Shop-nyt: Tilbud på original trådløs oplader til SGS6/S6 Edge, masser af originale covers til disse + ekstra tilbud

thumb sgs6-oplader

Se hvad vi har af gode tilbud i AppsAndroid shop.

Påsken er ved at over os og det skal selvfølgelig fejres med lidt gode tilbud i AppsAndroid shop, og vi har derfor besluttet at forlænge tilbudsperioden på skærmbeskyttelse og på Street hovedtelefonerne, og da Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge snart kan købes i Danmark, giver vi lige nu 10% ved køb af en original trådløs oplader til disse.

Vi har allerede testet Samsung Galaxy S6 Edge, og er midt i testen af SGS6, men indtil videre kan du tjekke vores unboxing af SGS6, samt vores test af fingeraftrykslæseren, samt vores guide til at tage screenshots på SGS6/Edge.

Opdateret: Samsung Galaxy S6 test

Tilbud på shoppen

Du kan tjekke den hvide trådløse oplader til SGS6/Edge ud her, og den sorte originale trådløse oplader her. Den trådløse oplader skal i stik-kontakten og du kan herefter blot placere din SGS6/Edge oven på denne for at oplade.

Derudover har vi stadig 300 kroner rabat på SMS Street hovedtelefonerne som du også finder i vores shop, og vi har både de blå og de pink.

Da vi lancerede AppsAndroid shop lagde vi ud med noget vi kaldte “månedens tilbud” hvor vi tilbød Danmarks billigste skærmbeskyttelse fra Panzer, og dette har vi valgt at forlænge lidt endnu, så du kan stadig købe billig skærmbeskyttelse til Samsung, Sony, LG, og HTC.

Du kan med fordel tjekke vores guide til hvordan du påfører panserglas og skærmbeskyttelse korrekt.


Følg os på Facebook og få vores tophistorier, samt de nye tilbud fra shoppen direkte på din væg – KLIK HER


Masser af nyt tilbehør til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Vi har fået masser af nyt tilbehør til SGS6 og S6 Edge, og foruden de originale trådløse opladere har vi bla. fået skærmbeskyttelse til Galaxy S6 Edge, original skærmbeskyttelse til SGS6, Flip Wallet Pocket til SGS6/Edge, Composite Case til Galaxy S6 Edge, Clear View Cover til SGS6, Clear View Cover til Galaxy S6 Edge, og Sense Booklet case til SGS6.

Dette var blot for at nævne nogle få af alle de nye covers til SGS6 og S6 Edge som vi har fået på shoppen og du kan se alle de nye covers her til Samsung, covers til Sony eller covers til LG

Husk at du altid kan få hjælp i vores Android forum og du kan hente vores gratis app via Google Play.

Skriv kommentar
account_circle
email