Anmeldelse af LG G2

Vi tester LG G2, og i anmeldelsen går bla. tæt brugerfladen og designet. 

LG G2 fremhævede specifikationer:

 • 32 GB intern hukommelse (24 GB til rådighed)
 • Snapdragon 800 systemchip med 2,26 GHz quadcore CPU og Adreno 330 GPU
 • 4G/3G/WIFI/NFC/GPS/Bluetooth
 • 5,2″ IPS + LCD skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels (424 ppi)
 • 2GB RAM (GRAM)
 • 13 MP kamera med optisk billedstabillisering
 • Vægt: 143 g
 • Størrelse: 138,5 x 70,9 x 8,9 mm
 • Dolby Mobile lyd  

LG G2 er efterfølgeren til LG Optimus G, som iøvrigt er den smartphone LG Nexus 4 er bygget på. LG har lagt en ny linje ved at helt droppe “Optimus” i navnet, så flagskibet hedder altså LG G2 aka G2, og ikke LG Optimus G2. 

LG har ikke givet nogen forklaring på hvorfor de har foretaget denne handling (ikke som vi kunne finde ihvertfald), men herfra mener vi at det er den rigtige vej at gå, en af grundene er at det klinger mere proff.

En anden grund er at LG lidt er havnet i et sort hul, det er som om at lige meget hvor meget de anstrenger sig sker der aldrig det helt store, og LG får/har aldrig fået samme mediedækning som andre producenter, trods at de både har været først ude med verdens første dualcore smartphone, samt den første smartphone med 2 GB RAM

Kort og godt mener jeg ikke at LG har fået den ros de egentlig har fortjent, og det skal G2 lave om på, ligesom at LG`s produkter atter er at finde i de danske telebutikker igen.

 – LG G4 test

LG Optimus G, som LG prissatte langt under hvad andre topmodeller kostede, hev LG frem i søgelyset, og så at Google udvalgte LG til at producere Nexus 4 (der er den mest populære Nexus-smartphone) har også gjort at de det sidste år har haft et af topnavnene på mobilscenen verden over.

Den 7. august 2013 lancerede LG så G2 hvor vi iøvrigt var med i New York, og det er G2 vi herunder i testen vil kigge nærmere på.

Udseende:

LG G2 kommer i hvid og sort og det er den sorte version vi her på redaktionen har modtaget. Ved første øjekast minder den lidt om Samsung Galaxy S4 og lidt om Galaxy Note 3 med sit plastikdesign og afrundede hjørner, men ved at kigge lidt nærmere på G2 kan vi se at alt ikke helt er som på SGS4 (eller enhver anden smartphone).

G2 har nemlig ingen knapper på siderne, og både tænd/sluk og volume op/ned er flyttet om på bagsiden lige under kameraet. En bagside der iøvrigt tager rigtig godt imod fedtfingre…også fingre der ikke er fedtede efterlader aftryk. 

LG G2 back

Foran har vi touch-knapperne på skærmen og sencorerne over skærmen som vi er vant til. Uden at vide det præcise tal vil jeg tro at G2 er den mobil hvor skærmen dækker det største areal af mobilens overflade. LG siger at skærmen dækker 75,9% af forsiden.

LG G2 har nemlig en bezel (kant imellem skærm og siden) på kun 2.6 mm, og det er ret imponerende på en smartphone med en 5,2″ skærm, at den knap nok er større end HTC One med en skærm på 4,7″.

Produkt Skærm Tykkelse Længde Bredde Vægt
SGS4 5″  7,9 mm  136,6 mm 69,8 mm   130 g
Xperia Z 5″  7,9 mm  139 mm  71 mm 146 g 
Xperia Z1 5″  8,5 mm  144 mm  74 mm 170 g 
LG G2 5,2″  8,9 mm  138,5 mm 70,9 mm   143 g
HTC One 4,7″ 9,3 mm  137,4 mm  68,2 mm  143 g

 

Under bunden er Jackstikket, hvilket jeg ALTID har sagt skal være på toppen, stikket til micro-USB, og to højtalere. Efter at have brugt G2 nu i 10 dage som standard mobil har jeg dog erfaret at det er en fordel ved G2 at Jackstikket sidder hvor det gør.

Da knapperne bagpå jo passer til hænderne, er det nemlig ideelt at smide G2 omvendt ned i bukselommen, altså med toppen nedad.

For det første er der ikke nogen åbninger (kun højtaleren over skærmen) hvor der kan komme fnuller fra bukselommen ind, for det andet passer det med at når du hiver den op af bukselommen, så holder du allerede på den som du skal når du tager den i brug (du skal placere skærmen ind imod dit ben), og for det tredje er jackstikket til dine hørebøffer så øverst så det passer med at du kan bruge dem imens du går.

Dette er ganske smart og praktisk i det daglige når du er ude af huset og skal have mobilen op af lommen en gang imellem.  

LG G2 front

Der er ingen fysiske knapper under skærmen, men ganske ligesom på konkurrenten Sony Xperia Z1 er der touchknapper der tager en del af skærmen når du har dem i brug.

Du kan se knapperne i brug i video-klippet herunder.

Alle videoer i denne artikel kan afspilles i fuld HD

Jeg har aldrig været tilhænger af plastik-mobiler, men i og med at LG G2 bare er èn stor skærm du står med i hånden synes jeg ikke at det er så slemt og det er absolut ikke nogen grim mobil…men den kan ikke måle sig med HTC One og Sony Xperia Z1 på designet. 

Bras eller…

I og med at der hverken er micro-SD eller et udtageligt batteri, har LG formået at kunne lave en mobil i polykarbonat (stærk type plastik) der virkelig virker solid og hvis vi sammenligner med SGS4 der er lavet i samme materiale, så har du en meget bedre følelse af kvalitet når du står med G2 i hænderne frem for SGS4.

Skærmen er beskyttet af Gorilla Glas 3 og kameraet af en safir-glas linse med “antifingeraftryk”, med en hårdhed på 9 (MOHS), lige under hårdheden på diamant.

Sammen med unibody-designet på LG G2 er det smartphone der kan tåle lidt af hvert.

Der er intet der skramler og knaser når du trykker lidt hårdt på den og trods plastik-designet er kvaliteten godkendt, og uden at have afprøvet det tror jeg at det er mobil der godt kan tåle at blive tabt nogle gange før den dør.

Det eneste jeg er utilfreds med i byggekvaliteten er knapperne bagpå der mest af alt virker som noget fra et overskudslager.

Opkald, SMS, og tastatur:

Endelig en smartphone der kan ringe så højt så selv jeg kan høre den midt i Vejle by, og lyden under samtale er glimrende og uden for meget støj og lignende. 

Du skal dog ikke tage G2 særlig langt væk fra munden før den person du snakker med ikke kan høre dig særlig tydeligt.

Som vi har været inde på før har LG placeret nogle knapper bagpå, og de er især rare under opkald når der skal skrues op og ned for lydstyrken og mobilen skal i dvale efter et endt opkald.

Når du får et indgående opkald eller SMS får du (hvis du vælger det) en popup som på billedet herunder, hvilket fungerer virkeligt godt. Ved et indgående opkald er der mulighed for at både at afvise og besvare via den lille boks.

LG G2 kommer med en rigtig brugbar SMS-app (så jeg behøver ikke at bruge Handcent SMS), og når du vil besvare en SMS kan du passende gøre brug af det nok bedste tastatur der der som default har været på en mobil.

