HTC One er stadig den bedste smartphone

thumb HTC-One-vinder-pris

Trods at vi nu skriver 2014 og der netop i denne uge er kommet nye topmodeller er HTC One rendt afsted med prisen som den bedste smartphone.

MWC 2014 har budt på mange gode nyheder, og flere nye topmodeller som Samsung galaxy S5 og Sony Xperia Z2 har set dagens lys.

Det har dog ikke forhindret HTC One i at få prisen som den bedste smartphone ved MWC 2014, en pris der gives til den absolut bedste smartphone.

Prisen, Global Mobile Award, der er blevet tildelt HTC One er blevet bedømt på bagrrund af 175 panel-eksperter der mente at trods at vi skriver 2014, har HTC med sin aluminiumsbelagte mobil gjort et rigtig godt stykke arbejde der stadig holder den dag i dag.

Peter Chou, HTC, siger om den gode nyhed:

Vi er utrolig stolte af, at HTC One fortsætter med at blive anerkendt som en revolutionerende smartphone grundet sit slanke design, overlegne lyd og imponerende funktionaliteter. Modtagelsen af endnu en international pris viser, at HTC One har taget den mobile oplevelse til et nyt niveau og fortsætter med at differentiere HTC fra konkurrenterne. Vi ser frem til at bygge videre på denne succes med flere banebrydende innovationer i de kommende måneder.

I vores test af HTC One gav vi den da også fine kommentarer, og vi glæder os til at se hvad HTC kommer med i næste måned når den nye HTC One (HTC M8) bliver præsenteret.

Vi siger ihvertfald tillykke til HTC med prisen.

Kilde: HTC 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email