Anmeldelse af HTC One

Anmeldelse af Android smartphonen HTC One.

HTC One fremhævede specifikationer:

 • 4,7″ LCD3 fuld HD skærm (1920 x 1080 pixels, ppi 469)
 • Beats audio og stereohøjtalere
 • 3G/4G LTE/WIFI/NFC/Bluetooth
 • HTC sense 5
 • 2 GB RAM
 • 4 MP ultrapixel kamera
 • Android 4.1.2
 • Corning Gorilla Glass 2
 • 1,7 GHZ quadcore Krait CPU (Snapdragon 600 chipset)
 • Batteri på 2300 mAh

Udseende:

HTC One følger arven fra HTC`s første unibody aluminiums smartphone, HTC legend (min første smartphone faktisk), og senere også efterfølgeren til HTC Desire (læs om købet), nemlig HTC Desire HD (læs om købet) ved at bruge en unibody alumiums “skal”. Det betyder at selveste hylsteret hvori alt hardwaren skal være, er skåret ud i af et enkelt stykke aluminium for derefter at blive fyldt op med hardware.

Det giver ikke bare en solid smartphone, men også en rigtig lækker smartphone da det hele er meget “rent” at se på.

HTC One bagside

Bagpå er kameraet og flashen og et “beats audio” logo.

På venstre side har vi muligheden for micro-SIM (det er det neste HTC One spiser), og på højre side volume op og ned.

Onenpå er der tænd/sluk og Jackstikket, der hvor et Jackstik skal placeres, og nederst er der micro-USB. Desværre har HTC bibeholdt fra deres gamle modeller, at micro-USB porten skal vende omvendt af hvad alle andre producenter gør. Dette betyder ikke så meget i det daglige, men jeg tager mig selv i at jeg gang på gang vender stikket forkert når jeg skal lade HTC One op.

Foran er skærmen med sencorerne ovenover, og to trykfølsomme taster under skærmen. Til venstre er det “tilbage” og til højre er det “hjem”.

Det er også foran de to stereohøjtalere sidder.

Valget af aluminium er et klogt træk fra HTC`s side, og HTC One kan nemt kæmpe sig op på niveau med Sony Xperia Z når det gælder design, og det er en af bedst designede smartphones vi nogensinde har haft fingrene i her på redaktionen.

Bras eller….

Da HTC har valgt at bruge unibody-designet er batteriet ikke lige til at tage ud. Dette er i mine øjne en ulempe, men fordelen er så at du får en smartphone der er mere solid hvis du f.eks taber den.

HTC-One-cover

Jeg husker da HTC for godt og vel  tre et halvt år siden lancerede (på det tidspunkt var det en supermobil) HTC legend der jo som før nævnt også var skåret ud i alumium. HTC kastede den nemlig nogle gange ind imod en mur for at demonstrere den stabillitet. Uden at have prøvet det vil jeg mene at HTC one godt kan klare nogle tæv før den går i stykker. 

Herhjemme har vi nu dagligt brugt HTC desire HD (og det både børn og voksne), og selvom den tager omkring 12 minutter at reboote, og den har fået et par hakker hist og her når ungerne har kastet med den, så er den stadig hel og virker.

Når jeg trykker på HTC One er der ikke noget der giver sig eller knirker, og du har bestemt følelsen af en kvaltestsmobil når du står med den i hænderne.

Opkald og SMS:

HTC One har en ganske udmærket lyd under samtale, jeg er fristet til at sige at jeg ikke har hørt en pænere og renere lyd. En smart detalje der i de fleste tilfælde fungerer efter hensigten er at den selv skruer op og ned for lyden under samtale alt afhængig af hvor meget larm der er der hvor du befinder dig.

Forbindelsen er stabil og jeg har i testperioden ikke oplevet at den er hoppet af.

HTC One kan høres når der bliver ringet til den ude i trafikken, noget der rent faktisk ikke er en selvfølge på smartphones anno 2013.

HTC-One-opkald

SMS-delen fungerer ofte efter hensigten, og der er flere forskellige tasturer at vælge imellem. Tastaturet er faktisk rigtig godt, og selv med mine tykke tommelfingre kan jeg skrive ret hurtigt og præcist.

