Samsung Unpacked 2014 den 24. februar, ser vi Galaxy S5?

thumb samsungunpacked5

Samsung Unpacked 2014 første del bliver afholdt samme dag som MWC 2014 bliver skudt igang.

Samsung har offentliggjort hvornår de afholder deres Samsung Unpacked 1. del 2014, og det bliver den 24. februar i Barcelona (Spanien) hvilket tilfældigvis er samme dag som MWC 2014 bliver skudt igang i selvsamme by.

Samsung har endnu ikke afsløret hvad de vil annoncere til eventet, men hvis i kaster et blik på indbydelsen som SamMobile har smidt på twitter (og som kan ses øverst i denne artikel), så er der et “5” efter “Unpacked”, hvilket måske kan være et hint til at vi får Galaxy S5 at se.

 – Samsung Galaxy Glass på vej?

Der har gået mange rygter om hvad vi kan forvente af Galaxy S5, lige fra iris-scanner til fingeraftrykslæser, og det bliver spændende at se hvad Samsung har at byde på i 2014.

Vi regner med at vi får en Galaxy S5 med en 5.2″ Samoled skærm med en opløsning på 2460 x 1440 pixels, et 16 MB kamera bagpå, 3 GB RAM, Android KitKat, og at den kommer i en billigere plastikversion og i en dyrere metaludgave. Metaludgaven forventes at have en Exynos 6 chip, hvilket vil sige 64 bit understøttelse.

Plastikversionen vil højst sandsynlig komme med Snapdragon 805 chippen.

Der er intet af dette der er officielt bekræftet endnu, men det giver mening at Samsung implementerer en fingeraftryksscanner i SGS5, da det især efter lanceringen af den sidste iPhone har været meget oppe at vende i medierne og dermed blevet atraktivt for brugerne med den ekstra sikkerhed.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret når tiden nærmer sig, så husk at følge os på Facebook eller Google + for ikke at gå glip af noget.

(9) kommentarer
  1. KimmerDD ja den annonce har jeg læst og netop derfor blev jeg interesseret. Da man ( Karsten )netop skriver om Samsung Unpacked 1. del 2014 kunne der jo godt være noget om 12.2 og ikke “kun” mobilen.
    Eller er jeg helt galt afmarceret ?

    1. du er ikke helt afmarcheret Buch 🙂 men da de jo allerede har annonceret den tror jeg ikke at der kommer særlig meget fokus på den til mWC…

  2. Samsung Unpacked 1. del 2014. er der slet ikke ved samme lejlighed noget om tidligere omtalte Galaxy Note 12.2 Pro.
    I skriver ikke noget om det selv om det tidligere er fremkommet at den skulle være her i Feb. 2014

    1. 12,2 er jo annonceret Buch. det blev den jo først i januar jeg tror nok at du kan finde en artikel her på sitet hvor de skriver om den. jeg er os lun på den nemlig 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email