Samsung har udviklet nyt flip-cover til SGS6 og S6 Edge (video)

Se de nye flip-covers til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Samsung lancerede for uger tilbage deres to nye flagskibe, Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, og med dem også en ny type flip-cover som promoveres i en ny video som kan ses længere nede i artiklen.

Galaxy S6 og S6 Edge kommer med et helt nyt design i metal og glas, og til trods for at ingen af dem er vandtætte som forgængeren Samsung Galaxy S5, er designet noget af det som er blevet rost mest ved de to nye enheder verden over i medierne.

 – Beskyttelsesglas test

Vi har i vores produkt-anmeldelser altid været lidt ude efter Samsung når det kommer til deres design, og vi glædede os over at de på Samsung Galaxy Note 4 begyndte at bruge mere aluminium.

Samsung har angiveligt allerede slået forudbestillings-rekord med Galaxy S6 og S6 Edge 

De to nye produkter kan allerede forudbestilles ved udvalgte forhandlere i Danmark og kan erhverves fra den 10. april i Danmark, og vi vil selvfølgelig komme med en test af begge når tiden er inde.

Opdateret: Tilbud på covers til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Du kan her se den danske pris på SGS6 og S6 Edge


Husk at vi med “Månedens tilbud” har billig skærmbeskyttelse fra PANZER, og du kan købe skærmbeskyttelse fra Panzer til din Samsung smartphone og tablet til Danmarks billigste pris via vores shop. 

Videoen herunder viser det nye flip-cover og nogle af funktionerne.

Relaterede sider:

 – Få hjælp i Samsung forum

Skriv kommentar
account_circle
email