Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

Test af Samsungs phablet, Galaxy Note 3.

Galaxy Note 3 udvalgte specifikationer:

 • 5,7″ fuld HD (1080 x 1920) Super Amoled skærm (386 ppi)
 • 2.3 GHz CPU (Snapdragon 800 chipset)
 • 3 GB RAM
 • 32 GB intern hukommelse og mulighed for udvidelse med micro SD kort op til 64 GB
 • 13 MP kamera bagpå og 2 MP foran
 • WIFI/3G/4G Cat/Bluetooth/NFC
 • Vægt: 168 g
 • Android 4.3

Samsung Galaxy Note 3 er den tredje version af Samsungs smartphone-udgave af de populære “noter”, der også har et par tablets med i serien.

Smartphone-udgaverne udskiller sig fra normale mobiler ved at størrelsen er oppe i det vi kalder for phablets, og at dømme på salgstallet er de yderst populære, og vi vil komme nærmere ind på hvorfor senere i testen af Galaxy Note 3.

Udseende:

Ganske som på Samsung Galaxy Note 2 og Galaxy Note 10.1 er der tale om en mobil der er fuldstændig pakket ind i plastik. Samsung har valgt at bibeholde designet vi så første gang på SGS3, og deres nyeste flagskib i “S” serien, Samsung Galaxy S4, har samme design.

Jeg har før udtrykt min utilfredshed overfor plastik-mobiler og det har ikke ændret sig, men da Galaxy Note 3 ikke kommer med en skinnende glat bagside som samtlige førnævnte produkter har, så er det en forbedring i form af at den virker lidt mere nem at holde på.

Samsung har også valgt at bibeholde deres velkendte hjem-knap, det er lidt synd og det gør det mere nesværligt at bruge Galaxy Note 3 med én hånd, da der skal trykkes noget hårdere på en fysisk knap end på en touch-knap der er placeret på skærmen.

Det positive er at de, trods en skærm på 5.7″, har holdt størrelsen nede under hvad Galaxy Note 2 kom med (den havde en skærm på 5.5″), og selvom dette ikke er en mobil der bare kan smides i bukselommen, så kan det godt lade sig gøre at have den med hvis du lige vænbner dig til det. Jeg cykler meget og jeg har den i den forreste lomme af mine cowboy-bukser, så det kan godt lade sig gøre.

Alle videoer kan afspilles i fuld HD

Bras eller….

Galaxy Note 3 er ikke vandtæt som Sony`s version af en phablet, Sony Xperia Z Ultra, og har ej heller samme indbydende lækre indpakning i form af designet (det er en smagssag). 

Når det er sagt, så virker Galaxy Note 3 alligevel stabil, og det med tanke på at bagsiden kan pilles af (batteriet er udtageligt), hvilket gør meget når vi snakker om førstehåndsindtryk af kvalitet.

Når jeg trykker lidt hårdt er der intet der giver sig og jeg er godt tilfreds med følelsen af mobilen i hånden, og jeg kan ud fra egen erfaring fortælle at der skal noget til før en Samsung mobil (ihvertfald en topmodel) går i stykker.

Opkald og SMS/tastatur:

Lyden under samtale er fin og jeg har i den måned hvor jeg har brugt Galaxy Note 3 som min standard mobil ikke oplevet udsvingninger under opkald eller lignende.

Lydstyrken er også nogenlunde, men jeg har flere gange ønsket at lyden under opkald kunne skrues lidt højere op, ligesom at ringetonen også godt kunne få et hak mere opad.

Slår du højtaler til under samtale er lyden glimrende.

Galaxy-Note-3-opkald

SMS-delen fungerer osse efter hensigten og dine beskeder kan tilgåes via statusbaren når de ruller ind. Smileyer vil gerne have at SMS`er skal transformeres til MMS, noget jeg ikke rigtig kan blive klog på.

Når der skal svares på en SMS er det medfølgende tastatur ganske udmærket, og ligesom på flere af de nyere mobiler kan du vælge at tastaturet skal hænge i midten, til højre, eller til venstre.