Bemærk at tastaturet på billedet herunder ikke er LG`s tastatur.

LG-G2-sms-modtaget

Tastaturet er nemlig nemt at bruge og at G2 er en forholdsvis bred mobil gør det blot nemmere at ramme tasterne. Bemærk venligst at alt det her med at jeg synes dit og dat ikke er ensbetydende med at du er af samme mening. Vi har alle forskellige behov, og vi råder altid folk til at have en smartphone i hænderne før de køber.

Tastaturet har flere forskellige muligheder for at gøre skrivningen lettere, f.eks kan du flytte det over i venstre side af skærmen og du kan skrigve med din finger. Se videoen herunder for at se lidt om tastaturet.

Når du har modtaget en SMS kan du longpresse på den og du kan både gemme den i kalenderen og diverse andre steder.

Der er en lille bug ved SMS-popup når du skriver da den ikke skifter linje, ligesom at hvis du er inde og læse en tråd og bruger multitasking og derefter tilbageknappen, da går den ud på startskærmen istedet for at gå til SMS-startskærmen.

LG-G2-textlinkSkærmen:

LG G2 kommer med den flotteste skærm jeg har set på nogen smartphone, så er det sagt.

LG gør brug af RGB og ikke Pentile som f.eks Samsung gør på deres Amoled, hvilket giver et højere antal subpixels, og sammen med LG`s fuld HD IPS + LCD display (1920 x 1080) fordelt på 5,2″, er resultatet blevet rigtig godt.

Farverne er mere naturlige end hvad vi f.eks har set på SGS4, og mere farverige end hvad Sony har vist os på Xperia Z og Z1, og mere behagelige at kigge på end hvad HTC One byder os.

Som om at dette ikke skulle være nok har G2 en lysstyrke på 450 nits (det samme som på HTC One), hvilket gør at den nemt trumfer skærmen på SGS4 (300 nits) udenfor og i solen.

Selvom skærmen på HTC One skulle være en anelse mere lys er G2 bedre at bruge i solen end denne (jeg har ikke haft en HTC One til at sammenligne med i testperioden så den kører lidt på gefühl), altså hvordan jeg husker at HTC One klarede solen da vi lavede nedestående skærmtest og anmeldelsen af denne:

 – Skærmtest: HTC One vs Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z

Synligheden fra siderne er også acceptabel, og skærmen er perfekt til at se film eller spille spil på.

Farverne på skærmen hælder lidt til den kølige side.

Herunder kan du se hvor godt skærmen klarer sig imod 3 andre topmodeller..

Fra venstre: Sony Xperia Z1 vs Sony Xperia Z vs Samsung Galaxy S4 vs LG G2.

Alle mobiler har en lysstyrke på 75% og det er tydeligt at farverne på G2 er de mest varme og naturlige hvis du kigger videoen igennem.


Den største ulempe ved skærmen er at den hurtig bliver fedtet. Faktisk bliver den så hurtig fedtet at du skal regne med at tørre den af flere gange dagligt, et problem jeg ikke har oplevet på samme måde før (men alle smartphones bliver fedtede, jeps) ved andre smartphones.

Skærmen er iøvrigt beskyttet af Gorilla Glass 3 og reagerer fint ved berøring.

LG G2 on front

Browser og internet:

LG G2 kommer med LTE som vi kun kort har haft mulighed for at afprøve da vores teleudbyder endnu ikke understøtter 4G. Forbindelsen på Telia`s net er dog stabil, men ikke så meget hurtigere end 3G her midt i Vejle by om ikke andet.

G2 kommer med både LG`s egen browser og Google Chrome, og ligesom jeg altid har brokket mig over at producenterne bruger masser af energi (f.eks på SGS4 er der en masse funktioner der kun virker ved brug af Samsungs egen browser) på at gøre deres browser bedre vil jeg atter en gang brokke mig over det.

Når nu Google stiller Chrome til rådighed, og det er kun Chrome der både kan synkronisere bogmærker og adgangskoder på tværs af både PC, tablet, og smartphone osv, så er jeg af den mening at kræfterne ville være bedre brugt et andet sted.

Nuvel, LG`s egen browser er stabil, og der er mulighed for at f.eks at tage screenshots af hele sider og ikke kun det du kan se på skærmen.

En anden fed ting er noget LG`s clip tray som virker mange steder på mobilen. Clip Tray er en udklipsbakke hvor du kan gemme op til 20 billeder og tekster og selvom den ikke kun er beregnet til brug i browseren er det der jeg benytter jeg den mest.

LG-G2-clip-tray

Sat i forhold til Google Chrome virker den lidt tungere og jeg har faktisk kun brugt LG`s browser nogle gange i forbindelse med at jeg skulle skrive testen her af G2, i det daglige ser jeg ingen grund til ikke at bruge Chrome.

Internet-forbindelsen er yderst stabil og jeg har ikke en eneste gang oplevet at internettet er hoppet af eller lignende. Sætter du G2 til at slå over på mobil-nettet når signalet på WIFI er svagt har du en glidende overgang og kommer ikke til at mærke at du skifter (du får ikke et “hul” uden forbindelse). 

Medier:

Noget af det LG markedsfører G2 på er at det er den første smartphone med et 13 MP kamera med optisk billedstabillisering. Det betyder i teorien at billederne ikke burde være så rystede og selvom kamera og billeder nok er det der interesserer mig mindst på en smartphone, har jeg efterhånden testet produkter i så mange år at jeg alligevel godt kan se når noget er godt eller dårligt…og billederne der bliver taget med G2 er gode.

 – Masser af billeder taget med LG G2 her (åbner i nyt vindue).

Billeder i 4/3 format kan nappes på 13 MP, og ellers skal du ned på 10 MP hvis du vil tage billeder i 16/9.

LG har formået at smide godt med software i kamera-app`en, og der er mulighed for både Panorama, serieoptagelser, dobbet-kamera osv. En god ting er at du ikke behøver at dreje dig 180 grader rundt når du bruger Panorama, du kan bare stoppe når du vil.

Den optiske billede-stabillisering kommer især til sin ret når du tager Panoramabilleder, for normalt er mine Panoramaer altid en anelse rystede, og hvis du kigger her kan du se at der er virkelig meget lidt “ryst” på dem.

En ting jeg har bidt mærke i er at G2 er rimelig til at tage billeder i svag belysning.

Billederne bliver gode og det samme gør video-optagelserne hvor du har mulighed for at optage i 60 fps (alle andre smartphones kan kun optage i 30 fps).

 – Se video optaget med G2 (åbner i nyt vindue).

Ganske ligesom når du tager billeder, giver video-optageren dig også mulighed for forskellige optagelses-tilstande. F.eks er der fokus mode som du kan se en video af herunder.

Med sin 5,2″ skærm er G2 den perfekte partner når du sidder i sofaen og skal spille eller se film. Alt kører glat på den, desværre er den så ny endnu at spil som det helt nye Asphalt 8 ikke virker på den, ligesom at film-tjenesten HBO Nordic heller ikke virker på den.

Når du afspiller videoer kan du formindske videoen og have den kørende midt på dine startskærme hvis du ønsker det. Du kan også sætte G2 til at pause videon når du kigger væk. 

Skal der høres musik er der to muligheder, nemlig Google Play Music app´en og LG`s egen musikafspiller. Jeg foretrækker LG`s egen afspiller der virker upåklageligt, og det er nemt at synkronisere afspilleren med f.eks Dropbox, så alt din musik fra Dropbox popper op i musikafspilleren (dette kan også lade sig gøre med billeder og videoer).