HTC-One-sms 

Skærm:

Skærmen på HTC One er på 4,7″ og har en opløsning på 1920 x 1080 pixels, hvilket giver en utrolig høj ppi, nemlig 469. Sammen med Sony Xperia Z og Samsung Galaxy S4 er HTC One en af de første smartphones med en fuld HD skærm, og hvis du er typen der går meget op i skærme så skal du kigge efter HTC One.

Rasmus Larsen fra Flatpanels.dk skrev i en tidligere artikel at:

“HTC One praler med en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 1920×1080 pixels og en utrolig pixeltæthed på 468 ppi. I modsætning til Galaxy S4, er HTCs høje pixeltæthed nået uden tricks. HTC One bruger en LCD-skærm af typen IPS (in-plane switching), der generelt er kendetegnet ved præcis farvegengivelse, middelmådig kontrast og brede betragtningsvinkler. Og fordi HTC One bruger korrekte RGB-pixels, fremstår tekst defineret og klart afgrænset.

1920×1080 – eller Full HD – er utvivlsomt overkill på en 4,7 tommer skærm, og de fleste personer med ideelt syn har ikke brug for meget mere end 300 ppi på en smartphone. Pixelræset stopper forhåbentlig, når vi er nået disse astronomiske værdier, men det skal ikke herske tvivl om, at skærmen i HTC One måske er en af de bedste, der endnu er skabt med LCD-teknologi.

HTC praler herudover med deres såkaldte SoLux-element i skærmen, der basalt blot referer til lyskilden og ikke har meget betydning for den praktiske oplevelse af skærmen i forhold til LCD-skærme med LED-belysning. SoLuxs primære fordele er, at lyset, som oplyser LCD-skærmen, fremstår meget tæt på den farvetemperatur og det farvespektrum, som sollysindeholder, men med de iboende begrænsninger der allerede ligger i LCD-teknologi og farveprocessen, har det lille til ingen praktisk betydning i forhold til skærme med LED-belysning”.

I videoen herunder ses HTC One side om side med Galaxy S4 og Xperia Z, og som i kan se følger skærmen fint med de andre topmodeller. Du kan læse mere om de forskellige skærme her.

Alle videoer er optaget i fuld HD, du kan skifte kvalitet i afspilleren.

Browser og internet:

HTC har desværre valgt at smide en version af deres egen browser med i købet, og dette trækker ned i point. Den default Android browser er uddød, og det bliver i fremtiden Google Chrome vi kommer til at bruge på vores smartphones og tablets, derfor er jeg af den mening at det forvirrer mere end det gør godt at smide en ekstra browser med i købet. Samsung gjorde det også på Galaxy S4, imens at både Sony på Xperia Z og LG på Optimus G har lært det.

Fordelen ved Google Chrome er at du kan synkronisere dine bogmærker, adgangskoder, og historik osv, og så er den efterhånden ved at være så stabil og hurtig at jeg mener at det er spild af plads og tid at udvikle en browser mere, også selvom at der så bliver tilbudt flere funktioner som f.eks airview.

HTC One browser

Bemærk venligst at dette blot er min mening, og du skal bruge den browser der passer bedst til dig.

Default browseren kører dog glimrende på HTC One, og mærkeligt nok er Google Chrome her den browser der kører dårligst. Det er stik modsat de nadre topmodeller vi har testet i 2013. 

HTC One har en fordel frem for f.eks Xperia Z og Galaxy S4 når det kommer til WIFI, for du kan hive din HTC One (eller ihvertfald den testmodel vi har) med dig forholdsvis langt væk fra routeren i forhold til de to andre nævnte smartphones.

4G er kun kort afprøvet via Telia`s net, og forskellen på 3G og 4G er ikke overvældende. Dette afhænger dog ikke kun af mobilen, men også mange andre faktorer. 

Medier:

HTC har gjort rigtig meget ud af kameraet på HTC One, og vi snakker her et kamera på 4 MP med en sencor der benytter ultrapixels. Det betyder i praksis at der for det første bliver trukket noget mere lys ind i billedet, da en ultrapixel kan dække et dobbelt så stort område som en normal pixel. Derudover er der også optisk billedstabillisering.