Denne mulighed gør det nemmere at betjene Galaxy Note 3 med kun èn hånd.

Galaxy-Note-3-tastatur

Jeg har altid benyttet Handcent SMS app (så jeg kan skrive en signatur med et link), da jeg i det daglige trummerum har kontakt til rigtig mange mennesker, og det er især via mail og SMS. Galaxy Note 3 giver mig mulighed foir at lave en signatur, hvilket i mine øjne er et must hvis man som mig driver et medie der lever af at få omtale.

Skærm:

Skærmen på Galaxy Note 3 er i fuld HD og på 5.7″. det giver en ppi 386, hvilket er noget mindre end hvad vi ser på f.eks LG G2 (5.2″ – ppi på 421) og Sony Xperia Z1 (5″ – ppi på 441). 

Derudover bruger Samsung, ligesom på SGS4, Pentile teknologien hvilket betyder at der er to gange så mange grønne subpixels, som blå og røde subpixels.

Du kan læse mere om skærmtypen (da det er den samme som på SGS4) i vores skærmtest af SGS4 vs HTC One vs Sony Xperia Z.

app-banner-promoNår det er sagt, så er den store skærm intet mindre end perfekt til at se film og spille på, og Super Amoled gør at farverne er flotte og klare.

Da jeg anmeldte LG G2 roste jeg den for dens varme farver i skærmen, men efter et par måneder med den er jeg kommet til at savne at se farven hvid, og det kræver enten Super Amoled eller LCD3 (PT ihvertfald) som på HTC One.

Hvis farverne virker for tegneserieagtige med standard-indstillingerne er der mulighed for at indstille det så farverne ikke er så skarpe, og er Galaxy Note 3 sat i “film mode” er vi tæt på den mest realistiske hvid og sort jeg nogen sinde har set på en smartphone.

Uanset om man kan lide de skarpe farver eller ej, så er skærmen utrolig flot, og du kan herunder i videoen se at Galaxy Note 3 fint kan konkurrere med Sony Xperia Z Ultra, LG G2, og Sony Xperia Z1.

Styrken er (i mine øjne) at som før nævnt at hvid er hvid. Ulempen er så til gengæld (ved standard indstillingerne, se 1 minut og 20 sekunder inde i videoen) at visse farver bliver overkompenserede. 

Skærmen reagerer altid og bruger du automatisk lysstyrke kan du nå op på en utroliog høj lysintensitet hvis du f.eks er udendørs. Dette kan ikke lade sig gøre manuelt (jeg har ikke fået dette bekræftet af Samsung endnu), og grunden er nok at den så ellers ville tør for strøm rimelig hurtigt hvis man benyttede det.

En anden fordel ved skærmen er dens genspejling, der i forhold til andre skærme på markedet er næsten ikke eksisterende.

Medier:

Samsung Galaxy Note 3 kommer med et 13 MP kamera, hvoraf det er muligt at tage billeder i 16/9 format på 9.6 MP (ellers skal du tage dem i 4/3).

Kameraet har utrolig mange funktioner, deriblandt billedstabillisator og HDR. Du kan også tage billeder imens du optager video, og det muligt at optage videoer i 4K (3840 x 2160 pixels) og endda i 16/6 format som jeg går ud fra at de fleste helst ser deres videoer og billeder i.

Billederne er gode og kameraet er muligvis det bedste jeg til dato har prøvet i en smartphone.

 – Billeder taget med Galaxy Note 3

En funktion jeg ofte benytter er muligheden for at fokusere under video-optagelse, som Galaxy Note 3 understøtter. Derimod virker lyd-zoom ikke særlig godt, men det gjorde det ej heller på LG G2.

At se film på Galaxy Note 3 er en fornøjelse, og ligeledes er den som skabt til at spille spil på. Da skærmen er i fuld HD får du fuld udnyttelse af alle de nye film og serier, iog hvis udvalget er for lille kan du altid se amerikansk Netflix på din Android

Lyden er også godkendt når der lyttes til musik. Vi kommer ikke i nærheden af hvad HTC One kan præstere, men bare lige til når der vaskes op eller lignende er lyden godkendt. Tager du et par ørebøffer på bliver lyden forbedret.

