Her er den officielle video-teaser for Samsung Galaxy S5

thumb Samsung-logo

Samsung har smidt en video-teaser ud for Galaxy S5 der bliver lanceret om nogle dage ved MWC 2014.

MWC 2014 nærmer sig med hastige skridt, og en af de ting vi (og jer) glæder os mest til, er at se hvad Samsungs næste topmodel har at byde på.

Samsung har ikke selv sat ord på hvilke funktioner der er blevet sat i højsædet på den kommende smartphone, de har faktisk ikke engang udtalt at der vil blive lanceret en Galaxy S5 ved MWC messen i Barcelona på mandag.

At dømme ud fra deres indbydelse til lanceringen, og videoen herunder, er der dog ikke meget tvivl om at det er SGS5 der kommer på bordet. 

 – Samsung Galaxy S5 teaser

Vi rapporterede for nogle dage siden at SGS5 ville blive vandtæt, og videoen bekræfter blot det udsagn.

En vandtæt SGS5 kan vise sig at blive en stor konkurrent for  nogle af Sony´s kommende produkter som f.eks Sony Xperia Z2 og den nuværende Xperia Z1, da der helt sikkert er mange der elsker Sony´s produkter netop fordi at der er en ekstra sikkerhed i at have en vandtæt smartphone.

SGS5 forventes at komme med en 5.25″ skærm med UHD opløsning (2560 x 1440), et 16 MP kamera bagpå, 3 GB RAM, og en 2.5 GHz quadcore CPU og Adreno 420 GPU (Snapdragon 805 chip).

Der vil være Android 4.4 KitKat ombord fra salgstart.

 – Disse Samsung produkter får Android KitKat

Ifølge rygterne vil Samsung lancere både en version i metal og en version i plastik, vi følger selvfølgelig op på det når tiden er inde til det.

Via Jan Klintø

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email