Se den danske pris på Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet

thumb Sony-Xperia-Z2

Se hvad den vejledende pris i danmark er for Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet.

MWC 2014 har bragt os op til flere nye topmodeller, og Sony Mobile er en af de producenter der har bidraget til at 2014 bliver endnu et spændende år i Android-verdenen.

De lancerede nemlig to nye produkter i deres “Z” serie, hvoraf de første produkter blev lanceret sidste år i februar, nemlig Sony Xperia Z og Xperia tablet Z.

Med lanceringen af Xperia Z viste de os et helt nyt design, og vores test af Sony Xperia Z blev den mest læste artikel i 2013, hvilket tyder på at Sony her havde fat i noget af det rigtige.

Senere kom så Xperia Z Ultra og Xperia Z1, og i sidste måned præsenterede de den første Android smartphone med en skærm der er så lille og specifikationer der er så gode, at vi i vores anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact kaldte den en “iPhone-killer”.

Nu er vi så nået frem til i dag og Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet er lanceret og vil kunne købes i Danmark fra ultimo april.

 – Sony Xperia Z2 er lanceret – se specs og video

 – Sony Xperia Z2 Tablet er lanceret – se specs og video

Den vejledende udsalgspris for Xperia Z2 er 4999 kroner, og for Xperia Z2 Tablet (4G/WIFI modellen) også 4999 kroner.

Xperia Z2 skal konkurrere med den netop præsenterede Samsung Galaxy S5, og at dømme på nogle af kommentarerne her på sitet ser det ud til at Xperia Z2 er foran SGS5 i købsræset, og det grundet at Xperia Z2 kommer med både flere RAM, et bedre kamera (ihvertfald flere pixels, vi kan ikke vurdere endnu om det er bedre), og et batteri der er en del større også.

Dertil kommer det at Xperia Z2 er i aluminium sat op imod plastik-designet på SGS5, der dog kommer med fingeraftryk-læser og er blevet vandtæt, ganske som Sony`s produkter.

Galaxy S5 er ydermere prissat til en vejledende pris på 5495 kroner, hvilket er 500 mere end hvad Xperia Z2 er prissat til.

Vi ser frem til at få begge produkter til test, og husk at du kan følge os på Facebook eller hente vores app.

Kilde: Michael Fahlen, Sony Mobile Danmark

(14) kommentarer
 1. Kan godt forstå hvis der er nogen der er lidt skuffet men tænk på at der både er fingeraftryk scanner og alt mulig andet i sgs5. jeg kunne godt overveje den da 😛

  1. Samsung Galaxy s5 er fantastisk god. Men mange har noget imod Samsung og vil bare have noget andet uanset hvad og dem om det, men jeg kan kun anbefale Gs5 og jeg er virkelig en nørd og har haft mange mærker.

  1. Tom, det er jo smag og behag. Jeg ved ikke om sgs5 kan mere og er egentlig ligeglad. Hvis telefonen har de features jeg sætter pris på, er den en mulighed. Fingeraftryksscanner og den slags er IMO gejl og i bedste fald blot uanvendelig.
   Du har temmelig sikkert en anden prioritering der gør sgs5 den rigtige mobil for dig.
   Andre gider ikke have bøvl og lader producenten bestemme hvad der skal ske på mobilen. De vil bare have noget der virker for dem. De køber Apple.

   Jeg venter til mobilerne er testet og gør op med mig selv, hvad jeg sætter pris på og hvad der uinteressant. Hvis jeg aldrig tager billeder er kameraet jo ikke et salgsargument overfor mig. For andre er det jo lige netop det der sælger en mobil eller ej.

   Så hvad mobilen kan eller ikke kan er ligegyldigt, hvis den ellers opfylder dine krav.

  2. Tom Fisk

   Mit bud er at de to telefoner ligger meget tæt når vi får de første rigtige tests.

   Hvis vi kigger på specifikationerne er forskellene i hovedtræk (Z2 vs S5):
   2,3 ghz / 2,5 ghz processor
   20,7 mpix / 16 mpix kamera
   f/2,0 / f/2,2 blænde
   3000 mah / 2800 mah batteri
   3 BG / 2 GB ram

   Umiddelbart vinder Z2 på specifikationerne – MEN jeg tror ikke man vil opleve den store forskel på den ene og den anden telefon i brug.

   Så vi ender nok ud i, at det kommer an på hvilken man synes bedst om… 🙂

   Jeg er til Z2 pga. flere ram, flere mpix, større batteri. Og så synes jeg det er et pænere design 🙂

   Andre er helt sikkert uenige! Og fred være med det 🙂

   1. Betyder det at i TROR (i lyder til at være lidt inde i det) at selv om at Z2 har et noget større batteri at batteri tiden er nogen lunde den samme?

    1. Jeg tror bestemt at batteritiden vil være bedre i Z2 end i Samsung S5!

     Batteriet er større i Z2 og Samsung har en lidt større processor som bruger marginalt mere strøm på et mindre batteri.

     Derudover får Samsung ikke noget ud af den lidt hurtigere processor pga de kun har 2 GB ram – mod Sony Z2’s 3 GB.

 2. Ska bare ha den uanset hva. overvejet Galaxy S5 men gider ikk og betale 5500 for en moderne mobil med 2 gig ram så det bliver osse xperia z2 8)

Skriv kommentar
account_circle
email