Nation, er det seneste skud på stammen af first person shooter spil fra Gameloft.

Modern Combat 3 tages op lige der hvor 2’eren sluttede. Historien går i alt sin enkelthed ud på at Nord Korea, Pakistan og Rusland
(i spillet omtalt som KPR) er gået sammen og har invaderet store dele af USA.

Du spiller elitesoldaten Walker, der sammen med sin gruppe skal udfører opgaver der næsten altid indeholder at stjæle noget information, og så lige skyde et par hundrede helt ens soldater i mellemtiden.

Single player-delen indeholder 13 missioner, som jeg klarede på et par timer.
Når du så er færdig, er der online multiplayer delen at tage fat på. Eneste minus ved den er, at man kun kan få bedre udstyr ved at spille og stige i level, man kan ikke købe dem for de point som du kan bruge i single player-delen til at opgradere sine våben….hvilket er ret så svært hvis man spiller mod nogen rigtig gode med godt udstyr.

Grafikken i spillet er helt i top, og nok det bedste jeg har set til mobiler. I den tid jeg har spillet det har jeg ikke opdaget at det hakkede eller andre irriterende fejl.
Spilet styres med on screen controls, hvilket man lige skal vende sig til.
Et stort plus er at man selv kan flytte rundt og forstørre knapper efter behov (det er rigtig godt tænkt). Når det er sagt, så er det sket et par gange, at jeg blev dræbt, fordi at jeg ikke ramte “skyde knappen”, og det er irriterende!

Jeg kan dog ikke lade vær med at komme til at tænke på om ikke udviklerne hos Gameloft har kigget lige lovlig meget efter Call of Duty spillene. Store dele af handlingen er ens, musikken i slutningen af missionerne minder om hinanden, og slut scenen i single player er næsten identiske (hvis man har spillet begge ting ville man vide det).

Modern Combat 3 er ikke sådan et hurtig spil man lige tager mens man venter på bussen, det kræver koncentration.

Hvis man er til sådan nogle spil (og vis man gider spille multi player), så er det alle 42 kr. værd, og spillet kommer på listen over de bedste spil til Android.


Android_market_nyt  Hent på Android market 

Eller scan koden med din Android:

Modern_Combat_3_QR


 Tryk for at forstørre

Modern-combat-3-anmeldelse
Modern-combat-3-anmeldelse-

Din vurdering af Modern Combat 3:

Skriv kommentar
account_circle
email