LG afslører at en LG G2 Mini er på vej

LG har via Facebook afsløret at de på årtes MWC i Barcelona vil præsentere LG G2 Mini for verden.

LG har siden lanceringen af LG Optimus G og Nexus 4 været mere populære end nogensinde, og da de i sommeren 2013 lancerede LG G2 i New York (hvor vi var til stede), viste de os at de havde det der skulle til for at konkurrere med de andre producenter.

 – LG G2 test

Vi var rigtig glade for LG G2 i vores test af denne, og nu ser det ud til at LG til MWC 2014 i Barcelona vil præsentere en lillebror til G2, nemlig LG G2 Mini. 

Billedet som du kan se øverst i denne artikel er slået op på LG Mobile`s Facebookside, men der er ikke nævnt noget om hvilke specifikationer den kommer med.

Rygterne vil dog at LG følger i Sony Mobile´s fodspor (heldigvis) og lancerer en Mini-udgave med gode specifikationer, hvilket kan gøre LG G2 Mini til en stor konkurrent til Sony Xperia Z1 Compact der er den første Android smartphone med en nogenlunde lille skærm der kan konkurrere med topmodellerne.

Om LG G2 Mini vil komme med nogenlunde samme specs må vi vente og se, men hvis den gør, og LG som vanen tro holder prisen nede i et fornuftigt prisleje, så kan det måske gå hen og blive et interessant produkt.

Skærmen skulle være på 4.7″  og chippen skulle blive en Snapdragon 800 (ligesom den i Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Galaxy Note 3, LG G2, SGS4 +), og den skulle ydermere have 2 GB RAM.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email