LG G2 – hvad fik vi og hvad siger i?

LG G2 blev lanceret ved et event i New York i går, men er det overhovedet en mobil vi gider at holde øje med? 

Vores udsendte medarbejder var til stede under lanceringen af LG G2 i går, og du kan se og læse mere om LG G2`s specifikationer og se “hands on” video fra eventet her

LG har besluttet at starte noget helt nyt, nemlig en ny “G-serie”, og derfor er “Optimus” forsvundet fra navnet på den nye topmodel. LG viser os her at de med LG G2 er klar til at starte på noget nyt, og da G2 kommer med flere nye funktioner er dette i mine øjne starten på et nyt kapitel i LG`s historie.

På designsiden har LG valgt at ikke at placere knapper på siderne, men bagpå. Det skulle ifølge LG give bedre muligheder og færre tab af mobilen når den betjenes med èn hånd.

F.eks kan du tænde kameraet, skrue op og ned for volumen, samt åbne Quick-memo applikationen via et longpress.

LG G2 new york 3

Specsmæssigt snakker vi om det ypperste af ypperste, en 5,2″ fuld HD skærm (ppi 423), 2 GB RAM, en 2,26 GHz Snapdragon, og et 13 MP kamera med optisk billedstabillisator og multifokus, hvilket er første gang vi ser dette i en smartphone.

LG G2 har enten 16 eller 32 GB intern hukommelse og der er desværre ikke mulighed for micro-SD. Hvis du f,eks køber 16 GB versionen skal du være opmærksom på at omkring 3 til 4 GB går til systemet.

Batteriet er på 3000 mAh, og hvis vi sammenligner med de nuværende topmodeller er det noget større end det der sidder i dem. F.eks kommer Sony Xperia Z med et batteri på 2330, HTC One har et batteri på 2300 mAh, og Galaxy S4`s batteri er på 2600 mAh.

G2 kommer med Android 4.2.2 fra start.

LG har på G2 ved hjælp ag GRAM kunne reducere skærmens strømforbrug på stillbilleder op til 26%, hvilket kan give op til 10% mere batteritid.

Størrelsemæssigt er G2 heller ikke meget større eller tungere end førnævnte konkurrenter, se mere herunder i skemaet:

Produkt Længde Bredde Tykkelse Vægt
LG G2 138,5 70,9 8,9 143g
SGS4 136,6 69,8 7,9 130g
HTC One 137,4 68,2 9,3 143g
Xperia Z 139 71 7,9 146g

LG G2 new york 4

På softwaresiden har LG også været igang, og et par af de nye funktioner i LG G2 kan ses herunder:

 • Answer me: LG G2 kan tages op til øret når der er nogen der ringer til dig uden at du skal trykke på noget, en sensor registrerer bevægelsen og “løfter selv røret”.
 • Ved at trykke to gange på skærmen kan du vække G2 fra dvale
 • Slide aside: du kan ved hjælp af “trefingersliding” skifte imellem apps, dette gør det ud for (set med mine øjne) at G2 ikke har en multitasking-knap, men istedet en menuknap. 

Med G2 kommer også LG`s “Quick Window case”, som svarer lidt til det samsung også introducerede sammen med Galaxy S4. Se i videoen herunder hvad det er. 

Vi ved endnu hvad den danske pris bliver, men vi her på redaktionen er overbevist om at LG, ganske ligesom de gjorde med Optimus G, vil holde prisen i den lave ende af skalaen, så hvis jeg skulle komme med et bud ville jeg sige omkring de 3800 kroner.

 – LG G2 “Hands on” fra New York

Selvom rigtig mange af jer har kommenteret under vores rapportage fra eventet vil vi gerne høre hvad i tænker om LG G2, mere specifikt om du skal have den eller ej/er den fed eller yt?

Personligt glæder jeg mig rigtig meget til den her.

Tak til Sony Danmark for lån af kamera (billederne i denne artikel er taget med en HTC One).

LG-G2-black-and-white 

(40) kommentarer
 1. Jeg undre mig lidt over, hvordan det kan være at samsung galaxy s4 faldt så hurtigt i pris?