UI:

Samsungs egen Touchwiz brugerflade har efterhåden et godt udvalg af muligheder, og jeg er især glad for statusbaren, der ved nedrulning med to fingre viser direkte genveje til de fleste indstillinger, ligesom at opkald og mails osv, også kan tilgåes direkte via denne.

Note-3-statusbar

Noget der desværre også kan tilgåes via statusbaren er Knox, Samsungs egen sikkerheds-løsning der giver dig en helt “ny” telefon med startskærme osv. Skal du ikke bruge Knox til noget så bare lad det være, for har du først brugt det èn gang er det ikke til at slippe af med igen (hvilket er meningen).

I og med at Galaxy Note 3 er en “note-mobil” skal der der selvfølgelig osse være mulighed for at tage noter, og Samsung har her givet os et imponerende udvalg af alt lige fra scrapbøger, til noter, til handlingsnotater og historiealbum.

Du kan selv bestemme om du vil bruge din finger eller den medfølgende pen, og der er næsten ingen grænser for hvad du kan lave når du først kommer igang. 

Galaxy-Note-3-note

Der er også oversætter og S-Health der holder styr på hvor langt du har gået og hvad du har indtaget.

På Galaxy Note 2 brokkede jeg mig over at sidebaren ikke kunne redigeres så man selv kunne tilføje de apps man ville. Det problem har Galaxy Note 3 ikke, og du kan nu smide mere eller mindre samtlige apps du har på mobilen over i sidebaren, der iøvrigt kan gemmes væk ved at holde tilbage-knappen inde (og det samme hvis du vil have den frem igen). 

På startskærmene kan du oprette mapper og ligeledes kan du oprette mapper i din app-drawer og på din værktøjslinje.

Låseskærmen giver dig mulighed for at kunne swipe til højre for at oprette flere genveje til apps, eller til venstre for at oprette widgets. Du kan også have 5 ikoner i bunden af låseskærmen og det er muligt selv at tilpasse din egen personlige besked (f.eks dit navn og adresse).

Galaxy-Note-3-UI

Galaxy Note 3 kommer med mange af de funktioner der blev reklameret meget for da SGS4 blev lanceret og senere skulle sælges til masserne. Mange af dem er ikke meget værd i det daglige, f.eks muligheden for at pause en video hvis du kigger væk eller scrolle op og ned i browseren blot ved at nikke med hovedet, er blot to eksempler på funktioner der skal forbedres betydeligt før de er brugbare.

En anden funktion der heller ikke virker efter hensigten er muligheden for at tage et screenshot blot ved at feje hånden hen over mobilen. Faktisk synes jeg at det virker så ringe at det ikke engang er med i vores video af hvordan man gør.

Heldigvis kan vi slå alle de her funktioner fra og vi bestemmer helt selv om vi vil bruge dem.

Herunder i videoen ses “Air-view”.

Da HTC lancerede HTC One var det med HTC Sense 5 der indeholdt Blinkfeed. Blinkfeed er en service der samler dine feeds i et overskueligt format, og Samsung har prøvet at gøre HTC kunsten efter.

Ved at swipe fra bunden af skærmen og op, kommer der nemlig Samsungs version af Blinkfeed, Samsung har dog ikke kopieret det særlig godt af og der skal arbejdes noget mere end det bliver godt.

Praksis:

Grundet sin størrelse er Galaxy Note 3 ikke for alle. Personligt kan jeg ikke få mobiler store nok, og jeg skal ihvertfald som minimum have en 5″ skærm før jeg er tilfreds, så Galaxy Note 3 er perfekt til mit behov.

