LG G2 er lanceret – specifikationer og “hands on” video

LG G2 er lanceret og den nye smartphone kommer f.eks med et helt nyt og unikt design. Vi er med i New York og har lavet en hurtig hands on video til jer.

LG G2 er netop blevet lanceret i New York, og vores udsendte medarbejder Henrik Enevoldsen har haft den i hænderne som i kan se længere nede i artiklen (i kan ændre opløsningen på videoen hvis i ønsker det).

 – LG G2, hvad fik vi og hvad synes i?

LG G2 specifikationer:

l  Processor: 2.26GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800-processor

l  Display: 5.2-tommer fuld HD IPS (1080 x 1920 pixels / 423 ppi)

l  Hukommelse: 32GB / 16GB

l  RAM: 2GB LPDDR3 800MHz

l  Kamera: På bagsiden: 13.0 MP med OIS / På forsiden: 2.1 MP

l  Batteri: 3,000mAh

l  Styresystem: Android Jelly Bean 4.2.2

l  Størrelse: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm.

l  Farver: Sort/hvid

 

En stor tak til Sony Danmark for at have sponsoret et HX50V kamera, desværre havde en bestemt redaktør så travlt (jeps mig ja, og så snakker vi ikke mere om den sag), at det i korte træk endte med at Henrik måtte bruge sin HTC One til at optage med, vi beklager meget, samt til Glenn fra SIMViking der kom ud på adressen for at hjælpe os med internet i New York. 

G2 skiller sig ud fra andre smartphones ved bla. at have tænd/sluk og volume-knapperne bagpå. Dette betyder i praksis at du kan bruge den ligemeget om du er venstre eller højrehåndet. Der er også en genvejstast til kameraet bagpå.

LG G2 bringer alle elementerne sammen i en enhed med et komfortabelt, funktionelt og elegant design. G2 innoverer inden for smartphone-design, da telefonens knapper er placeret på bagsiden, hvilket gør G2 til verdens første telefonen, der er fuldstændigt blottet for knapper på siden af enheden. ”Rear Key”-konceptet opstod, fordi undersøgelser viste, at jo større telefonen blev, jo sværere blev det at betjene knapperne på siden. At flytte hovedknapperne til telefonens bagside giver brugeren mere kontrol, fordi knapperne er placeret der, hvor pegefingrene naturligt er placeret, når man holder telefonen i hånden. Forskere fandt også frem til, at når man flytter knapperne til bagsiden af enheden, bliver det sværere at tabe telefonen på gulvet, når lyden justeres, mens der tales i telefonen.

 

Hvis man holder volumenknapperne på bagsiden nede, kan brugeren tilgå QuickMemo™ og kameraet, hvilket gør noteskrivning og selvportrætter endnu lettere end før. Og hvis LG G2 ligger på en overflade med skærmen opad, behøver man ikke at vende telefonen om for at trykke på ”tænd”-knappen på bagsiden. Med ”KnockON”-teknologien kan LG G2 aktiveres ved blot at trykke let på skærmen to gange.

LG G2 kommer ikke blot med et nyt og brugervenligt design, men også på softwaresiden har LG flottet sig. F.eks kan G2 føle når du løfter den op til øret og der er en person der ringer til dig, det vil sige at du ikke behøver at røre skærmen for at tage telefonen. 

Skærmen kan iøvrigt bruges med handsker på.

 

LG har skubbet udviklingen helt til grænsen ved at indarbejde en 5,2 tommers fuld HD-skærm i LG G2 – den største skærm designet til enhåndsbetjening. Udover den ekspansive billedoplevelse har LGs innovative Dual Routing-teknologi gjort det muligt at formindske telefonens dæksel til blot 2,65 mm. på sidens kant. Og med IPS-teknologien tilbyder LG G2 uovertruffen grafik, præcise farver og et krystalklart billede uden forvrængning.

 

Samtidig bruger LG G2 Graphic RAM (GRAM), hvilket resulterer i et mere effektivt energiforbrug. GRAM kan reducere displayets energiforbrug med op til 26 procent, når telefonen står på still-billedet og øger enhedens samlede brugstid med cirka 10 procent. Og med det gavmilde 3000 mAh-batteri, der er designet til at drage størst mulig fordel af telefonens begrænsede størrelse, er LG G2 mere end køreklar til en fuld dags arbejde. 

(62) kommentarer
 1. Munch, Jeg opfattede det skam ikke som en fornærmelse. Dit valg er fornuftigt, det ville jeg sikkert også selv have gjort. Held og lykke med dine planer.