LG-G2-musikafspiller-app

LG G2 er ifølge LG den første smartphone der understøtter rigtig HIFI-lyd (24bit 192kHz) ved afspilning af musik og medier, og lyden igennem nogle hørebøffer er virkelig god (Android understøtter kun 16bit 44,1 kHz, så LG har selv omskrevet softwaren for at komme frem til det resultat). 

Under bunden på G2 sidder der to højtalere, ikke stereo højtalere, og lyden er lidt hen af den du finder på SGS4, altså ganske okay til når du står og vasker op (ja, jeg købte ny mobil istedet for en opvaskemaskine), men den helt gode lyd finder du via hørebøfferne.

Musikafspilleren tager iøvrigt imod næsten alt, og du kan afspille ukomprimerede musik-filer på G2 (bemærk venligst at de fylder rigtig meget).

UI (brugerfladen):

LG G2

LG har gjort rigtig meget ud af at give os alle de muligheder der nu end måtte kunne ønskes. Der kan næsten laves om på alt lige fra teks-størrelse i menuerne til hvordan touch-knapperne i bunden af skærmen skal se ud og være, og du har også mulighed for at bruge LG G2 som fjernbetjening til et hav af forskellige produkter som fjernsyn, DVD-afspillere, musik-anlæg osv.

Det der overraskede mig mest ved fjernbetjeningen (som hedder “Quick-remote”, og kan pladseres på låseskærmen samt indstilles til at tænde så snart du er hjemme) var hvor mange produkter den rent faktisk virker med.

Jeg har både parret den med børnenes DVD-afspiller (en virkelig gammel svend) og det gamle TV vi har stående (fra dengang hvor et TV var bredere i dybden end i bredden) og selvfølgelig på nyere produkter.

LG-G2-quick-remote

Alt dette er meget godt, men jeg tror ikke at den almindelige bruger nogensinde finder ud af at G2 har så mange muligheder, og hvis den almindelige bruger endelig finder ud af det tror jeg at det kan være enten for overvældende eller blot rigtig forvirrende.

Selvfølgelig er det godt med muligheder, det er jo derfor vi elsker Android, men man skal kende sin grænse og det gør LG ikke på dette punkt.

Når det er sagt, så synes jeg at LG`s UX interface er rigtig lækkert, og især statusbaren er jeg helt crazy med.

Brugerfladen minder på mange punkter om Samsungs Touchwiz (hvilket ikke er positivt), f.eks når du longpresser på et tomt spot på dine startskærme for at skifte tapet eller widgets, samt inde i indstillinger med menuen øverst.

Heldigvis har LG selv fiflet rundt og LG`s brugerflade er ved at nå dertil hvor den efter min mening er på højde med HTC Sense (det gamle HTC Sense), og Samsung burde kigge LG lidt over skulderen ganske som LG har gjort ved Samsung.

G2 kommer med et pænt udvalg af widgets, og der er både mail og favorit-kontaktpersoner, samt en fed musikafspiller-widget med fra starten.

Desværre er det endnu ikke lykkedes LG at lave en kombineret ur/vejr widgette hvor alarmen kan tilgåes ved at trykke på klokkeslettet. Her anbefaler jeg at du henter HD-Widgets via Google Play, den kan nemlig også bruges på G2`s skærm der har 5 ikoner i hver række, hvilket betyder at mange widgets ikke “kan bruges eller strækkes” så de passer til skærmens bredde.

En genistreg i brugerfladen er en lille simpel ting LG kalder “Knock On” og består i at du ved at tappe to gange på skærmen kan tænde og slukke den. Dette er så nemt at bruge at jeg tager mig selv i at gøre det ved andre mobiler.

En funktion er derimod ikke er en genistreg er LG`s egen multitasking “Slide aside” hvor du med tre fingre laver en glidende berøring hen over skærmens overflade. dette kan for det første ikke lade sig gøre med èn hånd og for det andet virker det meget kluntet i forhold til blot at skulle holde “Hjem” inde for derefter at kunne tilgå dine sidst brugte programmer. 

Som med alt andet på G2 bestemmer du selv om du vil bruge det og det kan deaktiveres under dine indstillinger.

Noget andet der iøvrigt også kan deaktiveres er den hjælpeskærm med links til videoer osv, som du uundgåeligt støder på når du tager din G2 i brug for første gang.

Som alle andre mobiler er G2 fyldt med en masse bloatware fra producenten, men også her giver LG os et valg. Du kan nemlig uden at roote G2 slette nogle af de apps fra LG som følger med G2 fra start, hvilket er en ret flot gestus af LG hvis du spørger mig…og ikke mindst en brugervenlig gestus.

Da LG lancerede G2 gjorde meget ud af at “de har lært fra os”, og en af de ting der sikkert iriterrer jer når i køber ny PC eller smartphone, er alle de apps i bare ikke kan slette. Thumbs up LG.

Herunder ses de tre muligheder der er for at taget et screenshot:

Der er en lille bug (regner jeg med at det er ihvertfald) når du skifter wallpaper. Hvis du har sat dine “soft buttons” (knapperne i bunden) til at være gennemsigtige på startskærmene, så me statusbaren også gennemsigtig. Når du så skifter til et billede fra galleriet er statusbaren ikke gennemsigtig mere, det vil sige at den kun er gennemsigtig på det wallpaper der følger med LG G2.

Der er også understøttelse af trådløs lagring hvor du via browseren på din PC (kræver at PC og G2 er på samme WIFI-netværk) kan åbne filer og billeder på mobilen.

Praksis og konklusion:

Jeg bruger rigtig meget noteblokken i G2, ligesom at “memo” også bliver brugt flittigt, og de er så brugbare at jeg har kunne skrotte min ellers elskede “Note Everything” app.

I det hele taget er G2 ret god hvis man bruger mobilen til arbejde, da der kan flyttes og rykkes rundt på så mange ting at man kan få det lige nøjagtig som man gerne vil have det og så det er nemt at bruge.

Særligt rear keys (knapperne bagpå) er rare i det daglige, og når skærmen er slukket skal du blot longpresse på volume op for at tilgå “Quick Memo”, og volume ned for at komme direkte til kameraet hvilket er yderst effektivt når der nogle gange hurtigt skal tages et billede.

Der er sikkert nogle af jer der tænker at det med de knapper bagpå er noget underligt noget, og jeg synes at i skal gå ned og afprøve G2 før i køber den, samt bemærke at min vurdering af G2 er baseret på at jeg synes de er nemme at bruge.

Jeg har en forholdsvis stor hånd og f.eks kan Tanja ikke bruge G2 med samme “ynde” som jeg kan grundet at det èr en stor mobil, og det skal du huske at have med i dine overvejelser når du vælger smartphone.

Det største problem med designet i det daglige er at den bliver meget hurtigt fedtet. Jeg vil gå så langt som at sige at hvis det er varmt og solen skinner, så tager det ikke mange minutter før du glider rundt i dit eget fedt.

Den er dog heldigvis nem at tørre af med en tør klud eller et bukseben, og LG har et cover du kan købe som passer på den (hvor du i et lille vindue kan tage telefonen og se vejret osv), og det kunne være en løsning på problemet.

