Android 4.2.2 til HTC One er klar i Danmark

Udrulningen af Android 4.2.2 Jelly Bean til HTC One er nået til Danmark. 

Det er ikke lang tid siden at Sony Xperia Z fik Android 4.2.2, og nu er turen så kommet til konkurrenten HTC`s topmodel, HTC One.

Det er ikke sikkert at alle kan opdatere på samme tid, men nu er opdateringen ihvertfald kommet til vores breddegrader, så kan du ikke opdatere bare hav lidt tålmodighed.

 – HTC One S får ikke Android 4.2.2

Du kan prøve at gå ind i dine indstillinger og om og softwareopdateringer og kontrollere manuelt, men ellers får du en notifikation i statusbaren når den er klar.

 – Anmeldelse af HTC One

Før du når målet kræver det at du installerer en lille opdatering på 1.48 MB og genstarter din HTC One, så bemærk venligst at opdateringen du ser på billedet herunder IKKE er opdateringen til Android 4.2.2.

HTC-One-jelly-bean-422

Efter genstart kan du så installere Android 4.2.2 (2.24.401.1) der fylder omkring 417 MB. Grundet størrelsen anbefaler vi at du bruger WIFI. 

Med Android 4.2.2 kommer flere nye funktioner, bla. muligheden for at tilføje widgets på låseskærmen, se batteristatus i procent i statusbaren, og hurtige indstillinger i statusbaren.

Jan Klintø har været så flink ikke kun at sende billeder, men også lidt tips:

“Tilføje widgets til låseskærmen: Personaliser og låseskærm, så vælger du den låseskærm der hedder widget, og trykker indstillinger”.

“% i batteri, får du under indstillinger og strøm”.

“Og Google now, kan du nu få frem, hvis du swyper nede fra hjem tasten og op…. Indstillinger til den finder du under Indstillinger og skærm”.

“Så er der Blinkfeed, der kan du nu komme til toppen, ved at trykke på tilbage tasten”.

“Det samme gælder inde i programmer, der kan du nu komme tilbage på samme måde”. 

Bruger man en finger, så får man notifikationer.. men to fingre, så ryger man direkte til den nye statusbar med indstillinger”.

HTC-One-Android-422-jelly-b

Herunder den nye statusbar med quick settings som kommer frem ved at bruge to fingre.

HTC-One-422

Og den nye lockscreen med en widget.

HTC-One-lockscreen

Kilde og billeder: Jan Klintø 

(48) kommentarer
 1. Hey all
  Har lige opdateret min HTC One x her til aften og nu kan den så ikke sende mms’er… :-! Er det nogle der har oplevet det samme?? Og kan man evt afinstallere opdateringen og få den gamle tilbage???

  1. Jeg hører lige vores HTC eksperter ad, jeg har nemlig ikke selv en HTC One 🙂 det er ikke bare dine apn indstilling der driller?

    1. Troede også det var apn der var fucked up, men har prøvet at indtaste den manuelt 3 gange nu, uden held 😥 jeg kan ikke få den automatisk fra min udbyder da det allerede skulle være i orden fra producenten af står der… %:

 2. Hej
  Jeg har idag opdateret min HTC ind til android 4.2.2.
  Og derefter forsvandt alt indhold i min kalender. Har andre haft den fejl? Der er ellers ingen problemer efter opdateringen.
  Lars

 3. Når jeg har hentet filen står der “Den hentede systemsoftwareopdateringer er ødelagt. Vil du hente igen?” 😳 😳

  Andre med sammen fejl og evt fejlretning?

