Sony Xperia Z2 Tablet er lanceret – se specs og video

thumb Sony-Xperia-Z2-Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet er lanceret på årets MWC messe. Se specifikationerne og video af den nye Android tablet her.

Sony Mobile har været på scenen til MWC2014 i Barcelona, og sammen med den netop præsenterede Sony Xperia Z2 er også tablet-version lanceret, nemlig Xperia Z2 Tablet.

Sony Mobile gjorde det samme sidste år da de lancerede den første smartphone i deres “Z” serie, Xperia Z, at derefter annoncere en tablet-udgave af samme.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Z2 Tablet er ifølge Sony Movile verdens tyndeste og letteste (på det skrevne tidspunkt) tablet på den størrelse, og med en kampvægt på kun 426 gram, samt en tykkelse på kun 6.4 mm er det vidst ikke skudt helt ved siden af.

 – Se den danske pris på Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet specifikationer:

  • 10.1″ Triluminos fuld HD skærm
  • Snapdragon 801 chip med en 2.3 GHz quadcore processor og Adreno 330 GPU
  • 3 GB RAM
  • 4G LTE
  • S-Force surround lyd
  • 8.1 MP kamera bagpå og et 2.2 MP kamera foran
  • Android 4.4 Kitkat

Xperia Z2 Tablet kan erhverves i Danmark sidst i april i farverne hvid og sort og med 4G eller Wifi.

 – Sony Xperia Z2 Tablet promo video

Morten Johansen, marketingschef ved Sony Mobile Danmark udtaler:

Sonys forrige tablet ramte markedet som en bombe, da den blev lanceret sidste år, og siden er den blevet hyldet verden over. Nu lancerer vi Xperia Z2 Tablet, som er verdens tyndeste, letteste og hurtigste vandtætte tablet. Især vandtætheden ved vi, at vores kunder værdsætter, og med Xperia Z2 Tablet forstærker vi vores førerposition yderligere. 

Relaterede:

 – Anmeldelse af Sony Smartwatch 2

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

02fdac 14 Xperia T2 Tablet

(8) kommentarer
  1. Virkelig en lækker & let sag med en god opløsning. Jeg synes bare man får for meget for pengene, 😉 her tænker jeg på rammen, 😉 ellers er der ikke meget at klage over – det skulle måske lige være prisen, ha ha.

  2. De laver totalt seriøs fede enheder de Sony der og jeg er så fristet men var noget skuffet over skærmen på Xperia Z tablet fra sidste år så nu må vi se om der er kommet lit mere farve på i år 8)

  3. er det så en go tablet den her? jeg har galaxy tab 7,7 nu men vil gern ha en tablet med det nye af det dersens andriod og så skal den være immun over for vandstænk da jeg er lystfisker. KU den her så virke?

Skriv kommentar
account_circle
email