Det ændrer dog ikke på at den er stor, og i forhold til de 5″ mobiler vi tidligere har anmeldt under vores test-sektion, da èr Galaxy Note 3 altså lidt mere besværlig at have med i lommen…men det kan godt lade sig gøre, hvilket var helt umuligt med den ellers lækre Sony Xperia Z Ultra med sin 6.4″ skærm.

Jeg tænker heller ikke at den gængse mobilbruger køber en smartphone på den her størrelse (der er indstillingsmuligheder så det er muligt at betjene Note 3 med èn hånd), men Note 3 kunne være rigtig fin til den studerende eller forretningsmanden.

Det er muligt på flere måder at indstille enhåndshåndtering på Note 3, så det er muligt at betjene den med èn hånd.

En funktion jeg bruger rigtig meget i det daglige (til møder især) er muligheden for at aktivere Galaxy Note 3 blot ved at den registrerer min hånd foran den.

Det giver mig hurtigt mulighed for (uden at forstyrre andre) at se om der er kommet nye beskeder eller opkald.

Pennen er i det daglige også rigtig smart (hvilket jeg ikke mente at den var på Note 2), og jeg bruger den mere end jeg havde regnet med da jeg påbegyndte testen af Note 3.

Af notefunktionerne er især “handlingsnotat” genialt. Det giver dig mulighed for f.eks at skrive et telefon-nummer eller en adresse, for derefter at linke teksten til en mail, en kontakt, et opkald, en webadresse eller lignende, og det kommer jeg til at savne.

Alt kører gnidningdfrit og der er ingen lag i brugerfladen. Det eneste tidspunkt hvor jeg har oplevet ventetid er når galleriet skal åbnes.

Grunden til dette er selvfølgelig at den er pakket med det nyeste hardware, og du kan se herunder hvordan den klarer sig imod Xperia Z Ultra, Xperia Z1, og LG G2 (der alle har samme systemchip):

Batteriet er på 3.200 mAh, hvilket er lige lidt over hvad der sidder i andre nye topmodeller som LG G2 og Sony Xperia Z1 (de har begge et 3.000 mAh batteri). Fordelen ved dem er så at deres skærme er på 5″, og Galaxy Note 3 har en skærm på 5.7″…og skærmen er altså stadig den største strømsluger.

Med tanke på netop størrelsen af skærmen, samt at den er i fuld HD, er jeg imponeret over batteritiden og er du ikke storbruger ligesom mig har du nemt strøm fra morgen til aften og måske lidt mere…

Nu vi er ved skærmen, så er der en ting der virkelig er super godt ved netop skærmen på Galaxy Note 3 (og SGS4 for den sags skyld). Skærmen behøver nemlig ikke at pudses konstant, et problem flere af de nyere topmodeller lider under, ligesom at bagsiden heller ikke behøver at være i kontakt med en pudseklud flere gange om dagen.

Jeg omtalte problemet i testen af G2 der skulle pudses virkelig meget (ikke så meget her om vinteren) og selvom det nok er ligegyldigt for mange af jer, er det en hel lettelse for mig at jeg ikke behøver at pudse skærmen hver gang jeg skal ud af døren eller der kommer besøg (jeg kan ikke have beskidte skærme..det ser ikke godt ud).

Wifi/3G/4G (4G kun afprøvet kort via Telias net) kører optimalt og der er ingen problemer med at forbindelsen ryger eller at der er udsving. GPS virker også som vi forventede at den ville.

Konklusion: 

Før vi kommer til afgørelsens time skal vi her fortælle at vi har lavet vores point-system om. Før gav vi 5 point som den højeste score, nu giver vi 6 stjerner (point).

Dette har vi gjort alene af den grund at størstedelen af de andre medier også bruger 6 stjerner, og derfor sysnes vi at det giver jer et bedre billede af hvad vores vurdering er, hvis i kan sammenligne med andre anmeldelser (husk at vi altid råder jer til ikke at kun læse vores anmeldelser). 

I den måned jeg har haft Galaxy Note 3 er jeg blevet mere og mere glad for den, og det eneste jeg savner er at den er vandtæt som jeg er vant til fra Sony`s mobiler.

