Samsung Galaxy S5 / Galaxy Fit specs og dansk pris

thumb Samsung-Galaxy-S5

Samsung Galaxy S5 er lanceret ved MWC 2014. Se specifikationerne og den danske pris her.

Et af årets mest ventede produkter ved MWC messen 2014 i barcelona er Samsung Galaxy S5, der blev præsenteret i går aftes side om side med et nyt wearable device, Galaxy Fit.

Sidstnævnte er et armbånd der via en buet Amoled skærm på 1.84″ (432 x 128) holder dig oplyst om din soverytme og din konditionstræning, og der er også indbygget hjerte monitor.

Det er muligt at installere apps på Galaxy Fit så du kan tage tid på løbeturen osv.

Når Galaxy Fit via Bluetooth er forbundet til din Galaxy smartphone, kan du ydermere administrere dine SMS og opkald osv.

Batteriet der er på 210 mAh vil ifølge Samsung selv kunne holde til omkring 3 til 4 dages normal brug.

Galaxy Fit vil koste omkring 1695 kroner i Danmark.

Galaxy-Fit

Samsung Galaxy S5 har det sidste halve år været rygtet til at komme med både med iris-scanner og fingeraftrykslæser, og det blev altså sidstnævnte der skal beskytte den kommende SGS5 imod uinviterede fingre.

Samsung galaxy S5 specs:

 • IP 67 klassificeret (vand og støvtæt, læs mere her
 • Android 4.4 KitKat
 • 5.1″ Super Amoled skærm fuld HD (1920 x 1080)
 • 4G LTE cat4
 • 2800 mAh batteri
 • 2 GB RAM
 • 16/32 GB intern hukommelse (mulighed for udvidelse med micro SD op til 128 GB)
 • Fingeraftryk-scanner
 • 16 MP kamera bagpå (kan skyde 4K med 30 FPS) og et 2 MP kamera på fronten
 • 2.5 GHz quadcore processor (Snapdragon 801)
 • Heart monitor (hjertemonitor)

Der er desuden en ny strømsparende tilstand der flipper skærmen over i sort/hvid.

Ganske glimrende specifikationer for en topmodel anno 2014, dog lidt skuffende at batteriet er mindre end det batteri der er at finde i ældre produkter som LG G2 og Sony Xperia Z1, og så var jeg 100% sikker på at når nu både Samsung Galaxy Note 3 og den netop lancerede Sony Xperia Z2 (der iøvrigt hat et batteri på 3200 mAh) / Sony Xperia Z2 Tablet alle har 3 GB RAM, at så ville SGS5 også have det.

 – Samsung Galaxy S4 test

Ifølge Samsung selv betyder det dog ikke noget at batteriet ikke er på størrelse med andre topmodellers, da den skulle have en taletid på 21 timer.

På den anden får du en vandtæt (ned til 1 meter) smartphone med fingeraftryks-scanner fra en producent der løbende vil komme med opdateringer.

SGS5 kan købes i Danmark fra april til en vejledende udsalgspris på 5495 kroner og kommer i farverne sort, blå, hvis og brun.

Du kan følge os på Facebook og Google + eller hente vores app til Android for altid at være opdateret.

SM-G900F shimmery-WHITE 14

(12) kommentarer
 1. Har lige fået den men købt i asien og kommer fra en iphone 5s. Må sige det er en upgradering 4 sure 😀 er super glad for den men har kun engligsk menu nogen af jer der ved om man kan få dansk menu/styre system?

  Med vendlig hilsen den nye sgs5 ejer

 2. der er jo scanner som sikkerhed men det er både kameraet og batteristørelsen og ram som xperia z2 har mere af så jo jeg er oss lige lidt skuffet over sgs5 🙁

 3. jeg har bestemt mig for at tage xperia z2 istedet for sgs5.større batteri og mere ram er noget der betyder noget for mig. farvel Samsung der mistede i li en go kunde :-*

 4. lille batteri, ingen trådløs oplader, lidt ram, hvad skulle få nogen til at købe en sådan, med mindre den gamle er gået i stykker og man absolut sværger til samsung?

  Beholder sq min sgsii lidt endnu, for 5’eren er ikke overbevisende nok.

  1. Agreed 🙂 alt for dyrt og det tros at den har fingeraftryk scanner. Lidt ærgerligt for jeg har glædet mig så for vildt til at den kom men beholde sgu os min sgs4 lidt endnu 😛

 5. Ska ha den drenge 😛 der er både finger scanning og stor skærm så det vil jeg da heller ha en 1 GB ram mere. Sys den er flot osse.

 6. Huh 😳 ingen 3 gig ram eller et stort batteri…ser absolut heller ikke nogen grund til at skifte min SGS4 ud med den her..MEGET skuffende 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email