Samsung Galaxy Gear specifikationer og billeder

Samsung har lanceret deres første forsøg på et smartwatch, navnet er Samsung Galaxy Gear. 

Vi har bragt et efterhånden ukendt antal artikler om Samsung Galaxy Gear, og nu da Samsung langt om længe ved IFA 2013 har præsenteret deres nye gadget, så lad os se på hvad vi får.

Samsung præsenterede også Galaxy Note 3 og Galaxy Note 10,1 2014 edition.

Galaxy Gear specs:

 • 800 MHz processor
 • 1.63″ Super Amoled skærm med en opløsning på 320 x 320 pixels
 • Kamera på 1,9 MP
 • Bluetooth 4.0
 • Accelerometer og gyroskop
 • 4 GB intern hukommelse
 • 512 MB RAM
 • Vægt 73 gram
 • Størrelse: 36,8 x 56,6 x 11,1 mm
 • 315 mAh batteri

Galaxy Gear bliver lanceret i løbet af september til en pris på 300 Euro, hvad den endelige danske pris bliver er ikke oplyst på nuværende tidspunkt..

Fra pressemeddelsen:

Oplev en ny frihed

Samsung Galaxy Gear lader dig leve i nuet, og samtidig være i kontakt med omverdenen. Galaxy Gear fortæller dig om indgående meddelelser såsom opkald, sms’er, e-mails og alarmer, giver en forhåndsvisning af meddelelserne og giver dig mulighed for at godkende eller ignorere beskederne. Når en indgående meddelelse kræver mere end et hurtigt blik, skal du blot finde din Samsung Galaxy-enhed for at se det fulde indhold på skærmen.


Stemmestyring
Den indbyggede højttaler gør det muligt for dig at foretage håndfrie opkald direkte fra Galaxy Gear. Har du eksempelvis hænderne fulde af indkøbsposer, kan du stadig foretage et opkald ved at tale ind i Galaxy Gear uden at røre ved skærmen. Du kan også lave udkast til beskeder, oprette nye aftaler i kalenderen og indstille alarmer med S Voice.

 

Fang hverdagen fra dit håndled
Galaxy Gear hjælper dig med at fange de øjeblikke der ellers kunne blive glemt i farten. Med et kamera på 1,9 megapixel kan du optage både billeder og video og dele dem via dine sociale netværk. Galaxy Gear har Auto Lock, som automatisk låser skærmen på den tilknyttede smartphone, når Galaxy Gear er mere end 1,5 meter væk fra enheden, og aktiverer den igen når smartphone og Galaxy Gear igen er i nærheden af hinanden. Du kan også styre musikken på din Galaxy-enhed eller bruge Galaxy Gear som skridttæller.

Galaxy-Gear-008-Set1-Side S 

(21) kommentarer
 1. Men hvorfor skal Galaxy Gear være så dyrt iforhold til Sony SmartWatch, ville de få solgt flere hvis prisniveauet var det samme, de har jokunder nok der er interesseret det er kun prisen der får dem til at vælge SmartWatch.

  1. Jeg tror Samsung betrakter GEAR som en slags prototype, og famler måske også lidt med prisen. Og i næste måned kommer en opdatering til GS3, GS4 & Note 2, så de også kan benytte GEAR. Samtidig udvikles formodentlig på software til GEAR, i forhold til hvad kunderne efterspørger. Og når GEAR 2 kommer, har de formodentlig fundet det rigtige prisleje.

 2. Personligt synes jeg godt om GEAR, og kan godt finde på at købe det. Strøm er ikke et problem for mig, jeg lader min mobil hver nat og uret kan jo lades samtidig med mobilen. Design er jo formålsløst at diskutere, de en kan lide bryder en anden sig slet ikke om. Men spec. kan vi snakke om. Her synes jeg at det ser udemærket ud, af første generation af GEAR, og det bliver med garanti endnu bedre med næste udgave. Jeg tror Samsung har fået “blod på tanden” efter Galaxy Note´s succes, i ved den mange grinede af som værende ALT for stor & som for nyligt solgte mere end 38 millioner eksemplarer. Ydermere vil GEAR jo også komme til at virke samen med GS3 + GS4 + Note 2 & så taler vi pludselig om rigtigt mange millioner potentielle købere. Så mon ikke det bliver Samsung der griner, når de tjekker bankkontoen.

 3. Det er direkte latterligt at lave et smartwatch der skal i laderen som mobilen. Det gør da ikke min dag nemmere når jeg både skal sørge for at oplade mobil og ur 😛

 4. Jeg køber Sonys. Bedre batteritid og mange flere apps og så behøver jeg ikke at investere i en Sony mobil for at bruge det. To store ulemper ved Galaxy Gear er nemlig at batteriet er ringe og det virker kun sammen med Galaxy smartphones 🙁

 5. Jeg hopper også på Samsungs smartwatch. Jeg ville have købt Sony smartwatch 2 men så fik jeg at vide at Samsung kom med et så jeg ventede og nu glæder jeg mig så bare til at få det rundt om håndleddet 8)

 6. Jeg er ligeglad med pris og kvalitet. Jeg køber det uanset hvad dette er et af de produkter jeg bare må eje for at mit liv skal have mening 😛

 7. Min kæreste har et fra Sony det nye og det er altså smart. Han kan se beskeder og tage billeder via mobilen. Der er ingen kamera i uret som på det her og der er noget med 200 apps han kan hente til det. Han er ihvert fald super glad for det 🙂

 8. Jeg må erkende at min første reaktion på Samsung Gear var skuffelse. Det virker til at være stort og anmassende, ikke noget der normalt er et plus for en gadget. Samtidig forsøger den at være for meget på engang (typisk Samsung). Selv om det jo netop meningen med et SmartWatch at det kan en masse forskelligt så er de ting Samsung ligger i Gear alle de forkerte ting. Et godt eksempel er kameraet. Hvorfor, har vi ikke kamera nok i mobilen? Alt i alt så syntes det at Pebble stadig har bedst fat i hvad en SmartWatch bør være. Elegant, kompakt, fleksibelt og have en meget lang batteritid. Lad os se hvad der sker, men som det står lige nu har ingen introduceret noget ‘nyt’.

 9. Enig med Sammi her på det punkt. sony smartwatch 2 bærer nemlig meget mere præg af plastik end samsung galaxy gear og selvom sony har haft mere tid til at forbedre deres smartwatch så tror jeg næppe at sammy skuffer 🙂

    1. $299 x 5,6 (ca. US kurs) = 1674,4
     1674,4 x 1,25 (der skal jo betales moms) = 2093,-
     Der til kommer der altid noget fragt og told ~ 2.499,-

     Prisen kan blive at fra 2.199,- til 2.499,-, men det bliver nok der omkring.

     Til sammenligning så koster den nye Nexus 7 $229 is US. Det bliver til £200 i UK og her en momsen 5% lavere end i DK.

     1. Udregning er jeg med på og der vil jeg give dig ret i resultatet men jeg mente nu mere hvor du får valutaen fra?

Skriv kommentar
account_circle
email