I videon herunder ses en meget nyttig funktion i det daglige, nemlig muligheden for at give kontakter forskellige LED-farver. Det er også muligt at bestemme hvornår det skal blinke, f.eks hvis der kommer et indgående opkald, en SMS osv. Lyset bagpå i tænd/sluk knappen kan blinke hvis du vil have det når der lyder en alarm eller der kommer et indgående opkald (her er der en fejl i oversættelsen fra LG`s side, da “indgående opkald” er nævnt to gange).

Den er god at holde på ellers, og havde LG valgt et andet materiale end plastik (f.eks aluminium) havde G2 fået 5 ud af 5 mulige point.

G2 har iøvrigt FM-radio.

LG G2 kommer med en Snapdragon 800 systemchip, hvilket betyder at alt kører flydende. Den eneste gang jeg oplever lidt lags er når jeg åbner min app-drawer, ellers kører det rigtig godt uden hakkeri og andet knas.

Jeg har heller ikke oplevet at den er crashet en eneste gang og den reagerer hver gang jeg rører ved den.

Når du spiller spil kan den godt blive varm bagpå, men ikke mere end andre mobiler.

Du kan tjekke nogle af links`ene ud herunder hvis du vil se hvordan G2 klarer sig imod konkurrenterne i benchmarktests:

 – Sony Xperia Z1 vs Galaxy S4 vs G2 – Antutu benchmark

 – Sony Xperia Z1 vs SGS4 vs LG G2 – Linpack og Quadrant

Batteritiden er imponerende, og jeg har strøm nok på fra morgen til aften med en lysstyrke på40 – 50%, hvilket jeg kun mindes at have prøvet med Motorola RAZR MAXX, og da laderstikket der følger med i kassen spytter 1,8 A ud er den rimelig hurtig til at blive ladet op i forhold til f.eks HTC One der tog en evighed.

Der er ikke mulighed for at tage batteriet ud.

G2 kommer her i DK med 32 GB intern hukommelse hvoraf de 24 er tilgængelige for brugeren. Dette kan ikke udvides med micro-SD kort, heldigvis giver G2 dig gode muligheder for at synce dit online musik med musikafspilleren i telefonen uden at du behøver at downloade musikken.

Jeg har nu brugt G2 som min standard smartphone i knap 14 dage og og er kommet til den konklusion at G2 er den bedste smartphone vi nogensinde har anmeldt på AppsAndroid.dk.

Alt spiller bare, skærmen er super lækker, batteritiden er god, og kameraet tager gode billeder og så er den proppet med det bedste hardware der lige nu er på markedet.

Der er lidt småbugs hist og her med låseskærmen osv, men ikke noget jeg synes ødelægger helhedsbilledet af mobilen.

Der hvor LG fejler mest er på valget af design-materialer, og selvom G2 er en solid mobil koster det lidt point.

Derfor ender G2 på 4,5 ud af 5 mulige, og da LG endnu ikke har oplyst os om en officiel vejledende pris må vi selv sætte den, og vi sætter den til 3800 kroner, og der scorer G2 5 ud af 5 mulige.

LG G2 er alle pengene værd og vi kan varmt anbefale den til jer.

Min vurdering: 4,5/5

Vurdering til prisen (hvis prisen er omkring 4000 kroner): 5/5 

LG G2 side

(137) kommentarer
 1. Hej Høy!
  Tak for en rigtig go anmeldelse af LG G2.
  Ved du noget om om LG påtænker at opdatere den android 4.3 eller måske 4.4 Kitkat. LG har desværre ikke haft det bedste ry for opdateringer af styresystemet. Anyway så bliver det her min næste fone.

  1. Jeg har haft kontakt til dem angående en opdatering, men der foreligger intet officielt endnu. Den trænger dog til en opdatering (jeg har den selv), der er lidt småbugs hist og her, og hvis du kigger på andre nye mobiler som f.eks Sony Xperia Z1, så er den allerede blevet opdateret 3 gange og LG G2 er en måned ældre og har ikke modtaget en eneste opdatering…men LG er nødt til at tage sig noget mere sammen på det punkt, og det vil ubdre mig hvis ikke de gør det…så har alt arbejdet jo været spildt 🙂

 2. grundig gennemgang må jeg nok sige.det tog mig næsten 40 minutter at læse og se det hele det er godt nok flot skrevet jeg bestiller den med det samme 🙂

 3. Hej, jeg er lidt forvirret ang. om der er mulighed for, at udvide med et sd-kort i lg g2. Jeg var nemlig i Elgiganten igår og der sagde de, at man kunne udvide med et sd-kort, er der nogle der ved om man kan det? 😛
  Var det ikke også kun 32gb versioner der kom til Danmark? 😀

   1. Okay tak, skulle lige være sikker, men kom den ikke også kun til Danmark i 32gb version? :E:

 4. Mht manglende notifikationer som jeg selv har nævnt tidligere.
  Jeg har fået klaret dette med en app (Floating Notifications blev valgt til dette). Og dette virker fint.
  Prøvede også et par andre.
  Men telefonen kan det åbenbart ikke uden en tredjeparts app.

  1. Jeg er ikke helt med? (det er ikke altid at jeg er lige hurtig), altså du kan jo se hvis du får en mail eller lignende hvis du vælger at skærmen skal tændes og du kan også vælge at du kan se dette i stusbaren, men det er ikke du efterspørger vel?
   Er det notifikationer midt på den låste skærm du mener? Det kan du via quick window coveret, så kan du læse nyheder og mails osv uden at åbne telefonen eller coveret, lidt ligesom på SGS4…
   Tak for tippet til app`en, den vil jeg da lige tjekke ud når jeg får tid 🙂

   1. Jeg har godt luret at man kan se et notifikations ikon i statusbaren. Men jeg er nysgerrig for en one-liner preview af f.eks. mails. Jeg modtager ca 50 mails på en gennemsnitsdag. Og gider ikke just låse telefonen op hver gang der kommer en mail for at se om den er vigtig.
    Så et preview er essentielt for mig. Dette kan man vælge på iPhones, og på Samsung og på…
    Man kan også vælge det i menuerne (standard android menuer) på LG G2 – men det virker bare ikke. Dertil kræves pt. en separat app 🙂

    Har også prøvet coveret – men har afleveret det tilbage. Det gad jeg ikke at have. Ideen med det lille vindue er fint (a la Samsung GS4) – men gider generelt ikke covers 😀

    1. hvis du har sms ikonet på låseskærmen kan du så ikke se hvor mange ulæste sms`er der er? det kan jeg…det er fordi at du skal bruge LG`s egne apps, f.eks virker det ikke med Gmail app`en, men kun med LG`s egen mail-app…. hvor finder du det i menuerne? Så er der ihvertfald ikke noget at tage fejl af, så tjekker jeg det lige igennem. Hvis der er en bug er det nemlig altid rart at vide 🙂

     1. ahhh du vil kunne et udsnit af mailen på låseskærmen…nu er jeg med 🙂 hvor finder du muligheden for det i menuerne?
      Du kan jo (det ved du sikkert) se et udsnit via statusbaren.

     2. og hvis du har flere mails i statusbaren kan du udvide og læse eller formindske ved at bruge to fingre og føre dem enten væk fra hinanden og ind imod hinanden (pinch)…ved godt at det ikke erstatter det du mangler…

     3. I menuen indstiller man det under f.eks. sms/mail ved:
      – Klik på menu knappen
      – Vælg indstillinger
      – Vælg Notifikation
      – Kryds i “Forhånds check”
      Det er også sådan det virker på en Samsung Galaxy S4… Men det virker så åbenbart kun på en LG når den ER låst op.

