Samsung Galaxy S6 er landet – se den danske unboxing

thumb samsung-galaxy-s6

Samsung Galaxy S6 er kommet i hænderne på redaktøren, se med når den bliver unboxet.

Samsung Galaxy S6 er ankommet til redaktørens skrivebord, og traditionen tro kan i se med når vi unboxer denne i en unboxing-video længere nede i artiklen.

Galaxy S6 er efterfølgeren til populære smartphones som Galaxy S5 og Galaxy S4, og Galaxy S6 er det første produkt i Samsungs “S” serie der kommer med en ramme af metal, et nyt tiltag som også blev brugt på det seneste produkt i Samsungs Note-serie i form af Galaxy Note 4.

Opdateret: Anmeldelse af Galaxy S6

Smag kan ikke diskuteres, og selvom at plastik, som de tidligere enheder i “S” serien er fremstillet i,  kan holde til en hel del vil jeg skyde på at Samsungs nye design er meget velkomment hos de fleste af jer, mig selv inklusive.

 – Shop nyt: Spar penge på tilbehør til Samsung Galaxy S6

Du kan se den danske pris og specs på SGS6 her.

SGS6 er ikke vandtæt som forgængeren SGS5, men mit umiddelbare indtryk er at Samsungs nye design vil opveje dette for mange af jer, da designet virkelig er flot.

Skærmen på 5.1″ er beskyttet af det samme glasset på bagsiden, nemlig Corning Gorilla Glas 4, og er af typen Super Amoled og med en påløsning på 1440 x 2560 pixels, hvilket giver en ppi på 577.

Sammen med masser af lys er skærmen tæt på noget af det flotteste jeg har set på en smartphone.

Ikke mere snak nu, hop ned og se videoen hvor vi hurtigt også sammenligner SGS6 med Sony Xperia Z3.

 – Samsung Galaxy S6 Edge dansk unboxing

Husk at følge os på Facebook eller hente vores app for at få besked når testen af SGS6 om en 14 dages tid er færdig, og vi vil i løbet af test-perioden også uploade flere videoer om SGS6 til vores Youtube-kanal.

NB: Husk at vi har tilbud på panserglas og skærmbeskyttelse til Samsung via vores AppsAndroid shop.

(6) kommentarer
  1. KAN Godt hilse og sige at den allerede er bestilt til levering i april så jeg venter bare på anmeldelsen så jeg kan fordrive ventetiden 🙂

    1. osse min 😛 det eneste jeg tænke på er om batteritid er lie så godt som på sgs5 og om fingeraftrykscanner virker bedre en den på sgs5 for hvis de gør det ska jeg ha den så jeg glæde mig til testen

Skriv kommentar
account_circle
email