Læk: Her er flipcoveret til HTC M8

thumb evleaks-htc-one-2-cover

Vi har både set video af The all new HTC One aka HTC One 2 og nu kan vi så se hvad der skal beskytte den kommende topmodel fra HTC.

Kodenavnet er HTC M8, men om det officielle navn på denne bliver “The all new HTC One” eller “HTC One 2” er der ikke rigtig nogen der ved endnu, men det får vi at vide når HTC præsenterer den ved et sideløbende event i henholdsvis London og New York sidst på måneden.

 – Se den tredje promo-video for den nye HTC One

I dag er et cover ikke bare et cover, og både Samsung og LG tilbyder via deres flipcovers både beskyttelse til telefonen, samt et informationspanel hvor f.eks indgående mails og vejrudsigten kan tjekkes uden at coveret behøver at blive åbnet.

Ifølge de lækkede billeder som den efterhånden berømte Twitter-lækker @evleaks har smidt op på Twitter, ser det ud til at HTC også går den vej med deres flipcovers, og umiddelbart ser det ud til at der via en masse huller i fronten på coveret (se billedet herunder) kan lys fra skærmen vise forskellige informationer.

 – Monsterlæk: Lang video af den nye HTC One

Der er ikke meget info om hvordan det virker, men som sagt ved vi mere om 14 dage når den nye HTC One er blevet lanceret.

 – Anmeldelse af HTC One

(4) kommentarer
    1. tror at når det cover er samnensluttet med HTC One så er der kun visse pixel på skærmen der lyser så selvom det lyser hele tiden tager det næsten ikke strøm 8)

Skriv kommentar
account_circle
email