 5. @Tot: Ingen problemer med at smide indhold over på TV via DNLA via smartshare…og jeg har ikke installeret andet software….var det LG support du snakkede med? Det virker fint her, har netop lige tjekket det en ekstra gang og når jeg trykker på smartahre popper mit TV automatisk op og jeg kan bla. vælge DLNA som mulighed og når jeg gør det kan jeg se billedet på TV`et…

  1. Hej Høj
   Jo, det var LG support, jeg snakkede med. Jeg har også skrevet til deres Kundservice for nogle dage siden – uden svar.
   Problemet ligger vist i, at min Samsung blu-ray BD-D8500N harddisk optager og LG G2 ikke vil snakke sammen, selv om de begge er DLNA -certificerede. Ret underligt, at der ikke er brugbare standarter producenterne imellem.
   Jeg har så også snakket med Samsung Support, der råder mig til at hente Samsung Link app på Play Butik. Det har jeg prøvet, men får at vide, at den ikke er kompartibel med min LG G2.
   Hvad så? Findes der en app, eller anden løsning, der kan bruges?

   1. Ahh okay, jeg har kun prøvet til et Sony Smart TV, og det er faktisk en af de funktioner jeg aldrig bruger så min viden på det område er ikke særlig stor 🙂
    Men jeg kan kun blive klogere så lad mig lige tjekke op på det efter weekenden…
    men det vil sige at din Blu ray ikke dukker op som en mulighed på din G2? Eller dukker den op og så kan der ikke oprettes forbindelse?
    Normalt når et produkt er rigtig DNLA certificeret burde du jo kunne oprette forbindelse imellem, det er ligesom meningen med det, så godt spørgsmål 🙂
    det du vil er at have indhold fra din Samsung over på G2?

    1. Jeg har også forsøgt at få forbindelse med mit Sony tv, Bravia KLD-46V. LG G2 registrerer enheden, men modsat kommer telefonen ikke til syne på tv’et. På harddiskoptageren, (BD-D8500N-XE) som jeg plejer at have kablet til min router, sker der ikke noget begge veje.
     Da jeg snakkede med LG-supporten, spurgte medarbejderen “Oraklet” om problemet. Herfra blev der sagt, at man ikke havde afklaret softwaren i G2 til opgaven, og jeg derfor kunne prøve at installere anden parts software.
     Tak for at du tager dig af det og rigtigt fint, hvis du kommer med en guide om brug af DLNA.

     1. Det Sony jeg har understøtter desværre ikke fra tv og over på mobilen, men kun omvendt, så det kan jeg ikke tjekke, men jeg følger lige op på det andet.

     2. Det vigtigste for mig er blot muligheden for at se billeder og video på tv-skærmen, som er optaget/lagret på mobilen. Den anden vej lyder spændende, men er den mulighed til stede?

     3. Ja, på de nye “rigtige” smart TV skulle det være en mulighed at smide indhold begge veje.

     4. Jeg har afprøvet forskellige apps med software til afvikling af DLNA.
      Der kan jeg anbefale ”SKIFTA”, der efter min mening klarer opgaven helt suverænt. Programmet er meget enkelt at betjene og video- og billedfremvisning kører upåklageligt i super kvalitet.
      Nu mangler kun forklaring på de koreanske skrifttegn, der er til stede som første bogstav i titler på synkroniserede musikalbum og musiknumre. Jeg har skrevet to gange til LG support, men intet hørt fra dem.

 6. Jeg har nu haft G2 et par dage og må sige, at det grundlæggende er en rigtig fin telefon.
  Men der er tilsyneladende noget rod i softwaren, uden at jeg dog vil gøre mig til ekspert på området.

  Jeg har lagt en mængde musikfiler over på telefonen med synkronisering gennem Media Player. Stort set alle titler på sangene og navne på album starter med et koreansk skrifttegn i stedet for det første bogstav. Forståelsen af ordene mistes ikke, men det er lidt generende.
  Min LG G2 telefon kan heller ikke komme i kontakt med tv’et via et HDMI kabel med adaptor til microstikket. Dette er ikke noget problem for min gamle Galaxy S2.
  Det sidste problem, jeg har fundet er, at SmartShare ikke virker. Telefonen er åbenbart ikke udstyret med den rette software, i hvert fald kan tv og telefon ikke finde hinanden, så telefonens indhold af lyd og billeder kan overføres trådløst via Wi-Fi. Dette er heller ikke er noget problem for min Galaxy s2.

  Jeg har snakket med LG’s support. Vedrørende de koreanske skrifttegn rådes jeg til af installere en tredjeparts MP3 App, for at konstatere, om der er problemer med mine filer, eller om telefonen lider af en børnesygdom. Vedrørende den manglende DLNA kontakt til tv’et, rådes jeg også til at installere en app, idet man medgiver fra LG-support, at den rette software ikke er kommet med i denne omgang.

  Jeg vil gerne høre, om nogle på dette forum kender til dette og har gode råd. Jeg er ikke meget for at skulle installere fremmed erstatnings software på en helt nyudviklet telefon.

  Hilsen fra Tot

  1. Jeg har kun prøvet at smide musik over via USB kabel og Dropbox, og der er der ingen bøvl. Jeg tjekker lige op på det andet, tak for input.
   Der sker ikke noget ved at du installerer en app fra Google Play for at tjekke det, bare du holder dig til de apps der er godt rated og har fået gode anmeldelser.

   1. Ja,,det er smart når man lukker den finder den selv ud af “lille vindues tilstand” og når man åbner den igen…ja så poppeder den op i stor størrelse, som normal. Men der er en fejl. Jeg kan ikke afbryde telefonsamtalen med lukket cover, hvis det er mig som skal afbryde. Det vil den bare ikke. At tage telefonen er intet problem. Men den er værd at investere i det der intelligente cover.

 7. Jeg bliver mere og mere glad for G2. Var ovre ved brormand og hans HTC One blegnede nu altså ved siden af G2. Vi lavede en test hvor vi så en film og G2 har meget bedre batteritid end HTC One 🙂

 8. Noget nyt omkring notifikationer på låseskærmen.
  Er der nogen der har luret om det kan lade sig gøre (det kan det nemlig på Samsung…)

  Sidder nemlig og overvejer om det er en deal-breaker for mig hvis man ikke kan få notifikationer på låseskærmen…

  1. Så er den første uge med g2 overstået og ih hvor jeg er glad for den? Skærmen er god jo?
   Hvad er det med notifikationer på låseskærmen? Det kan være jeg kan hjælpe og se om det virker i weekenden?

 9. @Høy: jeps – virker fint for mig med alarmen.
  Den anden bug har genstartet min tlf fem gange i dag… Så fjerner nok widgetten snart 😀

  1. Nu fik jeg den til det. Yderst underligt, har jeg ikke oplevet før og da man ikke skal indtaste pin kode er det ikke en rigtig genstart, super fint at du har opdaget det 🙂

 10. @Chrizz og @MichaelW: Hvad sker der så hvis i hiver ned i uret på låseskærmen sådan såteksten forsvinder og trykker på uret. Kommer i så direkte ind til alarmen?

