My Paper plane 2 lite

 My Paper plane 2 lite er et Android spil der går ud på at flyve en papirsflyver igennem et landskab for at samle stjerner. My Paper plane 2 lite bruger din mobiltelefons accelerator til at styre med. Lite udgaven er i beta og gratis, og er klart en af de apps til Android du skal prøve.

Jeg hev en time ud af kalenderen og kørte en apps test på at flyve med en papirsflyver(paper plane), der skal samle stjerner og undgå at chrashe ind i træer og huse. I beta udgaven af My Paper plane 2 lite er der en prøvebane man kan testflyve på, før man kaster sig ud i “Canyon town”. Man styrer ved at bevæge sin Android mobiltelefon i den retning man ønsker at papirsflyveren skal hen. Nederst i højre hjørne er der en “tilt to control” knap. Den kan bruges hvis du ligger ned og synes at du skal løfte din telefon for meget til at kunne se skærmen ordentlig. Så trykker du på “tilt control”, og den indretter papirsflyveren i den vinkel hvor du bedst kan se. Megt smart tanke som du garanteret får brug for.

Du kan ikke dø ved at flyve for højt eller for lavt, men kun ved at flyve ind i noget. Det er stjernerne der giver point, men det er vigtigt også at gå efter andre objekter. “Saturn” objektet sender dig en tur i rummet hvor du har mulighed for at samle mange stjerner på kort tid. Der er også mulighed for at kunne flyve igennem alle ting så man ikke kan dø. Det er dog svært at samle stjerner i den tilstand, da det går meget hurtigt. Du kan få en missil op under papirsflyveren, som du skal ramme en skydeskive på jorden med. Sidstnævnte fandt jeg svært. Spillet er meget simpelt, og grafisk er det ikke noget at råbe hurra for, men det er alligevel underholdende(synes jeg). Der er 3 grader af sværhed:

  • Easy(let)
  • Medium
  • Hard(svær)

Når du har samlet nok stjerner i den lette bane, bliver der låst op til en medium osv. Jeg er selv nået til den svære “Canyon town”, og jeg ved ikke præcis hvor meget spil der er tilgængelig i beta-udgaven. Du kan vælge om lyden skal være til eller fra.

Min vurdering: 3,5/5

Jeg har testet version 1.052


AndroidMarket_ikon_50  My Paperplane 2 lite Android market
Android_market_PC  My Paperplane 2 lite Android market
appbrain_ikon_48  My Paperplane 2 lite Appbrain. com  

Eller scan koden med din mobiltelefon:                                                                           

My_Paper_Plane_2_Android_QR


                                                                                                                         

my paper planelite2 1.jpg - 56.55 Kb

 

my paperplane lite2 2.jpg - 57.61 Kb

 


Brugervurdering:

Skriv kommentar
account_circle
email