 4. Super fed site. Fandt herind fra News dk der har en artikel oppe med et link hertil. Har lige været lidt rundt og jeg kommer igen 🙂

 5. Taaaakkk 8) 8) så er den opdateret. rigtig dejligt med et sted der altid er opdateret. det sætter jeg pris på 8) 8)

 6. Fed opdatering,men desværre er “strømbesparing-bjælken” IKKE forsvundet på min.
  😥

  1. Hvis du ruller gardinet/notifikationer ned, trykker på de små firkanter oppe i højre hjørne, så kommer den frem, sammen med de andre indstillinger 😉

    1. Jeg har den kun i Indstillinger, under strøm.. og i hurtig indstillinger, under notifikationer!!

     1. Nååå du skriver ikke forsvundet… Hehe 😀
      Du har opdateret 2 gange, så den hedder version 4.2.2??

     2. Nu ved jeg ikke om det er løsningen, men hvis strømbesparelse er aktiveret, så vises den som bjælke i statusbaren, når den er slukket forsvinder den…..

 7. wupti så er den opdateret. jeg har aldrig selv prøvet at opdatere en mobiltelefon men det var da godt nok nemt. jeg behøvede ikke engang at tilslutte den til min computer eller andet 🙂

 8. Efter at jeg har slukket og startet htc one igen efter at der er downlodet den lille opdatering som i skriver om kan jeg ikke hente mere? Forstår jeg det rigtig at der skulle være to opdatering en stor og en lille?

  1. Du skal bare gå i Indstillinger, Om og Softwareopdatering igen, så skulle den gerne komme 8)

   1. tak det har jeg nu. nu er den ved at hente den store del af opdateringen. tak for hjælpen 🙂

 9. den er lige hentet og kaffen er varm og ungerne er ude at lege så den næste halve time vil jeg bare nyde 8) 8)

 10. Et lille tip mere, som er vær at gøre…
  Indstillinger, Skærm og Start-knappen, vælg så den nederste af de to muligheder, fordi, når man så er inde i spil eller apps, så kan man holde hjem tasten nede og komme ind i menuen 8)

  1. Har du fået liv i den??
   ellers hold Power og Volume ned, nede samtidig i 20-30 sekunder, det burde genstarte den..

   1. Intet liv, heller ikke med power og volume ned, sendt til rep, men den sku hele vejen til htc, så uden one i 2 uger……….ikke videre imponeret 🙂

 11. Den rykker bare helt vildt efter opdatering 🙂 det er den hidtil bedste smartphone jeg har haft og overvejer en af jer at købe den så gør det.
  Er der kun de par få widgets at vælge imellem til lockscreenen?

 12. Yesssss 8) det bliver en pragtfuld dag. Solen skinner og HTC One bliver opdateret. Hvad andet er der i livet :E:

 13. Der er ikke noget til mig endnu. Jeg har gjort som der står i artiklen men der er ikke noget 🙁 hader at vente på opdateringer 🙂

 14. HA det kunne ikke passe bedre. Jeg har lige hentet min HTC one på posthuset i dag og nu er den ved at hente den første opdatering. Rettelse : den første opdatering er hentet 8) ellers er jeg ret godt tilfreds med den. Jeg kommer fra en SGS3 og det er tydeligt at der er masser af power i One i forhold til den SGS3 og skærmen er jeg også nødt til at komplimentere.

 15. Det skider jeg på. Efter opdateringen kører den vanvittig meget mere flydende og notifikationspanelet spiller bare maxi. Jeg var glad for min One før men jeg er superglad for den nu 🙂 Jeg vil anbefale alle at opdatere med det samme.

  1. hahaha…ja det pyntede 😛 jeg vidste ikke om du var interesseret i at have dit billede herud at ligge, så jeg fuldgarderede mig 🙂

 16. Kan huske at da Xperia z blev opdateret var der en masse call me kunder der ikke kunne opdatere så jeg vil blot fortælle at jeg har call me og jeg har lige opdateret HTC One til Android 4.2.2 og det spiller bare for vildt 8)

  1. Du kan hente opdateringen ved at gå i Indstillinger, Om, Softwareopdatering og Kontroller nu 8)
   Som Høy skriver, så er der 2 opdateringer, hvor den første kræver en genstart af mobilen og bagefter går du ind og henter den næste opdatering 😉

Skriv kommentar
account_circle
email