Se anden del af teaseren for den nye HTC One

thumb HTC M8

Anden del af video-teaserne for den kommende HTC One kan ses nu.

I sidste uge smed HTC første del af en video-teaserserie for den kommende “All new HTC One” (HTC M8) op på Youtube, og nu er fortsættelsen klar til at blive set også.

HTC har fokus på de ting som de ved at de fører på i forhold til andre producenter, og en af de ting er lyden som de har fokus på i den første video.

En anden ting er designet. HTC`s aluminium-unibody-design er noget brugerne vil have, og det er godt at vide med sikkerhed at HTC fortsætter med samme ramme som på tidligere modeller som HTC Desire HD og HTC One. Sidstnævnte blev iøvrigt udråbt til at være den bedste smartphone på MWC 2014.

En anden producent der også har taget designet til sig er Sony, og nyere modeller som Sony Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact har også unibody-aluminiumsdesign.

Da HTC er kendt for deres brugerflade, HTC sense, vil det ikke overraske at en tredje video med fokus deres brugerflade snart popper op også.

Vi kender ikke det officielle navn på den kommende HTC One, men det bliver noget ala “The all new HTC One” og med et kodenavn der lystrer på HTC M8.

Det nye flagskib fra HTC vil blive præsenteret den 25. marts ved et sideløbende event der bliver afholdt i London og New York.

Vil du gerne se lidt mere til HTC One 2014 har en teenager lækket en 12 minutters lang video som du kan se her.

Første del

Anden del

Via Jan Klintø og henrik Enevoldsen

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email