 2. Nu fås den i forskellige udgaver, jeg kan ikke finde den til den pris har set den til omkring 1700Kr.
  Jeg skal og vil ikke konkurere med nogen for så vigtigt er det ikke for mig. Som tidligere snak får du den for 800kr. Vil du ikke have den for det er vi lige gode venner af den grund. Jeg har i dag købt en anden og er godt på vej til at overflytte programmer.
  Kan du have en god Weekend

  1. Det var nu hellere ikke for at fornærme dig 🙂 men til den pris tror jeg at jeg venter til den nye Nexus 7 kommer til landet. God søndag 😉

  1. I skal lige huske procenter til redaktøren %: %:
   Spøg til side, Munch vil bare lige sige at du godt kan stole på Buch da jeg kender hende og Buch, jeg siger også godt for Munch, da jeg også kender ham 8)

 3. Munch. Der er 2 flotte og smarte læder Cover med.
  Pris ? er næsten op til dig, kom med et bud. Det behøver ikke at være særlig højt. Husk lige transport udgift. Hvad vil du give ?? eller må du bruge for din kone Ha Ha. Penge haster ikke hvis du ikke har råd lige nu. Jeg er ved at købe en anden og skal lige have overført prog.

  1. Det lyder som vi skal finde ud af noget 😀 men kom lige med en pris hvad du forventer så siger jeg Ca 200 kr mindre og så har vi en handel 8)

 4. Hej Munch, Jeg spurgte fordi jeg har en Nexus 7 som jeg er glad for, men kunne godt tænke mig en lidt større. Derfor er min Nexus 7 billigt til salg på et tidspunkt hvis du var interesseret ????

 5. @Munch, Hvorfor er du så interesseret i at få Nexus 7 ? Der er en rimelig forskel på Nexus 5 og 7.
  Du kan ikke ringe fra Nexus 7.

  1. Det ved jeg godt, jeg har en Samsung tablet 10 tommer skærm, den er for langsom, så ville gerne have Nexus 7

 6. Så fed. Eneste minus er det manglende SD og plastik bagsiden men wow hvor er jeg imponeret. Det er jo LG 🙂

 7. Jeg håber at LG kommer til at stå for den næste Nexus, jeg synes de har lavet en genial mobil da de trykkede N4 frem 🙂 nu viser de så med den nye LG at de tør tænke i nye baner, bla knapperne på bagsiden, dog trækker det lidt fra med plastik på bagsiden. Størrelsen på 5.2 er nok ved at være min smerte grænse, jeg skal have den nye Nexus 5 , men hvordan skal jeg forklare min kone at jeg ønsker mig Nexus 7 i julegave når der næsten ikke er forskel på størrelsen mellem de 2 🙂 gode forslag modtages gerne inden 1 december 🙂

   1. Nexus 5 er bevilliget 😛 men går jo med tankerne på Nexus 7 🙂
    men hvis LG skal lave Nexus 5 og de giver den en skærm på 5.2 er der vel ikke den store forskel op til skærmen på Nexus 7 😉

    1. tager Høy fis på dig eller har du virkelig tablet den i havet? meget synd og ærgeligt. jeg tabte min Optimus G ned i en rist på vejen og så den aldrig igen 🙁 Heldigvis fik vi det kringlert så forsikringen dækkede 😛

     1. Nej den er sku god nok 🙂 vi var i Grækenland i sommers hvor vil sejlede rundt, på et tidspunkt falder jeg i vandet, da jeg kommer op opdager jeg at jeg havde min N4 i lommen , lagde den i en pose ris, næste dag prøvede jeg et genoplivnings forsøg, men måtte konstatere at min mobil var afgået ved døden, den var fra februar mdr og jeg fik 1000 kr af forsikringen %: jeg har købt den samme mobil igen, da jeg har lovet min svigersøn at han skal overtage min N4 når N5 kommer i okt – nov %:

     2. Nej det kan jeg love dig for den ikke var 🙂 jeg sprang op på båden igen, Max 30 sek men alligevel sort skærm, når jeg sætter den til strøm lyser den lille lampe forneden, men der sker ikke mere 😥

 8. Henrik du siger i videoen at det er lidt svært med en hånd. må jeg spørge om du har store eller små hænder og tror du at en pige på 15 år ville kunne navigere rundt på den med en hånd? Jeg er ret vild med den men tror at den måske bliver for stor 🙁

  1. Tag og gå ned og tjek den ud før du køber den. Jeg vil tro at den er lidt stor til en teenager pige.
   LG G2 : jeg er overrasket over at LG alligevel kan levere nye ting og funktioner og den her må da kunne give Samsung kamp til stregen hva?

  2. Jeg er 194 høj og har store hænder. Den var svær og navigere rundt med en hånd da jeg filmede med den anden 😉
   Hvis du er en pige på 15 tror jeg du får lidt svært ved kun at bruge én hånd 😳
   Jeg har selv en HTC One og bruger for det meste to hænder alligevel trods mine rimelige store pølse fingre 😉

 9. Det er ærgerligt at se LG glide i svinget…

  For det første skulle man ikke havde lavet en 16 GB-version, da det slet ikke er nok til de fleste. 16 GB er i praksis ca. 10 GB. Nu når skærmen lyder på 5,2″, så kunne det være fedt at sætte nogen film på.
  Lad os sige at en film fylder ca. 2,5 GB, hvis man så har to film på mobilen, så har man allerede brugt halvdelen. Man har selvfølgelig også nogle programmer installeret og nogle billeder… Der er vidst ikke mere storage-space. Ærgerligt :-(.

