Babybump

 Babybump til Android er en ret fiks app til kvinden der er gravid. Babybump har rigtig mange funktioner, bla. er der  en widget med oplysninger om hvornår kvinden er sat til, samt information om barnet hver dag.

 Jeg skriver godt i introen at den er til kvinden, men hvis din kone har lidt af de samme humørsvingninger (ved næsten ikke om jeg tør at skrive det) som en jeg kender, så er det en lifesaver til manden. Den er genial, når den person jeg nu kender har en lille humørsvingning, til hurtig at hive op af lommen med et:”seee, nu er det kun 34 dage til….AJJ hvor jeg glæder mig”. Det kan få enhver gravid kvinde til at lægge brødkniven, når du kan fortælle at i dag sker der det, at lille Viggo udvikler negle.

Funktioner og indstillinger:

Når du åbner babybump er der 8 hovedmenupunkter, afhængig af om det er den gratis app (*) eller betalings-app`en. Betalings-app`en indeholder alle punkter nedenfor, og den gratis de punkter med et*:

  • Imformation*: Her kan du se hvor stor (højde og vægt) den lille bebs sådan cirka er i dag. Du kan se et billede af hvordan den ligger, og du kan læse en masse om hvad der sker i dag inde i maven. Du kan vælge om du vil have “hver dags” visning, eller måneds-visning.
  • Journal*: Din dagbog til at holde styr på hvordan du som kvinde har haft det igennem graviditeten. Hvis du er mand, er den god at have som dokumentation, hvis i efter fødslen ikke lige kan huske hvilke dage hun ikke var så sød imod dig.
  • Photos*: Dit eget graviditets-fotoalbum.
  • Birth: Se en film om fødsler, og planlæg fødslen. Her finder du også en liste som du selv laver, over de ting i mangler til den bette Viggo.
  • Kick-counter: Hold styr på hvornår den bette Viggo han sparker.
  • Contractions: Tryk på en knap, og den regner selv ud hvad intervallet. Hver gang hun har en vè, så trykker du (manden) bare på knappen.
  • Baby names: Brows igennem navne opdelt efter popularitet, land eller hvor de oprindeligt stammer fra.
  • Community*: Deltag i forum og debatter med mødre over hele verden (så kan det være at i ikke debatterer så meget herhjemme:-).

Der er også en widget hvori du kan se hvor mange dage der er tilbage af graviditeten, samt hvilken uge du er i.

På forsiden inde i Babybump, kan du tilføje et billede af din/hendes mave en gang imellem, og så bladre billederne igennem senere.

Brugervenlighed:

Den er nem at komme igang med, og trods at det hele står på engelsk er det nemt at finde ud af hvad du skal. At der en widget til din homescreen gør den bare mere brugervenlig i mine øjne.

Praksis:

Vi har brugt den dagligt igennem Tanjas nuværende gravidiet. Et hurtig kig på widgetten, og du ved hvor præcis i graviditeten hun er, og det er faktisk tit at der er nogen der gerne vil vide det.

Billedalbummet er også lidt sjovt at have, især at se udviklingen fra uge til uge er meget fedt. Man får også bedre taget sig sammen til at tage billeder af den tykke mave når du har en app du bruger dagligt.

Alle de navne er så ikke lige de mest danske, men du kan søge og finde hvis du vil det. Journalen har vi i brug også næsten hver dag, ikke fordi jeg tror at det er noget man vil tage frem hver fredag aften, men det er åbenbart rart at have som kvinde…til en anden kvinde…for hvornår var det lige den kvalme den var værst osv.

Babybump kører bare uden forcecloses, og uden at have testet det virker den ikke som en batteridræber.


Her kan du hente den gratis app:

AndroidMarket_ikon_50  Babybump 
Android_market_PC  Babybump
Babybump_app_free_QR

Konklusion:

Der findes danske alternativer til denne app, efter min mening kan de dog endnu ikke måle sig med den. Alt fungerer, og der er ingen problemer. Udover det så er udviklerne gode til at opdatere og tilføje nye funktioner ret ofte.

Er du gravid, eller har du en gravid?…så tag og hent den gratis version af Babybump for at se om ikke du kunne bruge den. Den kommer både på listen over de bedste gratis apps til Android, samt på listen over de bedste Android betalings-apps. Den understøtter APP2SD, bare husk at du ikke kan installere apps på SD-kortet hvis du vil bruge den widget som medfølger.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 3.1.5

Android-penge  Cirka 16 kr. 

Her kan du købe betalings-app`en:

AndroidMarket_ikon_50  Babybump pro
Android_market_PC  Babybump pro 
Babybump_app_pro_QR

Babybump_1 Babydump_2
Babydump_3 Babydump_4

Brugervurdering af Babybump:

Skriv kommentar
account_circle
email