 11. Har lige fundet en lille bug i min G2…

  Hvis man tilføjer en widget til låseskærmen (man kan slide mod højre og så tilføje en widget) så er der lidt problemer.
  Jeg har tilføjet Gmail. Og hver gang jeg kigger på den låseskærms widget – og så låser telefonen op – så genstarter telefonen…

  1. Den bug har jeg ikke. Den eneste jeg umiddelbart kan finde ved låseskærmen er den jeg nævner i anmeldelsen med uret..har nu prøvet på alle måder uden at kunne fremkalde den bug (med Gmail widgetten ikke?). Du slider bare og lader den stå indtil den selv går ud?

 12. Ja kan godt følge dig. Men synes nu det havde været rart at man kunne vælge at få vist bare titel og afsender på f.eks. mails på læseskærmen. Var det et valg kunne man jo selv bestemme. Det savner jeg i hvert fald fra min iPhone – får MANGE mails om dagen og gider ikke læse telefonen op HVER gang jeg får en mail for at se om det er noget jeg gider at læse.

  Telefonen synes jeg ellers er helt eminent. Fantastisk skærm, superb batterilevetid (bruge telefonen til alt uden opladning fra lørdag morgen til søndag aften).
  SMS interface fungerer rigtigt godt. Kalenderen er lidt uoverskuelig men det kan man nok godt vænne sig til.
  Kameraet (og stabilisatoren) er god.

  1. Hvis du savner en god kalender, kan jeg på det varmeste anbefale “Business Calendar”. Selv i gratisversionen er det en fantastisk app!

   Og jeg får ikke provision… 😉

  2. Det er jeg enig med dig i MichaelW 🙂 vi kan aldrig få for lidt muligheder. Jeg er ret vild (nu vi er ved låseskærm) med muligheden for at kunne bestemme hvor lang tid der skal gå før låseskærm skal slåes til. Det har jeg savnet på mange mobiler førhen.

 13. Synes din test er super god – og er meget enig. Har selv haft en G2 til test weekenden over.
  Men en ting jeg synes den mangler er muligheden for at se sine notifikationer på låseskærmen når der er kode på telefonen.
  Eller er det bare mig der ikke kan finde ud af det? 😉

  1. Nope det er rigtig nok at det ikke kan lade sig gøre. det er fordi at koden beskytter (jeg bruger ikke selv kode, så jeg tjekker lige efter senere i dag) jo for de info du har på telefonen, så hvis sms var synligt på låseskærmen ville meningen med en kode gå lidt af..kan du følge mig?

 14. Nøj den er for lækker mand. Alt det spiller bare helt perfekt og skærmen er kanon god. Har haft den siden i fredags og jeg kan sige at jeg ville have købt Xperia Z1 men skærmen på z1 er noget skuffende ved siden af G2. Batteriet holder fra morgen til aften og kamera tager fine billeder. Stor anbefaling her fra mig 8)

 15. Jeg var så heldig at få LG G2 i tirsdags, da jeg er én af de 30 udvalgte testpiloter på den.

  De 30 testpiloter udgiver i denne uge og de næste 2 uger deres oplevelser om telefonen på Twitter og på diverse blogs. Mine oplevelser står dels på Twitter og dels på http://www.hoelgaard.com.

  Søg på hashtag #lgg2dk på Twitter for at se indlæg fra alle testpiloter – eller benyt dette link: http://bit.ly/16LqsUM

   1. Hej Høy!

    Jeg har i øvrigt sendt en besked via “Kontakt” her på AppsAndroid.dk.

    Selvom LG’s “Pilottest” naturligvis er et marketingstunt, tænker jeg, at det kunne være interessant for jeres læsere at følge med – der er jo tilsyneladende mange, der overvejer en G2.

    Og selvom vi pilot-testere nok har en tendens til at være positive overfor en mobil, som vi har fået gratis, er der da helt sikkert mange guldkorn i form af hverdagserfaringer at komme efter. Jeg er i hvert fald ikke bange for at skrive min ærlige mening!

    Og det er jo spørgsmålet, hvor mange der finder links til pilottesten her dybt nede i en “gammel” anmeldelse… 😉

    Nå – men det var bare en opfordring… 😀

    /Christian

    1. Vi har faktisk dækket det lidt. Vi var jo en af de 3 danske medier der blev udvalgt til at flyve med LG til New York og dække lanceringen af LG G2, og har i den forbindelse også dækket det med test-piloter, og jeg regner med at LG smider en presser vores vej når i er færdige med projektet, for du har helt ret i at det er oplagt for vores læsere, og gode tips kan vi altid bruge så takker for det 🙂

    2. Hmm..har ikke modtaget nogen mail fra dig, så der må være en fejl….hvor længe siden er det du har sendt mailen? Så er der nok flere der ikke har kunne forstå at jeg ikke har svaret tilbage…

     1. Jeg fik en kvitteringsmail fra admin@apps… den 3/10 kl. 15:41:14 – bare sådan cirka… 😉

     2. Hahahahaha 🙂 Takker meget præcist..sådan cirka da 😛 Super lige at få det at vide…

    3. Må i beholde de mobiler? Jeg prøvede flere gange men det var sgu lidt svært med alle de spørgsmål 😛

     1. Hej Lenette!

      Ja – det er mobiler til evig arv og eje. Dog har vi “kun” fået 16 GB-versionen, hvor det er 32 GB-versionen, der kommer til salg i DK. Men det er helt fint med mig… 😉

      Jeg brugte også ret så mange timer på at køre de 130 spørgsmål igennem, så jeg kunne dem udenad – og så tog det et tilsvarende antal timer at få kørt svartiden så langt ned som muligt.

      Men besvarelse af spørgsmålene var jo ikke det hele. De lagde også vægt på den motivering, der skulle skrives. Så den lagde jeg også nogle kræfter i at få formuleret nogenlunde fornuftigt… 😉

      Men indtil videre er jeg rigtigt glad for G2’eren. Men du er selvfølgelig velkommen til at følge med…

 16. SHIT den er dejlig den LGG2. Fik den i går og jeg er rigtig glad for at jeg valgte den og ikke Xperia Z1. Tjekkede osse Z1 ud men den er alt for murstens agtig i forhold til G2. Skærmen er god og knapperne bag på er nemme at bruge. jeg har brugt den nogle timer i alt og jeg har vænnet mig til knapperne bag på.kan klart anbefale den til andre 🙂

 17. Så fik jeg min LG G2 i dag og jeg er ikke skuffet. Kiggede også på en Sony Xperia Z1 men synes den var for klodset. G2 føles mindre i lommen og så har den det bedste batteri.
  Kommer fra en strømsluger Sony Xperia V og det var et kæmpe irritationsmoment at skulle gå og spare på strømmen hele tiden for at have nok til en dag. Kan allerede se G2 er markant bedre på batteritiden.

  1. Tillykke med den 🙂 hvordan med de knapper bag på? Er de til at bruge? Og er skærmen God? Xperia Z1 er nemlig klodset i forhold til G2 og så har G2 næsten ingen bezel. Jeg får også snart min 8)

   1. Tak…synes knapperne fungerer fint bagpå og synes ikke det kræver den store tilvænning. Skærmen er god og med en fantastisk kontrast. Finishen overrasker mig positiv, synes den har været talt lidt ned. Det er nok mere det med plastik og alu forskellen. Synes dog den virker lidt glat og man skal passe på ikke at tabe den.

    1. Okay. Får snart min, den er bestilt. Hvad med det med fedtfingre? Høy beskrivelse af det virker det som om at det er slemmere end ved andre mobiler?

