Samsung Galaxy S6 Edge er ankommet – se den danske unboxing

thumb samsung-galaxy-s6-edge

Se den danske unboxing af Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge er landet på redaktørens skrivebord og som altid vil vi unboxe den sammen med jer.

Galaxy S6 Edge adskiller sig fra andre smartphones ved at skærmen er buet ud over kanten. Den buede skærm på Galaxy S6 Edge er fremstillet i Gorilla Glas 4 og da metalrammen er udviklet i 6013-aluminium, og ikke i 6063-alumunium, er her altså tale om en smartphone der på papiret er kan holde til lidt mere end de fleste smartphones på markedet i dag.

app-mobil-appsandroid

Det forholder sig nemlig således at 6013-aluminum normalt bruges til fly, biler og mountainbikes mm, og altså er en del stærkere end 6063-aluminium der normalt bruges til smartphones og lignende.

Opdateret: Anmeldelse af Samsung Galaxy S6 Edge

Du kan se specifikationerne på Galaxy S6 edge her.

Opdateret: Videoen herunder om fingeraftrykslæseren er tilføjet søndag den 29. marts.

Netop designet er noget af det der har været skrevet mest om i medierne, og det er glædeligt at se at Samsung endelig er hoppet med på vognen og begyndt at udvikle mobiler i aluminium, der efter min mening giver et meget bedre indtryk af kvalitet end hvis der blev brugt plastik.

 – Shop nyt: Tilbud på tilbehør til Galaxy S6 Edge

Vi hopper direkte til sagen da dette er et web-TV indslag og du kan herunder i videoen se hvordan Galaxy S6 Edge ser ud og hvad der følger med i pakken. Dog skal der tilføjes at da vi får vores test-produkter direkte fra producenten, og det er produktet der er i fokus og ikke indholdet i salgsæsken, kan der godt ske at der f,eks ikke er det helt samme indhold med i den kasse vi pakker op og den æske du får med hjem når du skal ned til din lokale forhandler og hente din nye Galaxy S6 Edge. Vi kan dog love at der ikke er noget i vores æske som der ikke også er i salgsæsken.

 – Samsung Galaxy S6 dansk unboxing

Du kan se alle vores videoer på AppsAndroid´s Youtube kanal eller i vores web-TV sektion, og husk at følge os på Facebook så du får besked når vi har testen af Galaxy S6 Edge klar.

NB: Husk at vi har tilbud på panserglas og skærmbeskyttelse til Samsung i vores AppsAndroid shop.

(8) kommentarer
  1. Det samme som berador 😛 kom igang med den test så vi ved om vi skal løbe langt væk eller købe 8) 8)

  2. skide cool men prisen er lidt for høy (fik du den Høy) for en studine så jeg nøjes med at drømme om den 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email