Note everything pro

 Note everything pro til Android er en ret fed noteblok til din mobiltelefon, og er en af de Android apps jeg anbefaler at man kigger nærmere på, hvis man står og mangler en ret funktionel noteblok. Jeg har testet den.

Hvis du er privatperson der bruger din Android mobiltelefon til lidt noter hist og her, så kunne dette være en app for dig. Note everything pro indeholder dog så mange funktioner, at der findes bedre alternativer hvis du ikke skal bruge dem. Så er Color note  måske bedre. Der er ingen mapper og undermapper, men stadigvæk To-do liste. I Note everything pro kan du godt slå undermapperne fra, men det fede ved appèn er netop at der er lidt mere at komme efter.

Før vi begynder skal jeg huske at sige at der er en gratis version af Note everything pro til Android, og den hedder Note everything(hm, virkelig Morten:). For at bruge Note everything pro skal du have Note everything installeret, og du må ikke afinstallere den. Så virker pro versionen ikke.

I begge versioner er der mulighed for at hente et plugin, NE Gdocs, der gør at du kan synce med Google dokumenter. For dem der har brug for det er det meget praktisk. 

Hvad kan pro versionen af Android app`en som den gratis ikke kan:

 • Foto-noter (sæt billeder i dine noter).
 • Lås de enkelte noter med et kodeord. 
 • To-do og checklister.
 • Du kan sætte en alarm.
 • Automatisk backup til SD kortet.
 • Gendanne fra SD kort(hvis du skifter telefon).
 • Sæt en note op i rullegardinet (statusbar).
 • Ingen reklamer i NE Gdocs plugin.

 


Her kan du hente den gratis version note everything. Hvis du vælger at opgradere må du IKKE afinstallere den: 

AndroidMarket_ikon_50  Note everything Android market
Android_market_PC  Note everything Android market
appbrain_ikon_48  Note everything Appbrain. com 

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Note_everything_QR_Android_app


Funktioner og indstillinger:

For at oprette en note eller en mappe trykker du på menu. Du kan oprette følgende noter:

 • Textnote (tekst note).
 • Paintnote (du får en farvepalette og kan så tegne med fingerspidserne).
 • Voicenote (indtal med stemmen og gem det til senere).
 • Photonote (Tag et billede og brug det i noten).
 • Checklist (kryds af liste)
 • Durable checklist (her kan du se hvad du har fået handlet ind, samt hvad du mangler-se billede).
 • Gallerynote (hent et billede i galleriet og brug det i noten).
 • Note from Barcode (omdan f.eks en QR kode til tekst eller links).
 • Note from Google docs (hent noter fra dine Google dokumenter).

“Durable checklisten” er virkelig smart. Der er tre punkter:

 • All (alt).
 • Need (det du mangler).
 • Done (det du har fået handlet ind og krydset af).

Når du har krydset et punkt af, forsvinder det fra listen og går over i “done”. Under “all” kan du gemme dine indkøb alfabetisk og hvis du skriver et emne på som er der i forvejen, så husker appèn det ved at poppe op med f.eks “mælk”. 

Du har mulighed for at sende noter til eller ved hjælp af:

 • Bluetooth.
 • Dropbox(hvis installeret).
 • E-mail klienten.
 • Facebook.
 • G-mail.
 • SMS klienten.
 • Handcent SMS(hvis installeret).
 • Peep(HTC Twitterklient).
 • Google dokumenter.
 • Din kalender.

Afhængig af hvilken Android mobiltelefon du har og hvilke Android apps du har installeret, er der flere muligheder end overstående.

Èn af de fedeste funktioner ved Note everything pro er at du kan sende tekst eller links som barcodes(Ligesom de firkantede QR koder her på siden).

Når du surfer og ser en URL adresse du lige vil gemme til senere, så longpress og send den til appèn.

Der er også mulighed for at tage backups til dit SD kort, og så gendanne dine noter på en anden Android mobiltelefon.

