Monsterlæk: Lang video af den nye HTC One

thumb HTC M8

En 12 minutter lang video viser den endnu ikke præsenterede HTC M8.

Èn ting er at der bliver lækket et billede eller to af et endnu ikke officielt præsenteret produkt, men når vi snakker en 12 minutter lang video, så er vi i en helt anden boldgade.

For os som medie er det superfedt at der bliver lækket sådanne ting, men på den anden side kan vi også føle med HTC, da mange af overraskelserne er blevet ødelagt.

 – HTC One test

I videoen kan man se IMEI, hvilket betyder (vi regner da med at HTC har så meget styr på det) at HTC sikkert kan spore hvilken medarbejder der har fået prototypen der bruges i videoen udleveret.

En prototype er en version af et produkt der endnu ikke er færdiggjort, så det er altså ikke den endelige version af den nye HTC One vi ser i videoen herunder.

 – Se den officielle videoteaser for den nye HTC One

At bedømme ud fra stemmen på personen i videoen, tror jeg at der er tale om en teenager der måske er afkommet til en HTC medarbejder der har haft mobilen med sig hjem, men det er egentlig ligegyldigt. Det spændende er at vi nu kan se hvad vi har i vente når HTC lancerer HTC M8 om 3 uger ved et sideløbende event i London og New York.

 – HTC One er stadig den bedste mobil i 2014

Videoen er ikke af den bedste kvalitet, men sætter du afspilleren på 720p er den ganske fin til at danne sig et indtryk over den kommende mobil. 

Via Jan Klintø

(2) kommentarer
  1. Mon ikk at HTC har opsporet ham nu og inviterer sig selv på kaffe 🙂 videoen bliver fjernet igen så skynd jer og se den

Skriv kommentar
account_circle
email