En fordel ved at det er Samsung der står for opdateringerne, er at de rent faktisk kommer. Galaxy Note 3 har, ligesom både HTC`s og Sony`s mobiler, løbende modtaget opdateringer siden salgsstarten der retter op på de fejl der måtte være.

Alt andet kører som det skal, og selvom jeg ikke regnede med at det ville ske endnu, så bliver Samsung Galaxy Note 3 den første smartphone i AppsAndroid.dk`s historie der kan prise sig lykkeligt over at have modtaget fuld score, altså 6 ud af 6 stjerner.

Galaxy Note 3 kan kun anbefales herfra.

appsandroid anbefaler ikon-01

Mangler du hjælp til Note 3 kan du stille spørgsmål under artiklen eller i vores Samsung forum.

Min vurdering: 6/6

Til prisen (5300): 5/6

Ekstra: En af vores trofaste brugere, Buch, som også gav sin mening til kende i testen af Galaxy Note 2, har også købt Note 3 og herunder kan du se hvad hun har at sige om den (for at få et par ekstra øjne på den):

1. Et helt andet opladestik ? hvorfor det man kan da godt bruge det “gamle”

2. Fysisk størrelse i forhold til Note2 er minimal  og er kun i længden ganske få mm.

3 . Vægten: vejer noget mindre og er tyndere. Umiddelbart oplever jeg det ikke som nogen fordel. 2eren ligger mere stabilt i hånden

4. Skærmen: Den meget lille kant rundt om skærmen er (for mig ) et lille problem for man kommer nemt utilsigtet til at røre med en finger

    på skærmen.

5. Det er en utrolig flot og klar skærm

6.  Den arbejder hurtigt uden at hakke

7. Oplever nogen gange at den er lidt længe om at søge på nettet. Jeg er begyndt at bruge nettet lidt mere på mobilen fordi jeg synes det er     

  nemmere end før og så kan man se hvad der står. Jeg har taget et skærmbiled og oploadet det i forum på din side. Det har jeg aldrig gjort før.

8. Software – Apps, der er simpelthen så meget at der vil gå lang tid før jeg har været det hele i gennem.

9. Har de sidste par dage været langt mere inde på Note3 og Note8 for det er gået op for mig, at det fremover nok vil blive brugt noget mere

    end på PCen. Der er så mange programmer og muligheder at det på sigt vil gøre pc mindre nødvendig.

10. Der er meget meget lang batteritid

appsandroid bedømmelse 300px-07Samsung Galaxy Note 3 fronten

(62) kommentarer
 1. Når jeg sender en smiley med sms funktionen får modtageren et spørgsmålstegn i stedet for smiley. Jeg får også på mit skærm at vide at ‘Meddelelse kan være ødelagt på modtageenhed. Skift indtastningstilstand til automatisk.’
  Nogen der kender til det ? Hvad kan jeg gøre. Tak

 2. Min Note 3 er en fin og fantastisk telefon. Den kan varmt anbefales. Ligesom mange andre telefoner medfølger enkelte børnefejl. Unøjagtigheder i GPS og alarm/ur, der nærmest springer i tid når telefonen går fra passiv til aktiv. Den sluger også batteri hurtigt til de større opgaver og spil. Intet imponerende på den front. Et super spil som fx Dungeon Hunter 4 som er lidt Diablo inspireret vil sluge batteriet på kort tid. Et spil som Hobitten: Kingdoms of Middle Earth har formået den kunst ikke at bruge særlig meget batteri. Det er ligesom programmer som Facebook, diverse ordbøger og live sport applikationen fra resultat.dk – de sluger intet batteri. Så det kræver lidt tungere grafik, så opstår problemerne.

  1. Lille tilføjelse. Facebook appen er blevet rigtig god og brugbar langt om længe. Konen er pjattet med den men jeg kan ikke få mig selv til at bruge den da den bruger 50mb ram fra boot uden overhovedet at have været åbnet og deres messenger app ligeså. Friendcaster bruger kun ca. det halve og kan tilpasses til egne ønsker. Dog er den så langt fra gratis men pengene sidder løst her når snakken falder på kvali-apps.

