Samsung Galaxy A7 er lanceret – super tynd Android phablet

thumb samsung-galaxy-A7

Samsung har lanceret Galaxy A7. 

Samsung har netop annonceret storebroderen til Galaxy Alpha og A3/A5, og selvom ordet “Alpha” ikke indgår i navnet er der ingen tvivl om at “A” står for “Alpha”.

Designet er også det samme som Samsung introducerede første gang på Galaxy Alpha, hvilket betyder at der er tale om en mobil med et unibody-design i metal og den måler 151 x 76.2 x 6.3 mm, og vejer 141 gram, og det er den hidtil tyndeste phablet i metal der er blevet lanceret.

Til sammenligning er den 2.2 mm tyndere end Samsung Galaxy Note 4 der også går ind under phablet-kategorien.

Under kølerhjelmen finder vi 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD-kort op til 64 GB, samt en Snapdragon 615 octa-core processor (1.8 og 1.3 GHz), og der vil være Android 4.4 KitKat at finde fra start med mulighed for opdatering til Android 5.0 Lollipop.

galaxy-a7-hvid

Batteriet er på 2.600 mAh og bagpå sidder et 13 MP kamera og på fronten finder vi et 5 MP kamera.

Skærmen er på 5.5″ og af typen Super Amoled og med en opløsning på 1280 x 720 pixels, hvilket betyder at der er tale om en HD skærm, men altså ikke en fuld HD skærm.

Der er understøttelse af LTE Cat4. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Samsung Galaxy A7 kan erhverves før første kvartal af 2015 slutter, men der er på nuværende tidspunkt ikke oplyst en vejledende udsalgspris på mobilen der kommer i farverne hvid, guld, og navyblå.

Kilde

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email