HTC har gået imod strømmen her, for alle andre producenter smækker flere og flere pixels i deres mobiler….og det skal de bare blive ved med. HTC One tager nemlig ikke voldsomt gode billeder, og især hvis de bliver forstørret ved siden af f.eks billeder fra en anden topmodel, kan det ses at billederne er “grumsede”.

Billederne er ikke dårlige, og i lav belysning har jeg ikke haft en smartphone der tog bedre billeder, men er det en kameramobil du er ude efter, så er det ikke HTC One du skal vælge.

Videooptagelserne er jeg derimod helt tilfredse med.

En kæmpe brøler fra HTC`s side er at kameraet er beskyttet af plastik og ikke af glas.

For at krydre det hele lidt har HTC givet os HTC Zoe, hvormed HTC one kan sammensætte små filmklip ud fra kategorier. bestemt en fed funktion, men ligesom mange af de nye funktioner på Galaxy S4 er den i kategorien “ubrueligt i det daglige”.

Det er muligt at dele billeder via HTC Share der gemmer dem i 6 måneder.

Er du derimod typen der skal have dit daglige skud musik, så er HTC One den rette smartphone for dig. Jeg kan med rette sige at lyden i de frontale stereohøjtalere er imponerende, og det er ikke nødvendigt med en ekstern højtaler når du hører Spotify imens du står og vasker op.

Det samme er tilfældet med film, og HTC One er både med skærmen og højtalerne som skabt til at se film på. Filmtjenester som HBO og Netflix fungerer uden problemer.

UI:

Imens denne alt for forsinkede nameldelse bliver skrevet, bliver det muligt at opdatere HTC One til Android 4.2.2. Det giver helt nye muligheder i brugerfladen som f.eks at tilføje widgets til låseskærmen.

HTC-One-lockscreen

En anden fed funktion er at du ved at hive ned i dit notifikationspanel med to fingre får mulighed for hurtige indstillinger.

HTC-One-422

Den indbyggede noteblok fungerer også fint og det er hurtigt og nemt at tilføje billeder osv, til dine noter.

HTC-One-tastatur

Brugerfladen på HTC One hedder HTC Sense 5, og HTC har prøvet at strippe det så det ikke længere er så tungt. Dette har de ikke klaret særligt godt, men alle de mangler jeg skulle til at skrive om lige nu er rettet med Android 4.2.2.

HTC-One-UI

En del af brugeroplevelsen hedder HTC Blinkfeed, og den går igen flere steder på HTC One. Med HTC Blinkfeed kan du tilpasse dine nyheder via kanaler som facebook, twitter, Flickr, osv, og det fungerer ret godt. Desværre har HTC endnu ikke tilføjet Danmarks største Android hjemmeside, AppsAndroid.dk, og det trækker selvfølgelig virkelig ned i karaktér (spøg til side). 

En bug der går mig på nerverne, er at HTC one ikke rigtig kan beslutte sig for hvad den vil efter at der er blevet taget et screenshot. Normalt kan man gå i statusbaren og den vej tilgå billedet for at dele det, men det vil HTC One ikke.

Opdateret: Løst ved Android 4.2.2

Herunder kan du se hvordan du tager et screenshot på den. 

Praksis:

HTC One er uden tvivl den bedste smartphone HTC har smidt ud på markedet, og det er en af de bedste smartphones vi her på siden har anmeldt.

Nu er testen jo ret meget forsinket (beklager meget, og tak for alle jeres henvendelser), men har så til gengæld givet os mulighed for at afprøve den længere end hvad vi normalt gør. Normalt forholder det sig nemlig sådan at vi kun har vores testmodeller i ca. 14 dage, men HTC One har vi nu brugt i knap 2 måneder.

I de 2 måneder den har været her på redaktionen er den blevet brugt dagligt, og som standard mobil har den været brugt i 4 uger. Derfor kan vi nemt konstatere at HTC One er driftsikker, da den ikke har crashet eller andet èn eneste gang for os.

Batteritiden er også godkendt. Jeg har strøm fra 05.00 til 16.00, hvilket er yderst sjældent at jeg har prøvet at kunne det med en smartphone. Desværre tager batteriet en evighed om at lade op.