 3. http://www.mobildebat.dk/showthread.php?235086-GPS-problemer-(Samsung-Note-3)

  Efter jeg er skiftet til Note 3 fra iPhone 4 syntes jeg gps’en tit er meget uprecis..

  nogen gange når jeg står i en gade i en støre by (5 milioner indbyggere) viser den gaden ved siden af eller kan ofte være måske en ½ km bag ud, når den så opdager et flyver gps markerigen skråt igennem kortet til en placering som passer bedre.. det gjorde min iPhone 4 aldrig, her kunne jeg faktisk altid regne med jeg i det minste var i den rigtige gade også i Kina..

  Hvordan har i andre det med GPS nøjaktigheden og er der nogen løsning, jeg er glad for min store skærm og vil nødig til bage til iPhone igen (med mindre de kommer med noget tilsvarende)

  Vil lige tilføje jeg har opdateret firmwaren 2 gange, uden det har hjulpet og er nu på Android v 4.3

  1. nu har jeg lie tjekke det men synes det virker fint. Min sgs4 er ikke mere præcis end min Note 3 😛 men jeg har så ikke mulighed for at prøve det i en stor by.

 4. Til de mindrebemidlede, der kun har råd til en Note 2 eller som jeg selv bare har en i forvejen og bedre ting at bruge penge på, så kommer her et guldrandet råd :-* forudsat at du ikke er en noob 😉 er tålmodig, god til engelsk og generelt kan finde ud af at læse manualer og altid læser detaljer igennem 2 gange.

  Slut dig til os 5,4 mio. elektroniske frihedskæmpere på xda og giv din droid et nyt og større sæt vinger 8) . Hvis du ikke ved hvad Odin og Nandroid backup er, så har du en del læsearbejde forude, men intet er umuligt for den, der har viljen i hjertet 😛

  Du tager 1 styk Note 2 + root + DN3 custom ROM (Ditto Note 3 – ja navnet siger en del ikke?) og så har du alle de funktioner Note 3 har (Aroma installer så vælg til og fra som du lyster under installationen), og meget mere til bl.a. Xposed Framework & Wanam Xposed og deraf ændring af alt mulig mærkeligt du aldrig har hørt om før.

  Smågnækkende sidder du så og finjusterer alt imellem himmel og jord, imens du tænker på horderne af iSheep og Samsungs nu fejlslagne forsøg på at holde dig indenfor folden, hvis du har en Note 3 (Knox anyone?). Knox er noget fanden har skabt (se xda) og lad det endelig være.

  Titanium Backup til at fryse/fjerne det af Samsungs sædvanlige bloatware du ikke slap for eller fejlagtigt valgte til og Greenify (Donation packag) til at sætte resten i dvale.

  Phoenix (gps bug hos mig), AllianceROM (multiwindow bug) og Omega (bedste batteri, men fejl på download link af Note 3 Mod package den dag) har alle samme funktioner, da de er lånt fra DN3 fyrene.

  Det der med alle apps i multiwindow har jeg nu haft lige siden min forudbestilte Note (1) var et par måneder gammel, for os rootede med vores custom firmware har jo mange (flere) glæder. Opdatering af Note var skandaløst langsom i DK.

  Actionmemo er cool nok og skriftgenkendelsen er kun blevet endnu bedre . S Finder er super, når man ikke kan huske hvor noget ligger gemt. Palm screenshot fungere for mig som altid upåklageligt.

  Har du en Note 2 (evt. hvor garantien alligevel er udløbet – hvis du er den nervøse type) så fyr noget ordentligt firmware på og du har derved ingen grund til at smadre sparegrisen igen og behøver ikke vente i evigheder på updates fra Samsung. Konens Note kører f.eks. CM Kitkat, da hun ikke bruger multiwindow og S Note alligevel.

