Nokia klar med deres første Android smartphone til MWC?

thumb Nokia-Android

Ifølge Wall Street Journal kan vi være heldige at se Nokia`s første Android smartphone til årets MWC messe sidst i februar.

MWC 2014 står snart klar i kulisserne og denne gang kan vi ifølge Wall street Journal forvente at se Nokia`s første Android smartphone.

Nokia blev opkøbt af Microsoft for noget tid tilbage, og kilden som Wall street Journal har informationen fra, siger da også at vi ikke skal regne med at se hverken Google Play, Google Maps, eller andre tjenester som normailt er kendetegnet for Android som vi kender det når vi erhverver en ny mobil eller tablet. Den vil nemlig blive udstyret med Microsofts egne applikationer som f.eks “Here maps”.

Dermed vinker Microsoft farvel til de kroner de ellers ville kunne tjene på at bruge Google´s produkter.

Vi skal heller ikke regne med at det bliver en topmodel, da Nokia`s topmodeller stadig vil køre Windows. Derimod bliver det en lav-budgets smartphone der kan bruges som erstatbibg for Nokia`s nuværende “Asha” model.

Dette betyder dog (desværre) ikke at Nokia har vendt sig imod Android, det forlyder at den eneste grund til at Nokia har brugt Android på den kommende enhed er at specifikationerne er for ringe til at kunne afvikle Windows Phone ordentligt.

Rapporten fra Wall Street Journal mener at vi kan forvente at se den nye smartphone fra Nokia på mWC 2014 i Barcelona sidst i februar.

Du kan læse mere om rygter i Android verdenen her.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email