Der er mulighed for at aktivere strømbesparelse, ligesom at muligheden for at slå data fra under længere tids inaktivitet også er der. HTC burde videreudvikle den funktion, så det ligesom på Xperia Z`s STAMINA mode bliver deaktiveret lige så snart skærmen slukker (man skulle så selv kunne vælge om der var nogle apps der gerne måtte bruge data).

Der er også en udvidet dvaletilstand, som hvis du har sat den til, gør at hvid du rører eller flytter på din HTC One, bliver dvalen udsat.

Den største strømsluger er og har altid været skærmen og her er HTC one ingen undtagelse. Det er muligt som på de fleste smartphones at sætte skærmens lysstyrke til automatisk, men jeg foretrækker at gøre det manuelt, da HTC One (også ligesom de fleste andre smartphones), ikke altid helt kan finde ud af hvordan lysstyrken skal være i forhold til omgivelserne.

Jeg har i testperioden brugt HTC One med en lysstyrke på 50%, batteritiden bliver væsentlig forkortet hvis den er højere.

HTC One front

Sølvudgaven af HTC One er forholdsvis nem at holde rent på aluminiummet set i forhold til f.eks glaset på Xperia Z og Optimus G/Nexus 4. Skærmen bliver som alle andre skærme hurtig fedtet, og indtil den selvrensende skærm bliver lanceret og masseproduceret er vi nødt til at tørre skærmene af ret ofte.

HTC One lockscreen

HTC har lavet det sådan at hjem-knappen ikke fører hjem, men et skridt tilbage. Dette skal man lige vænne sig til, men det er faktisk ret brugbart.

HTC One kan med sine 137,4 x 68,2 x 9,3 mm godt være i en bukselomme uden problemer (ihvertfald i den forreste lomme på et par cowboybukser). Den kan ydermere betjenes med èn hånd, lige på nær når du tænder og slukker den. Lidt ærgeligt at HTC her ikke har taget ved lære af Samsung og Sony, og især knappen på Sony`s nye produkter sidder så langt nede på siden at det ligefrem er et savn når ikke den er der.

3G/WIFI/NFC/Bluetooth osv er stabilt, og jeg har ikke oplevet at forbindelsen er hopet af.

Konklusion:

HTC One er uden tvivl det bedste der er kommet fra HTC`s hånd nogensinde, og den overgår andre topmodeller som f.eks Galaxy S4 i design og kvalitetsfølelse og helt på linje med Sony Xperia Z1.

HTC One er også stabil og pålidelig, og det eneste der ærger mig er at skærmen ikke lige er de 0,3″ større, som konkurrenternes flagskibe, og så er jeg ikke helt tilfreds med kameraet.

Batteriet kan ikke tages ud og der er ikke understøttelse af micro-SD, men der til gengæld 32 GB intern hukommelse. Selvom jeg gerne vil at batteriet skal være udtageligt bliver mobilen unægteligt mere solid hvis ikke det er det.

Når du scroller rundt i brugerfladen er det hele mere eller mindre flydende, der er lidt hakkeri hist og her, men ikke mere end ved tilsvarende smartphones.

Hvad siger brugerne:

Thomas Wiigh Larsen:

“Til dato den bedste mobil… Sikken et flow, alt fungere glidende og meget meget hurtigt. Lækker skærm og et til tider (90%) et fedt kamera… Kun ved helt specielle billeder langt fra er det ikke godt nok… Ser frem til update af Android der kommer nemlig nogle få fetures vi har manglet… Batteriet kunne være bedre… Men det svare sådan fint til andre mobiler med alle de ting de kan, dog er det rigtig lang tid om at lade op på 12v i bilen. Og hjemme er det kun den org. oplader der gør det hurtigere. Andre opladere kan ligesom ikke få nok juice på. Signalet er fint stort set altid 4G…. Syntes godt om.. Herfra”

Jan Klintø:

“Fedt design, som bare skriger af kvalitet…
Lyd i sær klasse, med to front vente stereo højtalere, med Beats Audio..
Htc Sense brugerflade, med et snært af det rene Android, gør den endnu mere lækker, med smoothness og hastighed, som bare spiller max….
Uden tvivl min fedeste mobil til dato og nu hvor den har Android 4.2.2, er den bare endnu federe”

Henrik Enevoldsen:

“Skærm og højtalerne skiller sig ud fra de andre synes jeg. Plus den der kvalitets-fornemmelse jeg har ved min One. Suveræn tlf”.