  Gad vide hvorfor Note 3 egentlig koster 1000kr mere end Note 2 gjorde, når både S2, Note og Note 2 kostede ca. 42-4300 kr fra start? Hyperinflation eller hvad? Har læst et sted at kun ca. 10% rooter deres telefon world wide. Custom ROMs endnu færre. Det er svært at forstå, når man er lidt af en flashaholic selv 8)

  Review DN3
  http://m.youtube.com/watch?v=_g38OUIVZ7A

  Download m.m.
  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016

  Installation (nyeste TWRP fungerer fint for mig, i videon her bruges vist Philz Touch)
  http://m.youtube.com/watch?v=jpOsC2VjE1k

 5. Har købt samsung galaxy note 3. Og er meget begejstret. Dog skal jeg ofte søge efter min netværk 3. Hvorfor?

 6. Hjælp min datter har ændret sprog til hebraisk eller lign så nu kan vi ikke finde tilbage igen..
  Er der et sted man kan læse/se guide for sprogvalg.. Som på TDC siden for indstilling til SMS og internet, hvor det vises i billeder..

  1. Tryk på tandhjul / tryk på felt 3 øverst = 3 vandrette streger / tryk på øverste felt under søgefeltet = der vælger man sprog /

  2. Har du ordnet det? Du kan godt rette dig efter hvad både Ted1957 og guest skriver. Tandhjul, andet sidste felt til højre og sprog er det første du har mulighed for at trykke på under søg.

 7. Note 3 er et fantastisk værktøj. Har haft den siden lanceringen og bliver dag for dag bare endnu mere glad for at jeg købte den

 8. Er yderst tilfreds med dyret. Men hvorfor skal man påduttes Knox. Skal lige siges at jeg ikke brugt Knox overhovedet. Nogen der har erfaring med det program og hvordan det bruges?

 9. Undskyld JensenN Det er skam ikke nogen historie men kendsgerninger, det er jo ikke BARE en mobiltelefon det er en SMARTPHONE af højeste kvalitet og et godt stykke VÆRKTØJ i hverdagen der virker hver gang. 😉
  Jeg kunne heller ikke drømme om at bruge penge på en Jaguar hvor en Fiat 127 fungerer fint for mig. Sådan er vi så forskellige. :-*

  1. JensenN. Ja sådan er vi så forskellige. Jeg synes faktisk Kr. 5100 incl. GEAR uret er billigt for Note 3.

 10. Jeg ville så gerne have note 3 men må desværre vente til næste år (januar) og jeg kan bare ikke vente 😛

 11. Konon fed mobil. Jeg har haft den i 1,5 måned. Størrelsen vender man sig hurtigt til, i hvert fald hvis man er cowboy bukse typen. Arbejder en hel del fra den, køre flydende også med 50 programmer i baggrunden. Tableten kommer ikke frem så ofte mere, utroligt handy.

 12. Åhh jeg ville så gerne havde den Note 3`er 8) 8) fantastiks test i har lavet meget bedre end end hvad der ellers er flot flot 🙂

 13. Helt fint med mig, din mor er fornuftig, men overtal hende så til en Note3.
  Held og lykke. Kom lige med en tilbagemelding hvad du får/køber.

  1. Jeg har bestilt en note 3 eller det vil så sige at min mor har bestilt den til mig så nu glæder jeg mig rigtigt meget tel at den komer hjem 🙂

 14. Asgard, hvis det i første omgang handler om penge og det kribler i dig for at få noget nyt kan jeg tilbyde dig min – ikke særlig mege brugte – note2 til en fornuftig pris.
  Hvad har du råd til ? Der er et cover med så den kan stå op vandret. P.S. Tilbudet er til dig så du kan prøve. Den dag du vælger at du vil have en Note 3 kan vi nemt lave et muligt tilbagekøb hvis du har brug for det. Jeg har kun 2 betingelser, du betaler posten og du behandler den som var det din sidste Smartphone.

