Sony Xperia Z2 er lanceret – se specs og video

thumb Sony-Xperia-Z2

Sony har lanceret Xperia Z2 på MWC 2014. Se video og specifikationerne her.

MWC 2014 er i fuld gang og Sony Mobile har været på scenen for at præsentere deres nyeste topmodel, Sony Xperia Z2.

Xperia Z2 er ligesom forgængerne Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact udformet i aluminium og er selvfølgelig IP 58 klassificeret så den kan tåle at blive vasket af såfremt du husker at lukke “lugerne”.

 – Sony Xperia Z2 design

Den kommer med 3 GB RAM og den nye Snapdragon 801 chip, hvilket betyder at der er en 2.3 GHz quadcore processor og Adreno 330 GPU under motorhjelmen. 

Skærmen er en 5.2″ fuld HD (1920 x 1080) Triluminos, og batteriet er på 3200 mAh.

 – Se den danske pris på Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet

Bagpå sidder der et 21.7 MP kamera og der er mulighed for at optage i 4K hvis det skulle have nogens interresse.

 – Sony Xperia Z2 promo-video

På softwaresiden kigger vi på Android 4.4 KitKat, og Sony´s egne applikationer som Playstaion Mobile, Track ID, Music Unlimited mm. 

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en dansk pris, men salgsdatoen er sidst i april her i Danmark, hvor der den første uge følger et Sony Lifelog armbånd med.

Morten Johansen, marketingschef for Sony Mobile Danmark udtaler om Xperia Z2:

Med Xperia Z2 har vi taget Z-serien til et helt nyt niveau. En serie af allerede fantastiske mobiltelefoner er forbedret på alle punkter, hvilket har udmøntet sig i den nye Xperia Z2. Resultatet er en helt kompromisløs brugeroplevelse, der styrker Sonys førerposition inden for vandfaste smartphones yderligere.

(12) kommentarer
 1. ahh der var den jo min næste tablet hvis ikke den blir for dyr. og hvis skærmen er betydlig bedere en på den fra sidste år. Blev lit skuffet over skærmen på både Z og tablet Z 🙁

  1. har xperia z tablet og skærmen er måske ikke så farcestrålene som på samsungs tablets men skærmen er nu stadig noe af det flotteste jeg har set og jeg har set mange tablets 8) 8)

 2. fuck den er for nice men før jeg ved prisen blir så beslutter jeg mig eller glæder mig ikk 🙁 garanteret den bliver dyr???

  1. Ja, der blev vi skuffede med SGS5…

   Plastik-design og dårligere kamera end Sony.

   Jeg havde forventet mere af Samsung(metal-hus og bedre kamera som minimum).

   Så jeg er absolut stadig til Sony 8)

Skriv kommentar
account_circle
email