Vi har virkelig nydt at bruge HTC One og kan herfra varmt anbefale den, og vi kan garantere dig for at du især bliver glad for lyden, batteritiden (hvis ikke du skruer for højt op for skærmen), og skærmen. Derfor får den også topkaraktér som ellers kun Xperia Z og Optimus G har kunnet snige sig op på.

Min vurdering: 4,5/5

Til prisen (4.800): 4/5

HTC One Blinkfeed 

(65) kommentarer
 1. Lille spørgsmål.
  Hvad betyder det når der efter HTC One står Nordic. ? Har ikke kunne finde noget om dette.

  På forhånd tak.
  Henrik Hansen

 2. Hej har et spørgsmål har sådan en mobil og dum som jeg var igår snakked jeg i den i regnvejr og nu virker den ikke kan man slet ik skille den ad 🙁

  1. jeg har ikke selv en HTC one desværre, så jeg må være dig svar skyldig. Virker den slet ikke mere? Jeg har ikke meget erfaring med hvad man gør med våde smartphones, men det er et godt emne at tage op. Hvor gammel er den og har du en forsikring der dækker tabet? Godt nok ærgeligt 🙁

   1. Tag batteriet ud (hvis muligt). HTC One – glem det. Fik 1/10 i repairability på
    ifixit.com og umuligt at gøre uden at beskade noget medmindre man bruger den spe ielle maskine HTC har udviklettil formålet.

    Enhver fugtig eller våd mobil lægges i en lukket pose ris i mindst 24 timer men giv den hellere 2 dage. Princip som med saltbøssen. Bliver endnu mere effektivt hvis man lige tørrer risene i ovnen først ved 100 grader eller hvad det nu er man bruger når man laver hvide marengs.
    Læste for et par år siden en fyrs historie om hvordan han bragte sin iPhone tilbage fra de evige svømmehaller vha ris og en radiator (glemte han havde den i sine shorts da han hoppede i bølgen blå). De færreste har en masse silikone tørringsposer liggende men alle har ris.

   2. Hej.
    Jeg ved godt det er længe siden.
    Men kan du mon svare mig på hvad der er den bedste (og billigst mulig måde) som jeg kan erstatte en skærm jeg har ødelagt på en af mine venners HTC One? Synes ikke at jeg kan finde nogen som kan skifte skærm. Vis jeg er nød til at skulle erstatte hele mobilen, hvilken mobil er så bedst? Kender ikke så meget til HTC, men kan se der er mange modeller inden for “One-serien”.
    Vh Rasmus H

    1. Hej Rasmus

     Prøv at gå ind hos en af de utallige mobilreparatører du finder i næsten alle byer og spørge. HTC One nærmer sig efterhånden 10 år, så det er en ældre sag, må man sige. Det er ikke sikkert reparatøren stadig har dele til så gammel en telefon, hvilket sikkert er grunden til du har problemer med at finde nogen der kan hjælpe dig.

     Vedr. ny mobil, så tag et kig på CBB https://www.appsandroid.dk/go/cbb-android

     De har ofte nogle gode tilbud. Fx Samsung Galaxy S20FE 5G til 2999,- lige nu, er glimrende.

     Håber du finder ud af det 🙂

 3. 8)

  Min første smart phone var en htc tatto. og så fik jeg en wildfire, og gik kort øjeblik på iphone vognen. for at få mig en samsung galaxy nexus. og nu en htc one.

  HTC ONE

  Jeg har aldrig haft en mere intuitivt nem telefon i mine hænder. og mine hænder har set en del telefoner. HTC´s andrioid lag sense, er ganske enkelt perfekt. og HTC har altid opdateret til nyeste android løbede. HTC one er en no bull shit telefon.

  bygget efter det hellige KISS princip. KEEP IT SIMPEL STUPID. mit eneste kritik punkt er som alle andre anmeldelser også på kameraet der er et udemærket mobil kamera men ikke helt på linje med galaxy s4 kamera. Men resten af telefonen. er klart over S4. debatten om aftageleligt batteri versus ikke afftageligt batteri. der giver jeg det faste batteri, et point. hvorfor. jo de foredele som den nu mere solide telefon med det faste batteri det giver er ja klart over de ulemper som. det aftagelige batteri det giver..

