Officielt: HTC M8 kommer den 25. marts

thumb HTC-logo

HTC har netop i dag offentliggjort at de den 25. marts 2014 afholder event.

Rygterne har den sidste stykke tid svirret om HTC´s næste topmodel, og nu kender vi datoen for hvornår HTC vil vise verden hvad vi regner med kommer til at lystre på navnet HTC M8 (kodenavnet) eller HTC One 2 (måske det officielle navn).

Ganske som da HTC sidste år lancerede HTC One i februar, bliver det ved to sideløbende events der henholdsvist bliver afholdt i New York og London.

 – HTC One anmeldelse

Der foreligger ingen officielle oplysninger om specifikationerne på den kommende topmodel, men designet vil højst sandsynligt minde meget om det der er på HTC One (altså i aluminum…og hvorfor lave om på noget der virker), og det forventes at skærmen på HTC M8 (navnet er heller ikke officielt endnu, så vi ved ikke hvad det officielle navn bliver) bliver større end de 4.7″ HTC One blev født med.

Den vil have Android 4.4 KitKat, 3 GB RAM, samt HTC sense 6.0, og muligvis dual-kamera bagpå.

Hvis billedet herunder holder stik ser det ud til at Beats audio ikke er ombord på HTC M8, men lyden er garanteret noget HTC har stor forkus på uanset.

 – HTC smartphones mister den gode lyd

Med både Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2 lanceret allerede fra i næste uge er det ikke sikkert at det er et smart træk fra HTC´s side at vente så lang tid med en lancering, og om HTC M8 kan vende rundt på deres i forvejen skrøbelige økonomi kan vi kun håbe på. 

Indbydelsen

htc eventKilde 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email