Specifikationerne på Sony Xperia Z2 Tablet er lækket

thumb Sony Xperia Tablet Z test design

Specifikationerne på Sony Xperia Z2 Tablet er via Twitter blevet lækket og hvis de holder stik er der tale om lidt af en lækkerbidsken.

Den berømte Twitter-leaker, @evleaks, har i disse dage travlt med at forpurre producenternes overraskelser til os da han efterhånden har lækket specifikationerne på ikke så få ikke lancerede produkter.

Denne gang er det Sony Mobile der står for tur og med kodenavnet “Castor” og modelnummeret SGP521 (for LTE udgaven) siger vi goddag til Sony Xperia Z2 Tablet.

Ifølge @evleaks vil den komme med følgende specs:

 • Snapdragon 800 chip (2.3 GHz quadcore processor)
 • 3 GB RAM
 • Android 4.4 KitKat
 • 10.1″ Triluminos skærm (1920 x 1200)
 • 16 GB intern hukommelse (mulighed for udvidelse med micro SD)
 • 8 MP kamera bagpå, og et 2 MP kamera på fronten
 • Støv og vandtæt (sikkert IP 58 klassificeret)
 • Batteri på 6000 mAh
 • Tykkelse: 6.4 mm

I forhold til den oprindelige Xperia Z Tablet (hvis specifikationerne holder stik) er der forbedringer i form af mere RAM og en bedre chip, og selvom batteriet har samme størrelse kan vi nok forvente at se en batteritid der også er forbedret.

 – Sony Xperia Z Tablet test

Vi var begejstrede for Xperia Z Tablet da vi skrev anmeldelsen af denne, og især designet som vi også har rost Sony Mobile for i f.eks testen af Sony Xperia Z1 Compact og Sony Xperia Z1, glæder vi os til at se og mærke når vi engang får den til test.

 – Sony Smartwatch 2 test

I forhold til den oprindelige Xperia Z Tablet er Xperia Z2 Tablet noget tyndere, faktisk hele 0,5 mm, så jeg gætter på at dette også bliver en lækkerbidsken fra Sony`s hånd. Billedet øverst i artiklen er iøvrigt Xperia Z Tablet.

Sony Xperia Z2 Tablet forventes lanceret om en uges tid på årets MWC messe, og vi følger selvfølgelig op på emnet.

Kilde

(6) kommentarer
 1. 5mm tyndere det var satme da en slat… det er tablet z er i forvejen den tyndeste på markedet og så laver de den tyndere endnu med bedre spec… nice

 2. ingen info om hvilken skærm type sony bruger på xperia z2 tablet? var nemli lidt skuffet over skærmen på den fra sidste år 🙁

 3. Sony lave så fed produkter men jeg har desværre ik råd til dem den før tablet de laved var for dyr syns jeg så hvis de sætte pris lit ned vil jeg gern købe 🙂

 4. Syre fedt. Har nu haft xperia z tablet siden i skrev jeres anmeldelse herinde så nu er tiden os ve og ver derhenne for mig da 8hvis konen giver lov jo) 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email