Du kan fjerne bloatware på Samsung Galaxy S6

thumb sgs6-bloatware

Samsung har, som rygter tidligere har påstået, givet os mulighed for at fjerne bloatware på SGS6.

Før lanceringen af Samsung Galaxy S6 gik der rygter om at Samsung ville give forbrugerne mere hukommelse ved at fjerne noget af deres bloatware, og rygterne gik så langt som at Samsung stillede efter en Nexus lignende oplevelse.

Samsung kører dog stadig TouchWiz, hvilket vi nu også regnede med, og den nye SGS6 er som forgængerne Galaxy Note 4 og Galaxy S5 proppet til randen med applikationer, men der er dog noget der er andeledes i den positive retning i med hensyn til bloatware i forhold til på forgængerne.

 – Test af Galaxy S6 Edge

 – Galaxy S6 anmeldelse

Ved at åbne app-draweren og longpresse på et ikon har du nemlig nu mulighed for at afinstallere eller at deaktivere de apps hvor der er et minus.

 – SGS6 og S6 Edge dansk pris og specs

Ved at trykke på minusset kan du altså enten afinstallere eller deaktivere det bloatware som du ikke bruger.

Kommer du til at afinstallere en app som du senere pludselig får brug for igen kan du nemt installere dem igen via Google Play eller Samsungs app-store.

Relateret:

 – Brugerne til Samsung: Vi vil have APP2SD (del 1)

 – Samsung til brugerne: Derfor har i ikke APP2SD (del 2)

Hvad betyder det at deaktivere/fjerne en app?

Nogle af applikationerne kan “kun” deaktiveres/fjernes, og altså ikke afinstalleres, hvilket betyder at de stadig vil fylde i hukommelsen på din SGS6. Ved at deaktivere de apps du ikke bruger toner de dog ikke længere frem i din app-drawer når du scroller den igennem, og du vil derfor intet mærke til dem.

I forhold til slet intet at kunne fjerne er dette et skridt i den rigtige retning og er du en af dem der mener at Samsung fylder for meget bloatware i deres mobiler, så er dette virkelig en god nyhed.

 – Se det nye flipcover til SGS6

SGS6 og S6 Edge kan allerede nu forudbestilles og kommer til Danmark den 10. april. Vi tester selvfølgelig de to nye topmodeller så snart vi får mulighed for det, og du kan med fordel hente vores app eller følge os på Facebook for at blive holdt opdateret.

Husk: Vi har stadig tilbud på skærmbeskyttelse og panserglas til Samsung i vores shop. 

Opdateret:

 – Samsung Galaxy S6 Edge dansk unboxing

 – Samsung Galaxy S6 dansk unboxing

Kilde: Keld Daugaard via XDA Developer

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email