  jeg er enig i kritikken om den upraktiske med pacering af tænd og sluk knappen. i toppen af telefonen.

  og angående miicro sim, er har jeg en holdning. der heder hvorfor har moderne telefoner overhoved et sim kort og ikke et indbygget sim kort, der akiveres ved en kode fra din teleudbyder. nu kan du skifte telefon i hverdagen mere enkelt. hvorfor er der ikke nogen der har tænkt på at vi måske har lyst til at bruge en anden telefon hvis vi laver et beskidt arbejde. eller er ude og dyrke mosion. og ligende end den telefon vi har i hverdagen. uden at skulle bøvle med at skifte sim kort fra telefon til telefon.

  men det er en anden debat end debatten om. htc one 🙂

  1. @gammelfjols hvor har du læst noget om det henne? Det er nemlig interesseret i at læse mere om?
   Tak for en god anmeldelse. HTC One er hermed bestilt og betalt 🙂

 4. Jeg vil sige at den kører flydende men der er yderst sjældent lidt lag. Hvis jeg blev spurgt om den lagger ville jeg sige nej for det sker ikke ret tit.

 5. @Werner: Beklager fejlen, ved ikke lige hvad der er sket der, men det eneste vi har gjort/prøvet, er at forstørre billederne, og i forhold til billeder fra lignende smartphones med flere MP mener vi at der er en forskel.Vi har ikke haft dem smidt op på en fladskærm og eller andet (tror at jeg er kommet til at skrive noget fra en anden artikel og så har overset det).
  Med hensyn til lags er jeg i tvivl om hvad du vil have mig til at uddybe (der er ikke rigtig noget at uddybe), jeg har ihvertfald skrevet det ned på vores liste, så når vi anmelder telefoner i fremtiden, så vil vi se om vi kan beskrive det lidt bedre.
  Tak for det 🙂

 6. Hej,

  Der er et par punkter der kræver lidt mere forklaring i denne test:

  1)
  I skriver at det er tydeligt på fjernsynet at telefonen kun er 4MP. Jeg antager at I ikke har forstørret billedet for så ville det jo ikke være specielt ifht TV, Men altså 4MP er jo meget højere opløsning end full HD. Hvordan hænger det sammen at I kan se en forskel når det vel er fysisk umuligt?

  2)
  I er – uden undtagelse – det eneste site der har oplevet at denne telefon hakker. Det kræver altså lidt flere kommentarer – kan I genskabe det? Har I andre brugere oplevet det? Det er jo en af denne telefons største kæpheste – at den netop ikke lagger nogen steder…sæt lige et par flere ord på dette, tak.

  1. Min lagger lidt også. Men gør alle mobiltelefoner ikke det? Det er så lidt så lidt men engang imellem når jeg åbner et program kan der godt være lidt lag.

  2. Du har nok ret i at formulering kunne have været bedre, jeg kigger på det i løbet af ugen og tak for at gøre os opmærksom på det 🙂

  3. Nu har jeg solgt min men “lidt hakkeri hist og pist” havde den men det var yderst sjældent. Det kommer også an på hvad der bliver lagt i ordene ikke? Det er ikke sikkert at de betyder det samme for os alle 😛

 7. Jeg vil ikke anbefale nogle at købe denne telefon den er utrolig dårlig når det kommer til signal på LET (4G). det er alt for svagt , her har HTC igen fejlet og ikke tænkt nok på at antennen også skal være et must. 2G og 3G klare den lige efter bogen med 4G fejler den da signalet er alt for svagt opfanget på den.

   1. Det kører også glimrende her på telias 4G i Århus. den er ikke hoppet af endnu men det koster en opladning mere i døgnet at bruge 4G 🙁

 8. Jeg har taget en hel del billeder med min ONE. Hvis jeg sammenligner dem med tilsvarende billeder fra iphone 4/5, så er HTC klart de bedste. Fornuftigt, at HTC er stået af pixelræset.