Brugervenlighed:

For den der ønsker en noteblok med rigtig mange funktioner og indstillinger, ja så er Note everything pro noget for dig. Du kan indstille ALT simpelthen. Du kan bestemme hvad der skal ske når du trykker på en bestemt knap, eller hvordan dine noter skal tage sig ud når du åbner app`en. Meget af det her kan sagtens undværes i dagligdagen, men hvor er det fedt at have muligheden for det. Hvis du bare skal bruge en funktionel noteblok der virker, uden en masse hurlumhej er der andre der måske ville være bedre end den her. Trods det mener jeg at selv den uerfarne godt kan lære at navigere rundt i Note everything pro i løbet af kort.

Dette er faktisk noget af det sværeste når jeg laver de her Android apps tests, for jeg sidder selv som fritids-nørd, men jeg prøver at se det fra den almindelige brugers side. Med det mener jeg en bruger der ikke lige går op i om den app tager så og så meget CPU osv.

Det er nemt at oprette nye noter, da man kan kaste en widget ud på skrivebordet, og via et enkelt tryk oprette tekst eller tale noter. Man kan også ligge mapper ud på skrivebordet(samme slags der kommer med Android), og genvejen til huskesedlen er blevet brugt flittigt ved ham der skriver det her ORD.

Praksis:

Jeg er igen i Føtex for at handle ind, og jeg åbner min Android og trykker på genvejen til huskelisten, som jeg har placeret på min lockscreen(den låste skærm). Et enkelt tryk og jeg er inde. Jeg har indstillet appèn til at åbne ved need(det jeg mangler), at telefonen skal forblive tændt imens huskelisten er åben og at de ting jeg krydser af skal forsvinde helt ud af listen. Jeg må sige at det er smart, virkelig smart.

Nu vil jeg lave en kode med et link til min hjemmeside. Jeg opretter en ny note og indtaster URL adressen. Derefter menusend note – share barcode – email. Pludselig siger computeren at der er brev og jeg scanner koden i mailen jeg har sendt til mig selv. To sekunder efter er der en virkelig intuitiv side på min mobiltelefon android-smile. Så longpresser jeg på url`en og sender den til rodmappen i Note everything pro. Jeg går ind og trykker på linket og igen havner jeg på min webside.

Jeg har også sendt noter via sms, samt til min Dropbox og inden problemer overhovedet. Alt virker bare som det skal.

I min dagligdag er det rart at kunne oprette undermapper, og for mig er det en helt uundværlig funktion hvis man først har haft muligheden. Jeg bruger også kodeords funktionen(til enkelte noter) så jeg kan gemme et password og brugernavn, samt nummeret til hende den unge nede fra den irske pub(ifald konen skal bruge min telefon:).

Konklusion: 

Dette er uden tvivl en af de bedste betalingsapps til Android der findes. Den er så meget pengene værd. Et minus er at når man første gang opretter undermapper, så skal man lige lære at trykke på mappens navn til venstre hvis man vil ind i mappen. trykker man på pilen til højre kommer man ind i undermapperne. Dette synes jeg var lidt dumt i starten, men det lærer men jo.

Et andet minus er at man kun kan sende url adresser til rod mappen. Da ville det være bedre at have muligheden for selv at bestemme.

Ellers er der kun at sige, at jeg uden at tøve kan anbefale Android appèn Note everything pro.

Min vurdering: 4/5 

Testet version: 2.0.0  

APP2SD (hvis du benytter dig af dette virker widgets måske ikke).

Android-penge  Cirka 14 kr.

AndroidMarket_ikon_50  Note everything pro Android market
Android_market_PC  Note everything pro Android market 
appbrain_ikon_48  Note everything pro Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Note_everything_pro_QR_Android_app

 


Note_everything_pro_3 Note_everything_pro_4
Note_everything_pro_5 Note_everything_pro_6

 


Brugervurdering af Note Everything:

Skriv kommentar
account_circle
email