Countdown for HTC One 2014 er begyndt

thumb launch-htc-one

HTc One 2014 bliver snart lanceret i London og New York og med timer sat op på HTC`s engelske hjemmeside er nedtællingen for alvor begyndt.

Der er ingen tvivl om at mange glæder sig til HTC One 2014, og især nu hvor lanceringen af Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2 er vel overstået.

HTC One 2014 vil blive lanceret den 25. marts på et sideløbende event afholdt henholdsvist i London og New York, og for at holde spændingen og omtalen lidt igang har HTC sat en tæller op på deres engelske hjemmeside.

 – Anmeldelse af HTC One

 – Display-duel: Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z vs HTC One

HTC One 2014 kan købes mere eller mindre så snart den er blevet præsenteret, og selvom HTC har uheldige med læk af den kommende smartphone, bliver det stadig spændende at se hvad HTC denne gang har at byde på.

Der har nemlig været masser af læk, lige fra en teenager der lavede en test af HTC One 2014, til HTC One 2014`s flipcover, til lækkede billeder, til specs på HTC One 2014 Mini osv.

HTC M8 aka HTC One 2014 forventes at være 146.35 x 70.6 x 9.35 mm stor, og have en Qualcomm Snaapdragon 801 chip med en 2.3 GHz quadcore processor, og en 5″ fuld HD LCD3 skærm, samt selvfølgelig Android KitKat.

Lidt info imens vi venter:

Herunder et læk af softwaren.

HTC One 2014 vil også ifølge op til flere læk have dobbelt kamera-sensor bagpå.

HTC One kamera 

Hjemmesiden GSM Arena har fået fat i en salgs guide, tjek nogel af højdepunkterne ud herunder:

HTC har de sidste par uger selv promoveret HTC One 2014 ved at sammensætte en række videoer der fokuserer på nogle af de ting som gør at bla. den nuværende HTC One til årets MWC blev udnævnt som den bedste smartphone, tryk på linksene herunder for at se dem:

 –  Se video-teaseren for den nye HTC One

 – Se anden del af teaseren for den nye HTC One

 – Se den tredje promo-video for den nye HTC One

 – Se den fjerde promo video for The All New HTC One

Via Jan Klintø

(2) kommentarer
  1. Okaj den er måske lidt fed men det bliver sgs5 der havner i lommen på far her 😛 kan og vil ikke svigte Samsung :-*

Skriv kommentar
account_circle
email