  Hvis det er en tendens for fremtidige modeller, så har jeg da ikke noget imod at vente lidt på at købe den, når man kan spare en tuse 🙂

  1. heller ikke her da %: %: måske den var for dyr i forhold til hvor mange de fik solgt? men jeg har heller ikke noget imod at vente et par måneder for 1000 kroner.

 2. Det kan da godt være at LG alligevel har en chance med G2.det kommer helt an på pris og den skulle ifølge flere hjemmesider blive højere end hvad en sgs4 koster %:

 3. Jeg har optimus g og er glad for den og har ikke brug for en ny mobil lige nu. Hvornår får i den til test?

  1. jeg har også sådan en optimus g. jeg ringede til ham høy og forklarede ham hvad jeg har af penge da jeg er studerende og det var rigtig flinkt gjort af ham at bruge tid på det. jeg har brugt den i 20 dage og er glad for den og så var den ikke så dyr.

 4. Ingen tvivl i mit sind. G2 er min næste mobil også selvom jeg ikke kan tro at prisen bliver så lav. Jeg er hel vildt med de knapper på bagsiden og så har der manglet en desideret kameraknap på alle de mobiler jeg har haft. størrelsen generer mig ikke selvom jeg kunne se på jeres hands on at man nokm lige skal vænne sig til at placere pegefingeren lige der bagpå, sådan holder jeg ikke min mobil nu og jeg kan se at det gør Høy heller ikke når i tager billeder til jeres historier 😛

 5. Uanset hvordan i vender og drejer det så er Apple forløbere for smartphones, så når alt kommer til alt er det faktisk Apple der bliver kigget over skulderen 😛

  1. Hvis ikke du kan holde dig til emnet så fis af. Det er røv træls med alle jeres ligegyldig kommentarer om Apple. Find dog et site der omhandler Apple istedet for at spamme det her med jeres bras.

 6. Ville ikke bytte for min Z men jeg kan godt lide kameraets muligheder og så at batteriet næsten er samme størrelse som på RAZR MAX 🙂
  Hvis prisen virkelig er helt nede på 3500 kroner så kunne jeg overveje hvis ikke jeg havde en smartphone. men ellers ikke 🙂

 7. Og så med henblik på G2 så er jeg sgu lidt varm på den. Tror bare man skal vænne sig at holde rigtigt på den og bruge de knapper bagpå. Jeg tror ikke at den er god at bruge med små hænder. Prisen bliver under 4200 men Høy, 3800 er for lavt sat %: %:

 8. Jeg vil også have den det er helt sikkert og vidst. Den er jo nærmest ikke større end nogle af de andre med mindre skærme og mit bud på en pris for G2 er 3 500 spir %:

 9. Mit bud på en pris er 4400 danske kroner. Specs er bedre end på nermest alt andet der findtes og stort batteri. Hvis min mor går met tel det må jeg fåt den.

 10. Den minder for meget om SGS4 som minder for meget om iphonen som i sidste ende er det alle vil have.

  1. Din statistik passer ikke helt for jeg vil have G2 og kunne da aldrig falde ind at købe en iphone. Den er jo tudegrim 🙂

  2. Det var da latterligt at skrive sådan en dum kommentar. Du er inde på en side om Android så jeg tror at størstedelen vil vælge android frem for iphone ellers ville de jo ikke google sig herind

 11. Intet SD er et stort minus for mig. Det kræver ihvertfald at det skal være 32 gb udgaven men så er jeg også på 🙂

  1. også her. Optimus G kører bare perfekt og uden at den på nogen måder cracher eller andet så LG har fået tjek på det bløde i deres mobiler og da hardwaren er det sidste nye skud kan det ikke gå helt galt. Efter at Høy anbefalede Optimus G til mig har jeg skiftet lidt imellem den og Xperia Z og har så valgt G så jo jeg vil også gerne købe G2 8) 8)

 12. Designet virker på mig ikke særlig tiltrækkende og så er den alt for stor. Jeg har HTC One pt og skal ikke op i en større mobil men hvis G2 var en anelse mindre kunne jeg godt overveje den på grund af at hardwaren er det nyeste der eksisterer.