 15. Jeg tillader mig at svare dig selv om det nok er Høy du spørg.
  Ja, Note 3 er MEGET meget bedre og har en masse notefunktioner som 2eren ikke har.
  Du har ret i at prisen er høj men du får sandelig også mere for pengene.
  Når du skal bruge den i skolen til at skrive på, er det så ikke bedre med en Tablet ? eksempelvis Note 8 som ikke er så dyr er noget større men ikke klodset
  og uhandy, men skal du have en Smartphone er Note 3 et bedre valg end note 2.

  1. jo det ville være bedre men jeg har ikke så mange penge så jeg er nødt til at bruge den jeg køber til både tablet og mobil 🙂 men tak for di at du gider svare.

 16. God anmeldelse og du er god til at komme lidt rundt på nogle ting som ingen andre nævner. jeg har længe tænkt på at få ny mobil oig da jeg går i skole (10 klasse) vil jeg gerne have en der kan bruges til at skrive på.mit spørgsmål er så om den her note 3 er så meget bedre end note 2 for der er jo ret stor prisforskel på dem?

 17. Jeg bruger to måder. 1. En lomme i en håndtaske. 2. Desværre kan der ikke vises bileder her. Jeg har købt en regnjakke, ja du læste rigtigt regnjakke med en lynlås foran og en snor til at have om halsen og den er ikke i vejen. Den er lige ved hånden når den ringer og hvis man skal se på en indkøbsliste. Franko prøv at stille det samme spørgsmål inde i forum der kan jeg vise det i billeder.
  Eller du kan se det her.
  http://www.mytrendyphone.dk/shop/universal-smartphone-113642p.html

 18. problemet er vel størrelsen og transport ikke? Høy skriver jo at der er mange muligheder for at lave betjening med èn hånd så det der skulle afholde en fra at købe den er vel så når den skal transporteres rundt eller hvad. er der nogen herinde der har den og kan fortælle mig hvordan de klarer at få den med rundt?

 19. LeneJ, hvad er det der mærkeligt ved den høje karakter.? 😳
  Jeg har haft Note3 i en mdr. og kan fuldtud tilslutte mig den fine og helt i gennem reelle anmeldelse. Ikke en stjerne for meget. Den store skærm er jeg helt vild med og jeg har ingen problemer med at have den i hånden Men som så meget andet er det jo et valg, men det skal indrømmes a den er lidt besværlig i en alm. bukselomme.
  Til Høj, Hvad fik dig til at mene at pennen i det daglige er rigtig smat når du tidligere mente den var unyttig.
  Det er min 5 Smartphone og ubetinget den bedste, den fungerer med det samme uanset hvad man trykker på.

 20. Hej Høj. Fin anmeldelse, meget enig i din anmeldelse. Jeg har dog ikke nogen “problemer med KNOX” og har ingen KNOX når jeg trækker “gardinet” ned. Men jeg har heller ikke rodet med KNOX.

  1. Hvorfor???? næsten alle andre anmeldere roser den da osse til skyerne.så er det vel ikke mistænksomt at Høy osse gør det??

 21. Den er alt for motherfucking stor 8) og ja jeg har brugt den i næsten en halv time nede i butikken og jeg kan slet ikke se hvad det skal til for at skærmen skal være så stor 🙁

  1. @GlennM. Nu har Samsung jo valgt at den skal have DEN størrelse,men så er det jo utroligt heldigt at, hvis du feks. vil have en Samsung mobil, kan vælge en, i den størrelse, som du synes er passende. Samsung giver nemlig forbrugerne et valg 🙂

 22. Har godt nok sgs4 men jeg har prøvet Note 3 nogle gange og jeg har samme opfattelse som dig. Hvis ikke den var så stor ville jeg have den men den er helt umulig at betjene synes jeg 😛

 23. Tak for en proff anmeldelse af Note 3 som sædvanlig. Jeg har bestilt den i går og glæder mig endnu mere nu da jeg kan se at i osse er vild med den.den har fået topkarakter hele vejen rundt og det er sjældent at i alle er enige om et produkt synes jeg 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email