Samsung Galaxy S6 vil have mindre “Touchwiz” og mere hukommelse

thumb Samsung Galaxy Android

Et koreansk medie skriver at den kommende Galaxy S6 vil have mindre af “Touchwiz”, der er Samsungs egen brugerflade.

Vi er først lige startet på 2015 og via CES i sidste uge fik vi set nye produkter fra flere producenter, og vi kan nu rette blikket imod hvad der kommer næste gang, og et af de helt hotte emner (som altid) er Samsungs næste generation af deres Galaxy S, nemlig Galaxy S6 der vanen tro vil blive lanceret indenfor de næste måneder.

Det betyder også at medierne er på udkig efter gode historier om Galaxy S6, og skal vi tro på et stort koreansk medie, Buisness Korea, så har de via kilder med relation til produktionen af Galaxy S6, fået et tip om at Samsung vil skære ned på “Touchwiz”.

Touchwiz er Samsungs egen brugerflade, og i forhold til Nexus-enhederne, der kommer med ren Android, så lægger Samsung deres egen brugerflade oven på Android, således at deres egne apps og services bliver integreret i Android.

 – Samsung lancerer Galaxy A7

Dette benytter alle de store producenter sig af, og jo mere der bliver smidt oven på Android, des mere fylder systemet, hvilket betyder at der er mindre intern hukommelse til rådighed til forbrugerne, et problem der specielt ses på Samsung enheder.

Ifølge kilden vil Samsung skære ned på unødvendige apps (som vi kalder bloatware) og istedet styrke nogle af kernefunktionerne. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 


Dette lyder glimrende og umiddelbart kunne det godt tænkes at Samsung arbejder på dette. Noget der ikke kunne tænkes er at kilden skriver at Samsung arbejder på at simpificere UI på Galaxy S6 så meget at det kan sammenlignes med brugerfladen med Nexus 6.

Dette giver absolut ingen mening, og skal tages med et gran salt, så lad os holde os til at Samsung muligvis arbejder på at fjerne unødvendige applikationer i “Touchwiz” og så vente med at se hvordan det hele ser ud når Galaxy S6 bliver lanceret.

Galaxy S6 specs (formodninger)

Galaxy S6 forventes at komme med en 5.2″ Super Amoled QHD aka 2K med en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Kameraet bagpå er på 16 MP med optisk billedstabillisering og kameraet på fronten vil være på 5 MP.

Under huden vil der sidde en Snapdragon 810 eller en Exynos 7420 (begge 64-bit) og der vil være 3 GB RAM ombord.

Der vil være Android 5.0 Lollipop fra start og Galaxy S6 vil kunne erhverves med enten 32/64/128 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD-kort op til 128 GB.

Ligesom Samsung Galaxy S5 vil Galaxy S6 være vandtæt.

Designet bliver noget ala det vi ser på Galaxy Note 4.

Kilde

(4) kommentarer
  1. Igen en kongemobil fra Samsung, Jeg har en Galaxy s5 og lige fået installeret Lollipop, det er den bedste mobiltelefon jeg har haft, og jeg har haft mange.

Skriv kommentar
account_circle
email