 13. Me want 🙂 der er intet dårlig ved G2 overhovedet. Jeg har alt i skyen så den skal bare betales ved kasse 1 så hurtigt som muligt så den kan komme hjem til mig :E: :E:

 14. Absolut det mest spændende produkt fra LG nogensinde og G2 er da det bedste bud på en smartphone her og nu. Fordelen er at både Sony og Samsung og HTC har lanceret deres flagskibe så G2 kommer til at være det bedste på markedet indtil en gang i foråret. Jeg skal sikkert have G2 det kommer lidt an på hvilken version der kommer til Danmark for jeg kan ikke nøjes med 16 GB hukommelse. Bare mine billeder fylder 11 og jeg vil gerne have det på min smartphone og ikke kun i skyen. Jeg stoler ikke helt på den sky 😛

 15. Jeg ville ikke købe den. Jeg har haft sgs3 og nu har jeg Xperia z og jeg vil ikke undvære mulighed for at børnene kan spilde mælk ud over mobilen da de får lov til at bruge den.
  Ser jeg bort fra det så er G2 vældig interessant set i lyset af hvad der ellers er på markedet. Det der er mest interessant er nok at LG måske skal producere Nexus 5. Google giver ikke Samsung lov til det da de i forvejen ejer 30 ud af 100 mobiler og derfor er Google bange for at de får for meget at sige og det er til LG’s fordel 🙂

  1. Hvor har du det fra? Det du siger er jo at Google skulle vælge Samsung fra fordi at Google ikke vil give Samsung for meget magt. Det er da en gang vrøvl.

   1. Nej det er skam ikke vrøvl. Det har også stået noget om det herinde på et tidspunkt. Hvis du googler det så finder du sikkert noget mere om det.

 16. Lækker og lækker og G2. Samsung kan godt gå hjem og smide bukserne og chefens Xperia z bliver skiftet ud med det vuns. Edderbroderme noget af et bæst den G2 og yes chefen køber den as soon as possible 8)

 17. Jeg ved ikke rigtigt uden at have fået en ordentlig anmeldelse af G2 om jeg vil købe den eller ej. Mit første indtryk er at den er fed men hvis ikke den præsterer så er alt andet jo ligemeget 😛

  1. Jeg er enig. Jeg er lun på den men uden at Høy eller en anden anmelder har testet den grundigt igennem vil jeg ikke sætte forhåbningerne i vejret. Det er jo logisk LG taler godt om produktet 😛

   1. Præcis hvad jeg mener. Selv når producenterne lancerer halvdårlige smartphones er de jo “gode” så jeg er altid skeptisk på den gode måde over for nye produkter

 18. MUST HAVE ikke så meget der. det eneste der ikke tiltaler mig er at der ikke er mulighed for sd kort men alt andet er lige øjet. jeg skal have den uanset prisen og jeg tror nu heller ikke at den bliver så billig som du (Høy) mener. jeg tror vi snakker 4300 kroner for 16 gb udgave og 4600 for 32 version 🙂 🙂

 19. Mega fed mobil, dejligt nogen tør, hvor andre (læs, Galaxy) bliver ved det gamle look……

  Hvis prisen på 3499 kr. holder, så bliver den uden tvivl endnu et hit, ligesom Optimus G…

  Den skal i hver fald lige testes og ses an 8)

 20. Designet er lidt for meget ala Galaxy S4 men i det store og hele er det da en fed smartphone med nye funktioner og især kameraet med den optiske billedstabillisator er ret fed. jeg så eventet live og jeg tror næppe at den kan tage så gode biller i forhold til de to andre den konkurrede imod men det må blive bedre når linsen hænger og “dingler” 🙂 Om jeg skal have den ved jeg så alligevel ikke men hvis prisen bliver som Høy skriver så har den ihvertfald en mulig fremtid i min lomme 🙂

   1. Er det ikke det samme som optimus g kostede? Tror vi skal noget længere op omkring de 4500 smir for sådan en mobbedreng %: men hvis det viser sig at prisen er dernede så er der jo ingen grund til at købe en anden. Nu har jeg ikke alt for meget forstand på det men hardware er jo det samme på mange af dem.

Skriv kommentar
account_circle
email