  1. Helt enig. HTC One tager meget bedre billeder end iphonen. Jeg har kun mulighed for at sammenligne med iphone 4 men der er kæmpe forskel 8)

   1. Må nu indrømme at jeg er lidt skuffet over kameraet. jeg havde regnet med at billederne var bedre men når man forstørrer dem vil jeg gerne give ret i at de altstå ikke er så gode 😛

 9. Kanon mobil med en kanon lyd. Jeg kan kun anbefale den til dem der er i tvivl om at den leverer varen for det gør den.

 10. Helt sikkert min næste smartphone men da min HTC one x drifter fint endnu kan jeg ikke få mig selv til at investere i en ny %: %:

 11. Jeg kan godt bruge den udenfor men jeg har virkelig en stor udfordring i at bruge den på stranden. Det er næsten umuligt at se hvad der sker når den er i direkte sollys 🙁
  Ellers har jeg batteri på fra morgenstunden til morgenstunden dagen efter hvis altså jeg ikke lige er på stranden.

 12. har nu læst den to gange og egentlig en okay anmeldelse. Ville gerne have lidt info om kameraet men det går 😛

 13. Endelig kom i med den. Nu vil jeg gå ind og se om jeg kan finde en billig htc one på nettet og så kan jeg smide min Desire ned i skuffen 🙂

 14. Så bliver den bestilt. Så regner jeg med at jeg sidst på ugen er ejer af en HTC One 🙂

  1. Ja det gør den men hvis jeg smækker min kammerats billeder op sammen med mine egne billeder (han har en sgs4 og jeg har en htc one) så kan jeg godt se at billederne fra sgs4 er mere skarpe på en stor skærm. Jeg har egentlig ikke tænkt over det før jeg læste anmeldelsen her, men det er rigtig nok. Jeg læste et sted at man skulle fokuserer manuelt et sted her i kommentarerne det vil jeg lige prøve at gøre.

   1. Nu har jeg sammenlignet med sgs4 og synes stadig at HTC One tager bedre billeder så det undrer mig at der ikke er flere der synes det samme 😮

 15. jeg forstå ikke hvorfor du (Høy) altid skriver at du anbefaler at vi som læsere skal læse andre anmeldelser også? Burde det ikke være nok med at læse din da?

  1. Det burde det måske, men alle anmeldere er jo forskellige, og det er ikke de samme ting der interesserer os…

 16. Kanon test Høy men den er lidt kortere end du plejer, hvilket er lidt ærgeligt. Helhedsindtrykket er dog rigtig godt og jeg er helt på linje med de andre der nævner jer blandt toppen af poppen her i Danmark ogm de to sidste gange jeg skulle købe ny smartphone har det været på jeres anbefaling 🙂 bare lige lidt ros fra en trofast læser…

 17. Jeg har ingen problemer med billeder på mit Smart-tv, og faktisk er jeg imponeret over hvor gode billeder den tager.
  Batteriet er fint. Jeg har strøm på en hel dag og det var ikke muligt med min tidligere One X.
  Skærmen er sprød og hvis du skruer helt op kan den godt bruges i solen.
  Designet er helt igennem gennemført og alle spørger mig hvilken mobil det er 🙂

 18. jeg synes at noget af det mest imponerende er at tonen stadig er sober herinde. nu har jeg været med i over et år og i løbet af det år har der kun et par gange været optræk til “voldelige kommentarer”, men det er hurtig blevet stoppet igen, og det er ihvertfald noget sådan en som mig sætter pris på. jeg kan godt se fordelen i at der bliver skrevet artikler kun for at provokere for det giver besøgende, men jeg tager alligevel hatten af for at i på det punkt har holdt jere sti ren 🙂

 19. Super flot test og jeg er helt enig med Mitch. I er virkelig vokset til et af de, hvis ikke det mest seriøse site i danmark.

 20. helt sikkert en flot gennemgang af HTC One, og jeg synes at i især det sidste år er vokset utroligt meget med opgaven og efter min mening er det AppsAndroid der leverer de bedste test af Android produkter. og det er skam helt seriøst ment 🙂

 21. Min ældste søn er helt vild med den her og efter at have læst jeres anmeldelse tror jeg at det bliver den. I har nu kostet mig 3 smartphones 🙂

 22. Hva så. Er batteritiden virkelig så ringe på HTC One? Eller er det bare noget jeg skal forvente på Android-topmodellerne i dag?
  Som minimum skal de holde fra jeg står op og til jeg går i seng. Og hvis jeg så er forberedt på at slå synkronisering fra, så skal den kunne holde til at gå i byen og kommer hjem når solen står op. Er det virkelig ikke muligt med en topmodel i dag?

