Samsung Galaxy Glass er måske på vej

thumb Galaxy-Glass

Samsung skulle ifølge de nyeste rygter arbejde på deres egen version af briller der kan gøre dagligdagen lettere og mere spændende for os.

Hvis en rapport udarbejdet af “Korea Times” holder stik kan vi forvente at Samsung til IFA-messen 2014 til september i Berlin vil lancere øje-gadgets i form af briller aka Samsung Galaxy Glass.

Samsung lancerede sidste år ved IFA-messen deres første generation af smarte ure, kendt under navnet Galaxy Gear.

Ifølge korea Times` kilde er samsung godt klar over at et produkt i denne kategori kræver langtidsinvestering, men samsung tror på at dette er “the next big thing”.

The new smart glass to be introduced by Samsung is a new concept of wearable device that can lead to an exciting culture of communication. The smart glass will present our aim to lead the new market with proven capability. Wearable devices can’t generate profits immediately. Steady releases of devices are showing our firm commitment as a leader in new markets.

Sammen med nogle ansøgninger af pantenter (se billeder herunder) som “The Wall Street Journal” snusede op tilbage i september der viser at samsung har ansøgt om et patent der ligesom Google Glass lader brugeren kunne tjekke indgående opkald og beskeder mm, via brillerne, er sandsynligheden for at det holder stik lidt større.

Det siges at Samsung har arbejdet på Galaxy Glass siden maj 2013, altså blot et par måneder efter at Google leverede Google Glass til applikations-udviklerne. Samsung og Google har netop indgået en 10 årig aftale med Google om nogle funktioner og patenter, og kort og godt betyder det at Google og Samsung ikke gider bruge tid og penge på at skændes over hvem der har lavet en rund kant først og hvem der først fandt på at brilleglas skal være gennemsigtige (kun et eksempel).

Det er til gode for os da de så kan smide nogle funktioner i de gadgets de udvikler, som de ellers ikke kunne (der er meget mere i det).

Ihvertfald er tiden kommet hvor bærbare gadgets er in, jeg ved at chefredaktøren (Morten Høy) ihvertfald ikke gerne ville undvære sit Sony Smartwatch 2, og når Galaxy Glass engang (hvis) kommer til DK er det da osse noget jeg helt sikkert vil afprøve.

Hvad med dig? Er du også til bærbare gadgets eller holder du dig til mobilen?

Samsung-Glasses-concept-2

Kilde  

(5) kommentarer
  1. de er forbudt flere steder i USA og med vores stramme lovgivning tror jeg ikk at det blir serligt sjov og spade afsted med dem på forlygterne 8) 8)

  2. for sure jeg skal have de briller. Glæder mig for vildt til at Google glass bliver tilgængelig i dk 8)

  3. tsk tsk Sammi 8) men du har det med Samsung som jeg har det med Sony. jeg har sel smartwatch 2 og jeg har prøve det ve side a galaxy gear og galaxy gear er federe i designet men smartwatch 2 vinder på funktioner.

  4. Self jeg ska ha galaxy glass. har jo osse gear selvom jeg bedre ku li smartwatch 2 men man er vel ægte samungianer 😛

Skriv kommentar
account_circle
email