 18. Så er der kun to dage til at Call Me får den på lager. Jeg har ville have fingrene i den siden jeg så den første gang så nu er tålmodigheden ved at blive lidt slidt 🙂

 19. Jeg kan hilse og sige at den er super duper lækker og kvaliteten er bedre end jeg havde regnet med 8) i kan godt glæde jer 🙂

 20. Jeg får G2 på mandag 🙂
  Og jeg glæder mig helt vildt! Kommer fra iphone så det bliver spændende at se om android kan tilfredsstille mig på samme måde 🙂 er især spændt over app butikken 🙂 har nemlig haft min iphone jailbreaket, så den kunne praktisk talt alt det samme som en android, og mere til 🙂 havde bare ikke lyst til at betale 5000kr og så praktisk talt få den samme Tlf (bare hurtigere) så nu prøver jeg Lg 🙂 så må vi se om den næste Tlf bliver iphone igen 😉

  1. Velkommen til Android så 8) det fortryder du ikke. Jeg har altid haft iphone og skiftede sidste år og det har jeg ikke fortrudt. På forsiden er der en historie om nogle af de ting Android kan som iphone ikke kan.

   1. Du bliver helt sikkert glædelig overraskelse. Android kan en masse ting du slet ikke kender til og jeg tror at Android er vejen frem 🙂

 21. Jeg er splittet. Min fornemmelse siger jeg skal holde snitterne fra LG men den siger også at du er fair i din bedømmelse så jeg går og overvejer kraftigt om jeg skal købe G2 🙂

 22. Tak for en dejlig omgang læsestof. Mogens og mig har nu ventet i flere måneder på at de her nye modeller kunne erhverves og selvom Mogens mest hælder til Xperia Z1 (han siger at LG er til kvinder 🙂 ) så har jeg fået ham overbevist om at G2 er et godt køb og det skal i have mange tak for 🙂

  1. Slet ikke enig. Det er da det der er kendetegnet for Høy’s anmeldelser og grunden til at der er så mange der synes om dem. Tror jeg nok at det er grunden 😛

 23. Jeg vil også have G2 og jeg håber at i vil besvare de spørgsmål jeg har da jeg kommer fra iOS (det er nok et forbudt ord herinde) 😛

  1. Hej Dan. Nej iPhone, er bestemt ikke et forbudt ord her på sitet. Det er kun glædeligt hvis der er nogle flere der får øjnene op for friheden ved Android OS. Der er selvfølgelig nogen irritation blandt Android brugere, over mediernes ensidige / megen omtale af Apple / iPhone / iPad. Problemet skyldes formentlig at de ikke rigtigt kender noget til Android. Men der er jo tydeligvis flere & flere forbrugere, der gerne vil bestemme selv, og her lader Android OS samt producenterne, det jo netop være op til forbrugerne at vælge, feks. skærmstørrelse, samt mange mange andre ting, se selv listen = 100 ting som iPhone 5S & 5C ikke kan, som de fleste Android mobiler kan, og døm selv. ( Jeg skal ikke kunne garantere for alle punkter, da jeg ikke er Iphone mand ) http://www.youtube.com/watch?v=uVTrazT99Ps
   Held og lykke med din nye mobil – med en fed skærmstørrelse.

   1. Tak dejligt at få svar på det der bliver spurgt om og hold da helt fast en masse ting i den video 🙂 Nu glæder jeg mig bare endnu mere og har lige nu været inde og forudbestilt LG G2 🙂

 24. wow det ar da noget af en grundig anmeldelse af G2 må jeg da lige nok sige 🙂 Det er positivt ment men for mig er den for lang til at jeg gider og læse alt teksten og se alle videoer 🙁
  Jeg ved at G2 bliver min næste mobiltelefon og det har vidst i længe. Jeg venter bare på at det bliver oktober så jeg kan bestille den. jeg vil ikke forudbestille den uden at jeg har været nede i den lokale og prøve den.

 25. Jeg har været cool med min Optimus G men har så ville migrere til Samsung og nu sidder jeg så her og læser at G2 foreløbigt er den bedste mobiltelefon i har anmeldt, så nu er jeg seriøst i tvivl 🙂
  Holder den længere batteri end SGS4 og er der noget ekstra plads med i form af Dropbox eller lignende?

 26. Yup Yup ganske fin mobiltelefon og hvis prisen holder er G2 det bedste køb men jeg skal ikke have LG igen. Optimus 2X kørte så ringe og der var nul support i form af opdateringer fra LG’s side. Never again 🙁

  1. Du har fuldstændig ret…jeg havde også en LG Optimus 2x. Den var fuld af fejl og nul service at hente hos LG…rædselsfuld og frustrerende var det. 🙁

 27. Meget velformuleret anmeldelse og i er super til at komme ind på ting ingen andre nævner. Jeg hopper også med på G2 så kan kæreste overtage min samsun 4 🙂

 28. Hej. Jeg går på HF på VUC og jeg har fået at vide at jeg gerne må bruge hjælpe midler til at tage noter med. Vil G2 være et godt valg eller er der noget andet der er bedre? Den må max koste 4000 kroner.

    1. Hej Michelle. Hvis du er interesseret i Galaxy Note med pen. Så er der her nogle Tips & Tricks på YouTube.
     http://www.youtube.com/results?search_query=samsung+galaxy+note+2+tips+and+tricks&oq=samsung+galaxy+note+2&gs_l=youtube.1.3.35i39l2j0l8.3101.11000.0.18855.21.21.0.0.0.0.126.2009.16j5.21.0…0.0…1ac.1.11.youtube.sDRiUguCPTY
     Hvis du kan vente 1 uge eller 2 så er den nye Galaxy Note 3 kommet i handel i DK, ( ca 5300-5500 kr ) men det betyder samtidig at Note 2, sikkert falder lidt i pris. Du kan tjekke priser her.
     http://www.pricerunner.dk/pl/1-2841411/Mobiltelefoner/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB-Sammenlign-Priser
     Held og lykke med din nye mobil 🙂

     1. Tak. Lidt sjovt for da jeg så ville læse anmeldelser via Pricerunner endte jeg her igen 🙂 tak for hjælpen og det er nogle gode videoer. Jeg bruger YouTube hver dag og har aldrig tænkt på at jeg kunne finde information om produkter der inde 🙂

 29. Har godt læst den og kan se at der er en derinde (navnet er fjernet – red) , der spiller klog på Høy’s bekostning om hvordan man kan holde på mobilen. Det er sgu for plat og ville lige fortælle jer det.

  1. Jeg spiller da på ingen måde klog på Høy’s bekostning, hvad er det for noget lort at fyre af? Link pls

  2. Jeg vil ikke blande mig i jeres lille diskussion men jeg ved at de ikke vil have at vi smider navne i negative kommentarer. Så hvis jeg var dig ville jeg slette navnet.

 30. Mobilsiden giver den også topscorer. Dejligt at de bedste anmeldere kan være så enig om et produkt. Så er der vel ikke noget at snakke om længere. Kun KØB KØB KØB %:

  1. Vi læser også altid tester fra mobilsiden og appsandroid, der er ingen tvivl om at det er de to sider der leverer de bedste tester.

 31. Kunne der ikke blive plads til en sammenligning imellem den nye sony og lg g2? Lige nu er det de to der har min interresse men jeg er meget i tvivl om hvilken jeg skal vælge og det er der flere der er kan jeg se 🙂
  lg g2: billig , stor skærm, flot skærm , god batteritid, god kamera.
  sony z1: bedre kamera, ikke så god skærm, meget bezel rundt om skærmen, god batteritid.

