Se hvad Sony Xperia Z2 (Sirius) kan (video)

thumb Sony-Xperia

En 12 minutters lang video af Sony Xperia Z2 er blevet lækket via Youtube.

Det er blot 24 timer siden at vi viste jer specifikationerne på Sony Xperia Z2 Tablet, og nu er der endnu mere i godteposen for jer Sony-fans derude med en 12 minutter lang video af produktet vi forventer kommer til at hedde Sony Xperia Z2 aka Sirius (D6503).

Sony Sirius understøtter bla. 4K video-optagning, og er vandtæt (IP 58 klassificeret), og ganske som på LG G2 kan vi nu nemt (når vi køber den…og det gør vi) vække mobilen fra dvale ved blot at tappe to gange på skærmen.

Du kan se den lange video ved at trykke her.

Vi regner med at både Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet vil blive annonceret den 24. februar til MWC, hvor vi også forventer at se en vandtæt Samsung Galaxy S5 der netop grundet muligheden for at tabe den i vand, måske kan vise sig at blive en ganske fornuftig konkurrent til Sony Xperia Z2. 

Relaterede artikler:

 – LG afslører at en LG G2 Mini er på vej

 – Nokia klar med deres første Android smartphone til MWC?

 – Specs på HTC M8 Mini er blevet lækket

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

 – Anmeldelse af Sony Smartwatch 2

(5) kommentarer
  1. Den z2 ser nu lidt nice ud herfra hvor jeg står. Glæder mig mest til at tjekke hvordan skærm er på den for det er stensikkert at det er min næste mobilos 🙂

  2. Den bliver garantrisse hundedyr så hvis man venter et halvt år sparer man 1000 kroner. den er vel osse modstående over for vand så?

  3. wow nu er jeg forelsket men hvordan ska jeg forklar konen at jeg ikk ka leve uden både xperia z2 og z2 tablet 😛 ideer tages imod med kyshånd 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email