  Man skulle havde lavet minimum en 32 GB-udgave og helst en 64 GB udgave.
  Hvis det var op til mig, skulle de kun holde sig til sidstnævnte. Her i ferien tog jeg billeder samt optog video med min SGS4. Det fyldte ca. 41 GB. Det var en 16 GB-udgave, men det er acceptabelt. når man kan sætte et 64 GB micro-sd-card i.

  Man kan ikke sætter finger på ret meget, når det kommer til LGO2, men plads til et lille frækt micro-sd-card, det havde været vinen i guldbæget.

  Jeg ved ikke om der er plads til et sd-card, men det ser sådan ud “Non removeable battery”.

  1. YES!!

   Internet er fantastik, men der er bare nogle mennesker, som misbehandler information. Læst på en anerkendt side, at det er en non-removeable battery.

   En god nyhed: har læst på en anden anerkendt side, at i nogle lande er der mulighed for SD!! 😀

   1. Tag dog og smid et link istedet for at bare at skrive at du har læst dit og dat. det er den eneste ulempe jeg lige umiddelbart kan finde ved LG G2 at den ikke har noget SD kort 🙁 Men jeg skal have den anyway 🙂

 10. Den er jo ikke større end de andre 5″ smartphones og så er det jo ligegyldigt hvor stor skærmen er 😛

 11. rart med et sted hvor der er nogle der gider at debattere. På de andre danske sider der dækker G2 er der helt tomt under historierne og det er lidt kedeligt så derfor er jeg her.
  Der er slet ikke nogle af jer der tænker på størrelsen? det er muligt at LG har holdt størrelsen nede men skærmen er jo stadig ret stor omend det kun er 0,2 tommer større end der er på Galaxy s4 og xperia z. den bliver helt umulig at fumle rundt med med en enkelt hånd altså.

 12. Ganske fint med en hands on og jeg er positiv overfor LG G2 efter at have læst og set lidt om den. Det er muligt at LG lavede en bommert med 2X, men jeg tror at de kommer tilbage og især nu hvor de skal lave den næste Nexus mobil. Det må vel blot blive en klon af G2 eller hva?

  1. self det er LG der skal lave den næste Nexus og det har de da fortjent nu ihvertfald. synes slet ikke at LG får den ros de burde have, de er faktisk foran teknologisk med mange ting som eksempel skærme. med LG G2 beviser de da at de rent teknisk har hvad der kræves for at blandt toppen…og så SKAL jeg bare have mig en G2 8) 8)

   1. Knitz: der er jo ikke så meget nyt ved G2 som LG gerne vil have os til at tro. Lumia har lidt ala de samme knapper og selveste designet skriger langt væk af SGS4 som andre også har nævnt.

 13. Jeg ville nu ikke bytte for min Xperia Z men der er der er da nogle ting ved G2 der bare er okay. At kunne tage telefonen uden at swipe eller trykke kunne jeg godt bruge som maler nemlig så det må Sony gerne lige få porteret over på Z 8)

   1. Slet ikke. Det hele ser ud til at være fremstillet i plast så det ville da være et skridt nedad på design siden. Hvis den var lavet med glas som Nexus 4 så kunne jeg overveje 🙂

 14. Cool og udmærket hands on. Jeg synes at den minder rigtig meget om sgs4 og det er lidt ærgerligt at den gør det. Det positive er softwaren der helt sikkert er nyskabende og spændende men designet trods knappen bagpå er en skuffelse 🙁

 15. Lennox, helt enig. ret fedt at man kan stille på volumen bagpå men endnu federe er at der er en genvejsknap til kameraet det har der sgu manglet på samtlige smartphones jeg har haft nærmest 😛

    1. Ja, den har en dedikeret kamera knap på siden, som også kan starte kameraet, når skærmen er slukket, rigtig smart 😉

     1. Klintø, ved ikke om du allerede ved det, men med den nye version 4.3 har N4 fået en kamera knap 🙂 hvis du trykker på volumen knappen fungere den nu som udløser knap 🙂

     2. Fedt 🙂

      Havde godt læst det…… og tænkte lige, måske man også kan på Nexus 7, for den har trods alt 4.3!! Jeg må hjem og teste det senere 🙂

      Tak Munch 🙂

 16. WHUUUTTT den er fed mand..fucks den er fed 🙂 hvornår får i den til test Høy?
  Nu er heller ikke i tvivl længere overhovedet. det er lidt genialt tænkt at placere knapperne på bagsiden hvor vi jo alligevel har vores finger, jeg er helt oppe at ringe over den lige nu så nu skal den bare komme til Danmark 8)

  1. haha jeg har det på samme måde 🙂 Den er virkelig sindsyg lækker og den står øverst på ønskesedlen nu da. Så kan både Samsung og HTC godt gå hjem og lægge sig. Meget god hands on faktisk, tak for det.

 17. Super fed mobil alligevel. tror sgu at det bliver min næste smartphone 🙂 hvordan var den i hånden?

Skriv kommentar
account_circle
email