   1. Batteritiden er faktisk rimelig på HTC One, men jeg ved godt hvad du mener 🙂 har svaret dig i forummet…

 23. Rigtig fin anmeldelse og du kommer fint omkring. Kan du have lidt mere fokus på tastaturet i fremtiden så er den lige i skabet 🙂

  1. En af mine venner havde en legend og der vist nok noget af det samme. Han kunne godt skrabe skidt af siger han men den har en masse hakket fordi at han har tabt den og det tror jeg også at htc one får men jeg har læst at aluminium på one er hårdere end på de andre modeller de før har lavet med aluminium men jeg ved ikke om det passer. Generelt er det jo et blødt materiale.

   1. Jeg er bygningsmaler og får tit maling på der når at tørre inden jeg kommer hjem og har tid til at tørre det af, men da er htc one nok det forkerte valg så 😥 jeg er ret vild med den og især efter at den har fået en så god anbefaling herinde.

 24. Flot arbejde som altid og flot mobil som jeg er for sygt forelsket i. ulykkelig kærlighed 😥

 25. Ganske fin test, men jeg må også holde med Klintø. Jeg er helt tilfreds med billederne når de kommer op på fjernsynet (jeg har ikke et smart tv), det eneste der nogen gange irriterende er at den tager lidt tid om at fokusere. Jeg vil lige prøve det du skriver Klintø og se om det hjælper. Jeg har ikke prøvet at bruge de forskellige “modes” men jeg har bare taget mobilen op af lommen og knipset løs 🙂 men jeg kan sige at i forhold til min sidste mobil som var en htc sensation så er der en verden til forskel i billedkvaliteten.

 26. God anmeldelse 8)

  Dog synes jeg kameraet er godt, også når jeg smider billederne op på Tv’et, som jeg gør via Picasa og mit SmartTv….
  Man skal bare huske at vælge den rigtige Scene, som Landskab, Portræt osv.. plus man helst skal trykke på skærmen, for at få den rigtige zoom….

  Ellers køre alt super smooth og hurtigt, specielt har den nyeste Android version 4.2.2 har gjort den endnu lærke 😉

 27. Jeg har lige installeret den opdatering og den er blevet meget bedre end den var før. Men hvor finder jeg det med batteriets procent hvis jeg vil deaktivere og aktivere det?
  Eller kan jeg kun sige at HTC One ikke er for stor til en pigehånd og jeg kan betjene den med ‘én hånd lige med undtagelse af når den skal tændes og slukkes.

 28. På tide Høy, jeg har ventet og ventet på den anmeldelse men går ud fra at du har haft nok at lave så siden den først kommer nu?

 29. Kanon anmeldelse og jeg kan hilse og sige at htc one efter opdatering til Android 4.2.2 bare flyver afsted hen over skyerne 😀 jeg er bare så glad for at jeg ikke valgte Nokia istedet for :E:

 30. Det betyder vel at i anbefaler et køb af HTC One? men hvad nu som Sonny skriver når i har givet en anden smartphone samme point, hvordan skal vi så finde ud af hvilken vi skal vælge? jo højere ponit des bedre smartphone ikke sandt? eller skal man kun tage sådan en anmeldelse som et supplement til et køb?

  1. Ja vi anbefaler den 🙂 vi anbefaler også altid at du ikke kun skal læse vores anmeldelser, da vi alle har forskellige meninger om tingene og så skal du (hvis muligt) gå ned i butikken og prøve at holde den før du bestemmer dig for hvilken smartphone du vil købe.

 31. Jeg går stadig og overvejer og at du nu har givet den lige så høje point som du gav Xperia Z har ikke ligefrem gjort det bedre 🙁 jeg er helt vild med det aluminium altså.

 32. Flot flot atter engang men jeg er nu ikke helt enig i at kameraet ikke er så godt. Min tager supergode billeder.

Skriv kommentar
account_circle
email