  1. Det vil jeg osse gerne bede om. Jeg har xperia Z nu men jeg vil gerne have en skærm med lidt skarpere farver og hvis jeg kan stole på at den video i anmeldelsen ikke er falsk så har LG G2 en anelse bedre skærm. Så kommer problem bare for jeg sejler optimist jolle med knægten og jeg har en gang prøvet at tabe xperia z i vandet uden for klubben og G2 kan ikke tåle vand vel?

 32. @Sammi – du kan da seriøst ikke mene at skærmen på Galaxy S4 er bedre end den LG G2? For mig er tydeligt at farverne er mere varme og naturlige på G2 så du skriver vist bare for at brokke dig over et eller andet 😛

  Flot skrevet Høy og det er rigtig fedt at du er begyndt at tage mange billeder med kameraet. Det har jeg jo efterlyst så tak for det 🙂

  Jeg tvivlede på at du ville give den så høje score men du har under alle omstændigheder lige overbevist mig om hvad det er jeg skal købe som julegave til mig selv. Fruen mener at det er fortidligt at skifte min mobil ud så hun har allerede sagt at jeg ikke får den af hende i julegave og så må jeg jo selv punge ud…for ha den det vil jeg dælme 8) 8)

  1. Jo det mener jeg seriøst. Har set skærmen på Optimus G ved siden af min Samsung og min skærm er meget bedre 8)

   1. Skærmen på Optimus g er ikke i fuld hd og det gør da en væsentlig forskel 😛 Og der står i historien at SGS4 kan klare 300 nits og G2 op til 450 nits så den er da bedre at se udenfor også.

 33. Stor respekt for sådan en test. Tager det ikke mange timer at lave alt det? Hvor mange penge tjener i så på at skrive så lang en artikel? Jeg har overvejet at åbne mit eget android sted men ved ikke om jeg kan tjene nok penge så jeg kan leve af det det er derfor jeg spørger 🙂

 34. Alt der fuzz over en dårlig kopi af en SGS4 forstår jeg ikke. Den ligner jo bare en Samsung mobil bare med en dårligere skærm.

  1. Det er vel en smagssag hvilken skærm der er bedst og hvis den endelig skal ligne en kopi af sgs4 kan det kun være en bedre 😮 hvis du husker at læse dine lektier ville du vide at specs på g2 er bedre end specs på sgs4 🙂

    1. Åhh skærmen mener jeg selvfølvgelig. ikke design. Hvorfor i alverden er det ikke muligt at redigere i ens egne kommentarer?

 35. Yes Sir smuk test på alle områder og du kommer godt rundt på mobilen. Jeg skal sten sikkert have G2. Jeg kan slet ikke vente til den kan købes 😛
  Jeg har osse overvejet Z1 men den har en alt for bred bezel og så vejer den 170 gram. Det er nu noget at rende rundt med i bukserne og bare 30 gram gør meget. Jeg synes ikke at det er en ulempe at den er i plast for den ville jo ellers være meget tungere og det er vigtigt for mig at en mobil ikke vejer så meget.

 36. Jeg venter på Nexus 5 😛 Jeg har haft 3 Nexuser og de duer alle endnu så jeg holder mig til det jeg ved virker. Nexus 5 bliver jo brygget af G2 så hardwaren er helt det samme som på den men fordi at det er ren android kører den bedre 🙂 i ved ikke hvad nexus 5 kommer til at koste i Danmark?

  1. Det sidste jeg læste var at Nexus 5 vil have dårligere hardware end G2 så den kan sælges billigt så hvis du vil have det bedste hardware er det nok ikke nexus 5 du skal købe 😛 Hvis det er sandt selvfølgelig…

 37. Flot arbejde Høy som sædvanligt. Men mangler du ikke at smide nogle billeder taget med kameraet ind i artiklen 😉 😛 Upps, en svipser 😛

  1. hahaha 🙂 Nope, det er ikke en svipser…prøv at læs afsnittet om “medier” en gang mere…der er lagt links til masser af billeder taget med LG G2 🙂

  1. Og hvad så? Optimus G var da en super telefon til det den kostede så jeg kan ikke se hvorfor G2 ikke kan være det også?
   Høy kan vi ikke godt få en video optagelse mere? Synes det er lidt svært at danne sig et overblik kun med den du har optaget?

 38. Helt fantastisk anmeldelse af G2. Der er kun Appsandroid og så nogle gange mobilsiden der er værd at tjekke for anmeldelser så det bliver spændende at se hvad de siger til den.

  Jeg har været lidt i syv sind over valget imellem Xperia Z1 og LG g2 men jeg ved nu at det ender op med at jeg punger ud for G2. Til alle jer der også står over for det svære valg at skulle træffe den beslutning tag lige og tjek videoen i midten af historien. der er så stor forskel på de to skærme at det vil da være helt hen i hegnet at købe Xperia Z1 og så koster den oven i købet over 1000 kroner mere end g2 %: %: %: jeg er ikke i tvivl længere 🙂

 39. Hold da op en forskel på skærmene på de 4 mobiler du har med der i videoen. skærmen på Sony zperia z1 er jo totalt ringe i forhold til g2 er den ikke?
  jeg vidste allerede da i dækkede lanceringen at jeg vil have den g2 og jeg køber den så hurtig som muligt. jeg synes ikke at designet er så dårligt. det er det samme som sgs4 og det er da en fin mobil 🙂

 40. Jeg er fristet og i plejer at være troværdige men jeg har bare et eller andet med LG. Jeg kender rigtig mange der siger at jeg skal købe en iphone i stedet for. Alle i min klasse har nemlig iphone men jeg synes at den er for dyr hvis jeg læser om hvad der alt er med så jeg er meget i tvivl 😮

   1. jeg læste et sted at over 80% af danskerne nu ejer en andoid smartifone so if du hopper med på vognen and kober en andiod er du sikret i fremtiden 🙂

    1. Danmark har tidligere været Apple iPhone land, men der sælges nu langt flere Android mobiler i DK end der sælges iPhone. På verdens plan har Android nu 80% af smartphone markedet. I DK er det dog ikke så højt endnu, men der er formentlig kun et spørgsmål om tid, da Android OS mobil producenterne lader det være op til forbrugerne, at kunne vælge, bla. forskellige skærm størrelser, og mobilerne findes også i alle prisklasser.

     1. Det gør jeg nok også køber en android. Er det rigtigt at android kan mere end iphone ved i om det er sandt?

 41. virkelig flot gennemgang jo. Men hvornår er i færdige med testen af xperia z1? der må da flere end jeg der ikke kan bestemme sig hva 😛

  1. jeg hælder meget mere til Sony også. Det var faktisk Høy der rådede mig i sin tid til Xperia Z og den er jeg stadig super duper glad for men Xperia Z1 trækker nu lidt i mig 8) 8)

 42. Alle dem jeg kender siger at i laver de bedste anmeldeser og i gør godt nok osse et flot stykke arbejde. Også tak fra mig. du har lige overbevist mig om at G2 snart skal købes hjem %: %:

 43. Jeg har læst dine anmeldelser i over et år men du imponerer sgu stadigvæk 🙂 TAK for denne test nu vil jeg se alle videoerne og det var rigtig godt at blive bekfæftet i hvad jeg allerede vidste nemlig at g2 er min næste mobilloss 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email